Öneri Wp denemek istiyorum telefonunu takas edecek varmi

Sponsorlu Bağlantılar

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
anadım kesince sıkıntı olmuyorm u hani

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
Şşş. Neyse. Kipada yok demekki arkadaş başka konuya msj yazmış 925 al 2.el wp se illa 920 fiyat farkı yok

PTT İle GönderiLdi

Invoke

Invoke

Üye
Hatta kesince sıkıntı olmaz,normalde. Aveada adam 3 lira dedi bana sonra, madem yeni aldın hediyemiz olsun, demişti. İki saniyelik iş, para isterse, başka bayiye sor.

920 ile o kadar fiyat farkı varsa, ben de 920'yi kaçırma derim.

burakcan42

Üye
bana da vodafone beş Tl dedi. ne alakası var daha dun arkadaşım ücretsiz kestirdi dedim. ya yok aslında ücretli ama siz de vodafonemuşsunuz tamam bu seferlik hediyemiz olsun flan dedi. basacaktım küfrü ama neyse dedim..

meg1ddo

meg1ddo

Üye
yakın zamana kadar avea da çalışıyordum bizde 5 tl ye kestiriyorduk çok enteresan tepkilerle karşılaşıyorduk :) aslında para alın diye zorlayan yoktu ama çalışanlar alıyoduk orda cips mips falan alıp yiyoduk :D ama sen avea bayisine git ben burdan aldım hattı de, para verme, 1 saniyelik iş zaten :)

• Beğen
Tepkiler: hajkhanx33

burakcan42

Üye
tam şüphelendiğim gibi :D

• Beğen
Tepkiler: PureFood
meg1ddo

meg1ddo

Üye
:D

Rainesto

Rainesto

Üye
925 en uygun nerden bulabilirim magaza olmasi lazim hatta hat tahutle olsa daha iyi olur ama ayda 40 dan fazla veremem

goldda 24 ay taksit var

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
Nakit alcam taksit onemki degil

habbuj

habbuj

Üye
8.1 le Android'deki özellikleri koymuşlar pek fark göremedim. Sen bilirsin.
evet androide benzer özellikler koymuşlar bu da akıcı bir sistem , stabil olan wp yi bir adım öne çıkarıyor bence. 925 almanı tavsiye ederim ben wp8 ile bile memnunum kamera ses çözünürlük işlemci hızı vs. her bakımdan çok iyi wp8.1 ile çok daha iyi olacak pişman olacağını sanmıyorum :)

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
Peki 1320 mi 925 mi

barannn79

barannn79

Üye
bataryam 2-3 günü rahat çıkarsın diyorsan 1320

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
abi forum boyle konularla dolu en iyisi açacan bi konu hertelın şu telden ustun oldunu yazcan (guvenılr bırı tabi) sıralıcan tellerı fıyatrları koycan :D

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
sarj onemli ama performans daha onemli

barannn79

barannn79

Üye
ben günde en az 2-3 saat internete giriyorum, 3G sürekli açık whatsapta dahil 3 gün tam götürüyor beni. Çok yoğun kullanırsam 2 günü yine çıkarıyor. 920,925 ve 1350 nin hızlarıda birbiriyle aynı hemen hemen

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
Kardesim yanlis anlama ama 2 konun var herbirinde 100lerce mesaj var ve hep ayni seylerj konusuyoruz aklin dahada karisiyor zaten aklinda 1320 ile 925var ikisjnde ne verdigi belli senin de ne istedigin dusun git al bu kadar basit

• Beğen
Tepkiler: luckysleven, PureFood, Rainesto ve 1 kişi daha
TurboCall

TurboCall

Üye
Siz cihazı alın hiçbir sorun olmadığını bunları boşuna sorduğunuzu anlıyacaksınız.

• Beğen
Tepkiler: PureFood, barannn79 ve muhammettvurucu

Üst Alt