Öneri Wp denemek istiyorum telefonunu takas edecek varmi

Sponsorlu Bağlantılar

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
Soyle temiz full kutu bi 925 bulsam ikinci el 750 800 gerco yine para biriktirmem lazimda :D daha cabuk alabilirim :D yeni cikacaklar 2000 den assagi olmaz heralde zaten

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Soyle temiz fu ll kutu bi 925 bulsam ikinci el 750 800 gerco yine para biriktirmem lazimda :D daha cabuk alabilirim :D yeni cikacaklar 2000 den assagi olmaz heralde zaten
@kesasd bu arkadaşla özelden görüş

capkino06

Üye

Buyur 999 TL :)

Invoke

Invoke

Üye
8.1 le Android'deki özellikleri koymuşlar pek fark göremedim. Sen bilirsin.

Yani, androidde yapamayıp wpde yapabildiğimiz bir olay yok, benim bildiğim.

:D android evde 4 cekirdek falan tabletimvar is goruyo baya da degisik bisey istedim sikildi sanki androidden pisman olurmuyum diye merak ediyorum ondan soruyorum

Hacı, wp kötü sistem değil. Bak 1320 aldık ya bence güzel cihaz. Zaten babama kalsa gidip Galaxy Mega filan alacaktı, Allah'tan telefondan anlıyorum, engel oldum. :D Kaç ay bekledik 1320'yi. :D Memnunuz. Kullanıyorum yani ben de arada, hoş cihaz. Farklı. Millet android forumunda "kutulardan oluşuyor" gibisinden eziklemeye çalışsa da kutular hoş bence. :ehe Androidden eksik yanı da yok, yani 8.1 ile kalmayacak gibi duruyor. Zaten giriş seviye alacaksan yani 500-600 lira civarı hiç android alma 1300'e kadar çıkabilirsen Nexus 5 öneririm, onun altında wp alınabilir, bence. Pişman olur musun ? Kimse garanti veremez, sana bağlı. :DHa şunu da ekleyeyim. Nexus 5/925 olarak bakarsak, Kamera kalitesi 925, Malzeme kalitesi 925, Ses kalitesi (pek dinlemedim ama netten bildiğim kadarıyla) 925. Oyun/Performans vs tabiki Nexus 5 daha iyi bir donanıma sahip, hem android, hem stabil, hem de desteği var. :D :D

• Beğen
Tepkiler: 0MG90
Invoke

Invoke

Üye
Turkiyeye gelmesi nekadar surecek hocam :D bide 635 nedir billmiyorum pek 620 gibi olmasinda :D

630-635 yeni tanıtıldı. İki orta seviye cihaz. 4.5" Snap400 WP 8.1 512mb ram, pek iyi özellikleri yok yani sonuçta 512mb ram, buna göre de fiyat uygun olur ama bence de daha üst seviye ikinci el almak daha mantıklı.

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
Yani, androidde yapamayıp wpde yapabildiğimiz bir olay yok, benim bildiğim.

Hacı, wp kötü sistem değil. Bak 1320 aldık ya bence güzel cihaz. Zaten babama kalsa gidip Galaxy Mega filan alacaktı, Allah'tan telefondan anlıyorum, engel oldum. :D Kaç ay bekledik 1320'yi. :D Memnunuz. Kullanıyorum yani ben de arada, hoş cihaz. Farklı. Millet android forumunda "kutulardan oluşuyor" gibisinden eziklemeye çalışsa da kutular hoş bence. :ehe Androidden eksik yanı da yok, yani 8.1 ile kalmayacak gibi duruyor. Zaten giriş seviye alacaksan yani 500-600 lira civarı hiç android alma 1300'e kadar çıkabilirsen Nexus 5 öneririm, onun altında wp alınabilir, bence. Pişman olur musun ? Kimse garanti veremez, sana bağlı. :DHa şunu da ekleyeyim. Nexus 5/925 olarak bakarsak, Kamera kalitesi 925, Malzeme kalitesi 925, Ses kalitesi (pek dinlemedim ama netten bildiğim kadarıyla) 925. Oyun/Performans vs tabiki Nexus 5 daha iyi bir donanıma sahip, hem android, hem stabil, hem de desteği var. :D :D
İkinci el 1-2 aylin 925 ariyirum oda 750-800 civari :D 1300 icin asgari 500 lira koymam lazim :confused:

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
Birde 925 de hafiza karti olqyi varmi yani hafiza sikinti yaratirmi bana

Invoke

Invoke

Üye
Bu gidişle 8.1 anca gelir zaten o zamana kadar. :zzz:

Su mezuna kalma olayi olmasaydi senle konustuktan sonra nexus 5 alacaktimda :D mezuna kalinca para biraz suyunu cekti yani :D

Hayırlısı olsun hacı. :D

Üst Alt