Invoke
Üye
Başlığa baktıysanız wp denemek istiyorum demiş android öneriyorsunuz.![]()
Siz de konunun gidişatına baktıysanız, gayet yerinde bir söylemde bulunmuş. bknz: 11.mesaj
Başlığa baktıysanız wp denemek istiyorum demiş android öneriyorsunuz.![]()
Turkiyeye gelmesi nekadar surecek hocamBence Mayıs ayının bekleyip Lumia 635 al![]()
bide 635 nedir billmiyorum pek 620 gibi olmasinda 
@kesasd bu arkadaşla özelden görüşSoyle temiz fu ll kutu bi 925 bulsam ikinci el 750 800 gerco yine para biriktirmem lazimdadaha cabuk alabilirim
yeni cikacaklar 2000 den assagi olmaz heralde zaten
8.1 le Android'deki özellikleri koymuşlar pek fark göremedim. Sen bilirsin.
android evde 4 cekirdek falan tabletimvar is goruyo baya da degisik bisey istedim sikildi sanki androidden pisman olurmuyum diye merak ediyorum ondan soruyorum
Kaç ay bekledik 1320'yi.
Memnunuz. Kullanıyorum yani ben de arada, hoş cihaz. Farklı. Millet android forumunda "kutulardan oluşuyor" gibisinden eziklemeye çalışsa da kutular hoş bence.
Androidden eksik yanı da yok, yani 8.1 ile kalmayacak gibi duruyor. Zaten giriş seviye alacaksan yani 500-600 lira civarı hiç android alma 1300'e kadar çıkabilirsen Nexus 5 öneririm, onun altında wp alınabilir, bence. Pişman olur musun ? Kimse garanti veremez, sana bağlı.
Ha şunu da ekleyeyim. Nexus 5/925 olarak bakarsak, Kamera kalitesi 925, Malzeme kalitesi 925, Ses kalitesi (pek dinlemedim ama netten bildiğim kadarıyla) 925. Oyun/Performans vs tabiki Nexus 5 daha iyi bir donanıma sahip, hem android, hem stabil, hem de desteği var.

Tamam ali kemal abi bi yazayimda suanda fazla param yok malesef@kesasd bu arkadaşla özelden görüş

Turkiyeye gelmesi nekadar surecek hocambide 635 nedir billmiyorum pek 620 gibi olmasinda
![]()
İkinci el 1-2 aylin 925 ariyirum oda 750-800 civariYani, androidde yapamayıp wpde yapabildiğimiz bir olay yok, benim bildiğim.
Hacı, wp kötü sistem değil. Bak 1320 aldık ya bence güzel cihaz. Zaten babama kalsa gidip Galaxy Mega filan alacaktı, Allah'tan telefondan anlıyorum, engel oldum.Kaç ay bekledik 1320'yi.
Memnunuz. Kullanıyorum yani ben de arada, hoş cihaz. Farklı. Millet android forumunda "kutulardan oluşuyor" gibisinden eziklemeye çalışsa da kutular hoş bence.
Androidden eksik yanı da yok, yani 8.1 ile kalmayacak gibi duruyor. Zaten giriş seviye alacaksan yani 500-600 lira civarı hiç android alma 1300'e kadar çıkabilirsen Nexus 5 öneririm, onun altında wp alınabilir, bence. Pişman olur musun ? Kimse garanti veremez, sana bağlı.
Ha şunu da ekleyeyim. Nexus 5/925 olarak bakarsak, Kamera kalitesi 925, Malzeme kalitesi 925, Ses kalitesi (pek dinlemedim ama netten bildiğim kadarıyla) 925. Oyun/Performans vs tabiki Nexus 5 daha iyi bir donanıma sahip, hem android, hem stabil, hem de desteği var.
![]()
![]()
1300 icin asgari 500 lira koymam lazim :confused:TulenmisLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Buyur 999 TL![]()

Birde 925 de hafiza karti olqyi varmi yani hafiza sikinti yaratirmi bana
Hızlı yazmaBirde 925 de hafiza karti olqyi varmi yani hafiza sikinti yaratirmi bana
Bildiğim kadarıyla yokMert 750-800 e onerecegin temiz 2. El nexus 5 veya benzeri varmiYok :/

Mert 750-800 e onerecegin temiz 2. El nexus 5 veya benzeri varmi![]()

Su mezuna kalma olayi olmasaydi senle konustuktan sonra nexus 5 alacaktimdaYok galiba.![]()
mezuna kalinca para biraz suyunu cekti yani 
Abi 925 nekadar guncelleme alir daha@kesasd bu arkadaşla özelden görüş
ben alana kadar 2-3 ay gexer alica bi koseye atilmasinda 

Su mezuna kalma olayi olmasaydi senle konustuktan sonra nexus 5 alacaktimdamezuna kalinca para biraz suyunu cekti yani
![]()
Saol ya bununda 16si 32 si varmis 16 si 750-800 civarida 32 si kac ki acabaBu gidişle 8.1 anca gelir zaten o zamana kadar.
Hayırlısı olsun hacı.![]()