capkino06
Üye
1 2 gün önce görmüştüm dikkat etmedim hiç kusura bakma yanlış alarm :/Tulenmis![]()
1 2 gün önce görmüştüm dikkat etmedim hiç kusura bakma yanlış alarm :/Tulenmis![]()
Estagfrullah hocam ne kusuru1 2 gün önce görmüştüm dikkat etmedim hiç kusura bakma yanlış alarm :/
bir ayda 300 biriktirebiliyorum simdi bu ay baslasam
sifir almakmi mantikli ikinci elmi 
Sıfır almak mantıklı bence. Ben aldığım her cihazı sıfır alırım içim rahat kafam rahat sıkıntısı olduğunda gönder garantiye baksınlar yani.Estagfrullah hocam ne kusurubir ayda 300 biriktirebiliyorum simdi bu ay baslasam
![]()

Estagfrullah hocam ne kusurubir ayda 300 biriktirebiliyorum simdi bu ay baslasam
![]()
Benden zenginsin yemin ediyom. 
AhahaAyda 300 biriktirebiliyorsunBenden zenginsin yemin ediyom.
![]()
iste yol param haric ayda 400 aliyorum hafta ici 5 er gunden yesem gunde 5 lira 300 kaliyo yani daha once 270 biriktirmistim simdide olr heralde 
Hiç alma boş ver. Öğrenci adamsın senin neyine 925![]()
gomdun bana iyice be Mert 
Ankaradamisiniz hocambu arada bende 520 modeli var takas duşunursen yaparız ben android ile tanışmış, sende windows phone ile tanışmış olursun buda senin için bir alternatif..
Hiç alma boş ver. Öğrenci adamsın senin neyine 925![]()

niye 2. El grantisi devam eden cihazlara bakmıyorlarmı bende tam tersi her zaman güvendiğin birisi ile 2. El almak elde edeceğin kar ile hatta 2. Bir cihaz bile alınırSıfır almak mantıklı bence. Ben aldığım her cihazı sıfır alırım içim rahat kafam rahat sıkıntısı olduğunda gönder garantiye baksınlar yani.![]()
520 dede ram 512 ya (bildigim tek sey buBence 520 ile takası düşün.
: ) onsan pek tavsiye etmiyolar
ankarada olsaydi bulusur incelerdik ikimizde yapardik boyle kargo falan ben netten bile spars vermiyorum 50-100 fazla olsun ankarada magazadan olsu diye 
Benim bildiğim kadarıyla faturası başkası üzerine olunca bakmıyorlar yanlış biliyorum galiba öğrenmiş oldum teşekkür ederim.niye 2. El grantisi devam eden cihazlara bakmıyorlarmı bende tam tersi her zaman güvendiğin birisi ile 2. El almak elde edeceğin kar ile hatta 2. Bir cihaz bile alınır

En iyisi 525 ile takas et kullan. O arada para biriktir. Sonra onu sat başka al.520 dede ram 512 ya (bildigim tek sey bu![]()
: ) onsan pek tavsiye etmiyolar
ankarada olsaydi bulusur incelerdik ikimizde yapardik boyle kargo falan ben netten bile spars vermiyorum 50-100 fazla olsun ankarada magazadan olsu diye
![]()

ankarada değilim ama her konuda güven sağlarım size ve ankarada tanıdığım çok arkadaşımla aracıda sağlayabiliriz yani rahat ol bu konuda yeterki sen kararını ver ikimizi de işi görülmüş olurAnkaradamisiniz hocam
525 alan satarmi daha yeni cikti dur adam bi bismillah kullansin birazEn iyisi 525 ile takas et kullan. O arada para biriktir. Sonra onu sat başka al.![]()

en az 15 defa cihaz yolladım ve hiç birinde fatura istemediler yeterki turkiye içinde geçerli garantisi devam etsinBenim bildiğim kadarıyla faturası başkası üzerine olunca bakmıyorlar yanlış biliyorum galiba öğrenmiş oldum teşekkür ederim.![]()