Öneri Wp denemek istiyorum telefonunu takas edecek varmi

Sponsorlu Bağlantılar

capkino06

Üye
Şu ara zor Windows Phone 8.1 güncellemesini bekliyor millet bu kadar bekleyip takas edecek birinin çıkacağını sanmıyorum. İyi satışlar. :)

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
Sifir a baktimda sifir 525 ile 925 arasinda kaldim 525 alsam hemen alabilirim bu ay icinde 925 icin para biriktirmem lazim hangisini tavsiye edersiniz :D yada hangisi mantikli

symbianbelle

symbianbelle

Üye
925 tabi ki inceliği yeter

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
onun icin 2 3 ay biriktirmem gerekecekte o yuzden sordum sabretmelimigim diye :D

capkino06

Üye
Lumia 925 tabi ki. :) Arada bir çok fark var kamera, işlemci, ön kamera ve yazılım alanında bir çok artısı var. Göz atma ekranı mesela. :)Windows Phone 8.1 sürümü bir kaç ay içinde dağıtıma başlanacak ki bu da nereden baksan 2 3 ay ileri bir zaman ama preview sürümünün de nisan ayı sonuna kadar dağıtılması bekleniyor. :)

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
Hocam simdi misal 925 aldigimda 8,1le neler gelicek 925 e farkli surum olcak falan deniyorduda yani iyi anlamdami kotu anlamdami birde oyun oynarim yani telefonda oyun olarak nasil muzuk kalitesi cok onemli
Kriterler muzik kulaklik oyun performansi kamera

Bu ucu onemlo benim icin
Yani 8.1 ile telefon kasarmi bu merakim hani 2.3 androide 4.2 veripte kasmasi gibi :D

fk555897

fk555897

Üye
Biraz daha bekle Lumia 925 al.

Invoke

Invoke

Üye
925 almazsın, 3 ay beklesen neler çıkar.
Hocam simdi misal 925 aldigimda 8,1le neler gelicek 925 e farkli surum olcak falan deniyorduda yani iyi anlamdami kotu anlamdami birde oyun oynarim yani telefonda oyun olarak nasil muzuk kalitesi cok onemli
Kriterler muzik kulaklik oyun performansi kamera

Bu ucu onemlo benim icin
Yani 8.1 ile telefon kasarmi bu merakim hani 2.3 androide 4.2 veripte kasmasi gibi :D

Kasmaz. 8.1 ile, kilit ekranı, swype klavye, bildirim çubuğu olayı kısıyoldan erişim sağlamak için yukarıya wifi toggle'ı filan gelecek, vpn/dns ayarlayabiliyor olacaksın, tema olayı biraz genişletilmiş, batarya ve veri tüketimi ile ilgili ayarlamalar vs vs.
Müzik kalitesi zaten iyi, kamerası da iyi, oyun da oynarsın ama önce parasını verecen. :ehe

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2392690, Burakkkk250, PureFood ve 2 diğerleri
İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
L925 :oke:

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
925 almazsın, 3 ay beklesen neler çıkar.

Kasmaz.
Hocam simdi mezuna kalmasam nexus 5 yada g2 falan dusunuyordum :D mezuna kalinca fiyat para sikinti oldu babamda yeni laptop aldi falan adamdanda isteyemiyorum yani fiyat nekqdar dusuk olursa okadar iyi olur benim icin

Invoke

Invoke

Üye
Hocam simdi mezuna kalmasam nexus 5 yada g2 falan dusunuyordum :D mezuna kalinca fiyat para sikinti oldu babamda yeni laptop aldi falan adamdanda isteyemiyorum yani fiyat nekqdar dusuk olursa okadar iyi olur benim icin

Mesajı düzenliyordum, üstteki tekrar oku. :D925 ucuz cihaz değil ki o paraya Nexus 5 de alınmıyor mu? :D 1200 civarı değil mi 925?

0MG90

0MG90

Üye
925 alacağına Nexus 5 al.

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
Nexus 5 nasil ki acikcasi ciddibi deneyim lazim yani eksileri artilari gormek icin ayni fiyat olmasi sikintiymis ben 925 i 1000 falan saniyordum

Invoke

Invoke

Üye
0MG90

0MG90

Üye
Nexus 5 nasil ki acikcasi ciddibi deneyim lazim yani eksileri artilari gormek icin ayni fiyat olmasi sikintiymis ben 925 i 1000 falan saniyordum
8.1 le Android'deki özellikleri koymuşlar pek fark göremedim. Sen bilirsin.

• Beğen
Tepkiler: Invoke
avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Bence Mayıs ayının bekleyip Lumia 635 al:ehe

• Beğen
Tepkiler: emz