Türkiye'de maalesef hizmet işlerde bağırıp çağırmadıkça hiçbir şey olmuyor
kredi kartı işlerindede öyle adam bende kullanmadıgım ek kart için hizmet parası alıyordu ekstremde farkettim aradım parayı hala alıcaklarını söylediler bende bagırdım çagırdım asıl kartımıda iptal ettiriyordum sonra ikisindende ücret almadılarinsanlar kaz olunca bundan faydalanan çakal da çok olur haliyle.
Birebir katılıyorum. İlgi satana kadar olmasın yoksa bu milletin patlamasına ramak kaldı uyarısınıda yapmak lazım.Valla her zaman söylüyorum keşke bizim forumlarda avukat arkadaşlarda olsa. Forum avukatı olsa sorularımızı yöneltsek bize yardımcı olsalar. Hatta gerekirse temasa geçip yardımcı olsalar. Valla o zaman canlarına okuruz bu teknik servislerin yeminle. Bide bizim forum adminleri falan eğer olurda nokia yöneticileri ile bir yerde karşılarırlarsa lansman olur başka bir şey olur oralarda bununla ilgili şikayetleri dile getirsinler. Teleservisten kurtulmalarını söylesinler.
Birebir katılıyorum. İlgi satana kadar olmasın yoksa bu milletin patlamasına ramak kaldı uyarısınıda yapmak lazım.
aynen katılıyorumValla her zaman söylüyorum keşke bizim forumlarda avukat arkadaşlarda olsa. Forum avukatı olsa sorularımızı yöneltsek bize yardımcı olsalar. Hatta gerekirse temasa geçip yardımcı olsalar. Valla o zaman canlarına okuruz bu teknik servislerin yeminle. Bide bizim forum adminleri falan eğer olurda nokia yöneticileri ile bir yerde karşılarırlarsa lansman olur başka bir şey olur oralarda bununla ilgili şikayetleri dile getirsinler. Teleservisten kurtulmalarını söylesinler.
Valla şimdi baktım öyle bir ibare göremedim.KVK sitesinde tekrardan Nokia yetkili servisi ibaresi bulunuyor.
knk teknik servis sitesine bakınızValla şimdi baktım öyle bir ibare göremedim.
Hocam KVK ana sayfasında sizin dediğiniz gibi bulunmadığını fark ettim bende fakat kvk nın teknik servis sayfasında Nokia yetkili servisi ibaresi bulunuyor. Bu olayı da büyük ihtimalle sebebi de teknik servise ait olan sitenin güncellenmemiş olması olabilir.Valla şimdi baktım öyle bir ibare göremedim.
İlginç olmuş bu şimdi.Hocam KVK ana sayfasında sizin dediğiniz gibi bulunmadığını fark ettim bende fakat kvk nın teknik servis sayfasında Nokia yetkili servisi ibaresi bulunuyor. Bu olayı da büyük ihtimalle sebebi de teknik servise ait olan sitenin güncellenmemiş olması olabilir.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
arkadaşlar bu kasa açıklığı vs. gibi sorunlardan ötürü garantiye verip tamamen onarımı yapılmakta mı(ön kameraya tekrar toz kaçmakta mı)?
servis olayı sıkıntı değil var olan sorunlar eğer tamamen çözülüyorsa problem olmazda bu durumlar çözümleyip de boşa beklediğimizle kalmayalım sıkıntı oSelam konuyu da ben açmıştım teleservice 1 ay önce l920 mimi artık göze batmaya başladığı için kasa açıklığı için gönderdim. Yapmışlar sözün ona parça değişmiş evet doğru taktıklarında yine açıklık vardı eskisi kadar olmasada bu sefer ent ye gönderecem tepem atarsa hala toz girmedi ön kameraya ancak sana tavsiyem dostum ent servise göndermen konuşmuştum onlarla bir sonrakinde bize gönderebilirsiniz demişlerdi çünkü..