[ROM][KK][4.4.2][KOT49H] CyanogenMod 11.0 (20140122-UNOFFICIAL)

Sponsorlu Bağlantılar

yarenefe

Üye
hocam bide lcd tvye mhl veya başka şekilde görüntü aktarmayı yapabilir misin (dlna değil) mhl veya hdmi üzerinden ? olursa tabi..

Mücteba

Mücteba

Üye
hocam hafıza kartı alicam hangi markayı tavsiye edersiniz
toshiba aldim oda hemen bozuldu

xexers0

Üye
tarayıcıda kasmalar var google chrome kullanın

blackcat67

blackcat67

Üye
    Konu Sahibi
basit bir kod hatası daha doğrusu girmediğim bir kod yüzünden dünden beri uğraşıyorum galiba bu sefer olucak :D

• Beğen
Tepkiler: caneira07

yarenefe

Üye
basit bir kod hatası daha doğrusu girmediğim bir kod yüzünden dünden beri uğraşıyorum galiba bu sefer olucak :D

hocam bide lcd tvye mhl veya başka şekilde görüntü aktarmayı yapabilir misin (dlna değil) mhl veya hdmi üzerinden ? olursa tabi..

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
versiyon 3 çıktı

tekiner57

Üye
xda developers te cyanogenmod 11 Build 3 çıkmış sms sorunu çözülmüş herhalde kurup bakacağımevet sms sorunu düzeltilmiş

tarık_07

Üye
Başka sorunlar varmı peki?

ismailnayir

Kapalı Hesap
şu adlı geliştiriciye hayranım
çok güzel çakma romlar yapıyor
cm11 3 versiyonu dün çıktı adam aynı gün kendi romunu güncelledi
adam geliştirici değil, romu alıyor içine gapps ı ekliyor
build.pro a adını yazıyor
hep aynı şeyler
her roma seeder i ekliyor yok performans yok pil laga luga

blackcat67 gibi adamlarda uğraşıyor
kodlama vs lagları düzeltiyor adamın konusunu 1 günde siliyorlar

tekiner57

Üye
apollo media playerda menüde şarkı adı ile çalan parça farklı

blackcat67

blackcat67

Üye
    Konu Sahibi
valla benim yaptığımı kimse yapmadı onlara basit görünen şeyi ben söylemesem çözemiceklerdi belkide xda umrumda değil artık akıllarından şüphe ediyorum adamlarınadamlara soru soruyorum adam gibi yardım eden yok hadidjapriye çok soru sordum çoğunu anlamadı nasıl romu kaynaktan derledi onu hiç anlamadım

tarık_07

Üye
Bu siteyi niye bu kadar taktınız anlamadım. Yapıp bu güzel sitede paylaşın. Boşverin gerisini.

Son düzenleme:
gss_adnan

gss_adnan

Üye
Cm takımı orda kardeşim adam gruba girmek istiyo o yüzden

tarık_07

Üye
Cm ekibi olmadan yapılamıyomu bu rom peki?

blackcat67

blackcat67

Üye
    Konu Sahibi
ekibe girersem daha iyi girmesemde sorun yok ama girersem forumda kimse çıtını çıkaramaz o zaman offical rom yapmış olucam ve herşey benden sorumlu olucak :) geliceği belirsiz olan geliştirici olmicak en azından şu rom hata vermeden kaynaktan kapayabilsem her hafta bir sürüm çıkartıcam ama garip garip hatalar veriyor tekrar ubuntuya dönücem son kez deniyecem

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
Hataları bir bilene sorsan?

blackcat67

blackcat67

Üye
    Konu Sahibi
birtek üstad bilir oda arco ama oda bize cevap vermiyor :D
ingilizcesi iyi olan varsa lütfen bi mesaj atsın adamlar soru soruyor translateden adam gibi çeviremiyorum

NovaTR14

NovaTR14

Üye
Hocam translate den çevirmeniz çok büyük hata gerçekten translate çeviremiyo bile gramer filan 0 :D Çünkü translate kelime çevirmek için tasarlandı aslında cümle değil

Üst Alt