[ROM][KK][4.4.2][KOT49H] CyanogenMod 11.0 (20140122-UNOFFICIAL)

Sponsorlu Bağlantılar

ismailnayir

Kapalı Hesap
tek çekirdek 512 mb ram da multi window mantıken olması zor
ama xda xperia arc modeilinde bir cm romunda vardı

NovaTR14

NovaTR14

Üye
Multiwindow derken büyük ihtimal halo da olan sistemden bahsediyor. Eğer bahsettiğin sistem HALO ise çok rahat çalışıyır multiwindow merak etmeyin

anık

Üye
Hocam Sabırsızlıkla Bekliyoruz Ne Zaman Yayınlarsın Acaba?

blackcat67

blackcat67

Üye
    Konu Sahibi
herşeyi baştan yazıyorum desem yalan olmaz bekleyin sabırlı olun :)

sir mordred

sir mordred

Üye
Hayirli olsun kardes... Daha once sormustum bir daha soruyum.. Wonderdan tv cikisi alabilir miyiz.. Mhl destekli.. Roma entegre olur mu...

mhl desteği imkansıza yakın çünkü bunun için kernele ekleyeceğimiz driverlar yok belki başka bi cihazdan portlanabilir ama gerçekten çok zor
omni ne anlama geliyor yardımcı olabilirmisiniz lütfen

omni, cyanogenmod paranoid aokp romlar gibi yeni oluşturulan bir rom hazırlama ekibi ekib xplodwild deestroy ve chainfire gibi usta developerlardan oluşuyor daha fazla bilgi için google amcaya sorun

blackcat67

blackcat67

Üye
    Konu Sahibi
sabahtan beri uğraşıyorum çileden çıkarttı beni :D

tarık_07

Üye
Kolay gelsin. :-) Sabret, sakin ol, yorma kendini üstat.

sir mordred

sir mordred

Üye
tek çekirdek 512 mb ram da multi window mantıken olması zor
ama xda xperia arc modeilinde bir cm romunda vardı

Multiwindow derken büyük ihtimal halo da olan sistemden bahsediyor. Eğer bahsettiğin sistem HALO ise çok rahat çalışıyır multiwindow merak etmeyin

hayır halodan bahsetmiyorum aynı anda 2 uygulamayı çalıştırabileceğiz bundan emin olun tabi omniromu alırsak

blackcat omniyi yapsın daha sonra şu commiti(kodu) ekledikten sonra bu özelliğe kavuşabiliriz işte kod:

işte buda omni romlu nexus 4 cihazındaki multi-window:
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
beyler galaxy w samsungdan resmi android 4.4 kitkat güncellemesi alabilir şu habere bi bakın:

eğer bu listede galaxy w yoksa ananı bacını sülaleni s*kerim samsung

blackcat67

blackcat67

Üye
    Konu Sahibi
samsungun vereceği güncellemeye şey edeyim konuşturmayın bırakın şunları piyasada 18 ay kalan cihaz daha güncelleme almıyor 18.aydan sonra adamlar gb bile stabilleştiremedi zaten onlara ihtiyacımızda yok herşeyi baştan yazıyoruz kitkat bizim cihaz için devrim oldu ion da da yolun sonuna yaklaşıldı gibi4.4.2 çıkmış google hızına yetişemiyor kimse :D

bu arada galaxy s2 bile almayacakmış

sir mordred

sir mordred

Üye
öyle deme samsungun vereceği güncelleme ile %100 stabil cm11 romu hayal et veya stabil 4.4 İON'u...

samsung hele bi yayınlasın romu sonra kaynaktan cm derlenir ve derlenecek rom inan bana tam stabil olur

blackcat67

blackcat67

Üye
    Konu Sahibi
samsung kaynak kodları paylaşsa yeter android dünyasında böyle bir kural olmalı hem açık kaynak diyolar kardeşim firma yazılım yayınlama zorunluluğu olmasın ama yeni çıkan android sürümlerine uygun kaynak kodları paylaşmalıbakın omni rom derlemek için bayağı emek sarfettim ve başarıcam sonunda inanıyorum şu kodu doğru yapmak için daha doğrusu doğru bir şekilde cihazı görecek bir şekilde derleme esnasında ayarlamak için saatlerimi verdim bknz.(omni_ancora.mk)

# Inherit device configuration
$(call inherit-product, device/samsung/ancora/ancora.mk)

# Inherit from our custom product configuration
$(call inherit-product, vendor/omni/config/common.mk)

# Device identifier. This must come after all inclusions
PRODUCT_NAME := omni_ancora
PRODUCT_DEVICE := ancora
PRODUCT_BRAND := Samsung
PRODUCT_MANUFACTURER := Samsung
PRODUCT_MODEL := GT-I8150

$(call inherit-product-if-exists, vendor/samsung/ancora/device-vendor.mk)

kod şu yani basit görünebilir ama en ufak bi hatada bile derleme esnasında hata veriyor

sir mordred

sir mordred

Üye
aynen katılıyorum keşke öyle olsa ama naparsın işte

samsung eğer yayınlarsa kitkatı bizim cihaz için belirli bir zaman sonra kaynak kodlarını "samsung open source release centerda" paylaşırblackcat omniyi derledikten sonra bence kodlarını omni githuba'a forkla böylelikle resmi destek verebilirsin

nicked

nicked

Üye
kardeş hayırlı olsun,bekliyoruz inş.bir zorlukla daha karşılaşmassın.ayrıca emeğine sağlık

blackcat67

blackcat67

Üye
    Konu Sahibi

burda kodları güncelliyorum burdan takip ederseniz daha iyi olur ne yaptığımı görmüş olursunuzrom açıldı bu kezde dokunmatik çalışmıyor

cadde19

cadde19

Üye
hocam sabır sabır yaparsın sen

tarık_07

Üye
Dokunmatiğin çalışmamasının bi çözümü varmı peki hocam?

hasaneness

hasaneness

Üye
Sakin olacak sen rahat ol usta

genco15

genco15

Üye
Keşke yardımcı olabilsek uniye hazırlanıyorum seneye kazanırsam ilk is c ve java öğrenmek olacak

blackcat67

blackcat67

Üye
    Konu Sahibi
çözümü var fakat david sağ olsun ben yaptıkdan sonra söyledi gavat ya :D

• Beğen
Tepkiler: ali.clay, bayfeat, anık ve 1 kişi daha

tarık_07

Üye
Çözüldümü üstat. Sabırsızlıkla bekliyoruz. :-)

Üst Alt