[ROM][KK][4.4.2][KOT49H] CyanogenMod 11.0 (20140122-UNOFFICIAL)

Sponsorlu Bağlantılar

firstline

firstline

Üye
6.0.44 kullanırken rom yüklenmedi hata verdi 6.0.45 yükleyip kurdum romu. başta biraz kasılma oldu bikaç kez reboot yaptıktan sonra kendine geldi telefon. şuan stabil çalışıyor oyunlarda çok az denecek kadar kasmalar var sorun yok yani. 12 saat geçti telefonu şarj edeli arama ve internet dışında fazla kullanımım olmadı sadece %15 şarj yemiş

zemcom

Üye
Gelistiricilerin katkisiyla bu rom wonder'a ilac olur..

genco15

genco15

Üye
Telefonu satmayi dusunuorum umarim satmadn stabil surumyayinlanir deneme firsatim olur

ozakin70

ozakin70

Üye
art uyumlu mu konudaki dosyalarda?

blackcat67

blackcat67

Üye
    Konu Sahibi
ubuntu yüzünden yarıda kaldı lanet olası şey yapamıyorum beyler lanet olası işletim sistemi repo komutunu bilmiyor aptal şey bu yüzden bu aptal işletim sistemini kimsenin kullanası gelmiyor işte

Son düzenleme:
NovaTR14

NovaTR14

Üye
Ubuntu başa bela hocam dosya indiriyorum durduk yerde donuyor filan başka bir sistem kullanmak lazım.

blackcat67

blackcat67

Üye
    Konu Sahibi
konudaki rom kullanın bunun dışında soru sormayın art çalışmıyor xdadaki gapps ile ilk sürümde sorun yaşadım fakat 2.sürümde denemedim art ile buyrun xda'daki

Son düzenleme:
sir mordred

sir mordred

Üye
beyler aşağıdaki dalvik ve bionik liblerini yükleyin antutu sonuçlarını canavar gibi artırıyor(test edilmiştir)

yükleme:ilk önce blackcat'in verdiği son gapps dosyasını yükleyin sonra aşağıdaki zip dosyalarını recovery'den install yapın daha sonrada wipe dalvik cache yapın ve unutmayın sadece 4.4 tabanlı romları kullananlar(mesela bu romu) yüklesin!!!

dosyalar:

dalvik lib:
bionic lib:

yükledikten sonra kasmalar ortadan kalkıyor

ayrıca yakında wonder için kernel derlemeyi planlıyorum ismini bile koydum fusion kernel olacak
ilk cm10.1 için olacak daha sonra cm11 içinde portlarım müjdeyi buradan vereyim
kernelin diğer kernellerden farkları(yani başlıca özellikleri):
-self-powered otg(yani şimdiye kadar otg yi harici güç ile kullanabiliyorduk ama kendinden güçlü olacak.)
-full ntfs support(önceki kernellerde sadece ntfs okuma desteği var ama ben okuma/yazma ikisinide ekleyecem.
-exfat desteği(bu destek ile 64 gblık microsd kartlarını kullanabileceksiniz)
-olursa bln desteği(bu özellik eğer çağrı gelir ve sizde farketmezseniz telefonun geri ve seçenekler tuşundaki ledler yanıp sönerek sizi ikaz edecek)

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: melodileriyakar, genco15 ve blackcat67
genco15

genco15

Üye
beyler aşağıdaki dalvik ve bionik liblerini yükleyin antutu sonuçlarını canavar gibi artırıyor(test edilmiştir)

yükleme:ilk önce blackcat'in verdiği son gapps dosyasını yükleyin sonra aşağıdaki zip dosyalarını recovery'den install yapın daha sonrada wipe dalvik cache yapın ve unutmayın sadece 4.4 tabanlı romları kullananlar(mesela bu romu) yüklesin!!!

dosyalar:

dalvik lib:
bionic lib:

yükledikten sonra kasmalar ortadan kalkıyor

ayrıca yakında wonder için kernel derlemeyi planlıyorum ismini bile koydum fusion kernel olacak
ilk cm10.1 için olacak daha sonra cm11 içinde portlarım müjdeyi buradan vereyim
kernelin diğer kernellerden farkları(yani başlıca özellikleri):
-self-powered otg(yani şimdiye kadar otg yi harici güç ile kullanabiliyorduk ama kendinden güçlü olacak.)
-fu ll ntfs support(önceki kernellerde sadece ntfs okuma desteği var ama ben okuma/yazma ikisinide ekleyecem.
-exfat desteği(bu destek ile 64 gblık microsd kartlarını kullanabileceksiniz)
-olursa bln desteği(bu özellik eğer çağrı gelir ve sizde farketmezseniz telefonun geri ve seçenekler tuşundaki ledler yanıp sönerek sizi ikaz edecek)
Hocam bi an önce yap lütfen satmadan denersem satmaktan vazgeçerim belki:-)

xexers0

Üye
hafıza kartı sd kart değişimi nasıl yapılıyor

gss_adnan

gss_adnan

Üye
İnşallah hocam bekliyoruz

murat_3230

murat_3230

Üye
hocam bu rom stabil ama ingilizce lütfen komple türkçeye çevirin sanırsam hafıza kartı sorunu var gibi... bunlar düzelirse çoook ii olacak....

blackcat67

blackcat67

Üye
    Konu Sahibi
mint kurdum tekrar baştan başlicam herşeye

murat_3230

murat_3230

Üye
hocam tamamen türkçe sorunsuz stabil bir rom bekliyoruz. inş....

blackcat67

blackcat67

Üye
    Konu Sahibi
beyler ben offical destek vermeyi düşünüyorum yani cm ekibine katılmak istiyorum fakat ingilizcem el verişli dğeil ilk önce arcodan izin almam gerekiyor ingilizcesi iyi olan biri varsa mesaj atsın bana

ozakin70

ozakin70

Üye
hadi bakalım bekliyoruz

tekiner57

Üye
romu kurdum güzel çalışıyor fakat mesaj gönderirken ''maalesef com.android.phone işlemi durdu.'' şeklinde bir uyarı alıyorum.mesaj gitmiyor teşekkürler

demiralp_47

Üye
Internet üzerinden görüntülü görüşünde ses karşıya gitmiyor

ozakin70

ozakin70

Üye
Whatsapp -25 hatasi veriyor yuklenmiyor

Üst Alt