[ROM][KK][4.4.2][KOT49H] CyanogenMod 11.0 (20140122-UNOFFICIAL)

Sponsorlu Bağlantılar

cadde19

cadde19

Üye
Dostum şarj ı nasıl iyi mi stabil mi bi yardımcı olsa yükleyenler ah

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
gayet stabil şarj yine fazla gidiyor gibi geldi bana

blackcat67

blackcat67

Üye
    Konu Sahibi
ben bilerek farklı gapps ekledim xda'dakinde sorun yaşamıştım bu yüzden size uyumlu olanı paylaştım

fairtail

Üye
yüklemeyi nasıl yapcaz

firstline

firstline

Üye
ilk linkteki gapps art uyumlu mu?
bir de whatsapp art'da hata veriyormuş galiba çözümü var mı?hadidjapri 'you need to reboot after switching from wifi to mobile data, otherwise data will not send' uyarısında bulunmuş. mobil veriyi yeniden başlatmadan kasıt nedir? ve siz bu problemi çözdünüz mü?

blackcat67

blackcat67

Üye
    Konu Sahibi
ben bi sorun yaşamadım art sıkıntı çıkarttı evet malesef bu sabah art yüzünden gün boyu telefonu kullanamadım art aktifleştiriyim derken 30 dakka bekletti beni sürüm yükseltiliyor vs vs.. sonra şarjı bitti telefonun :D açıldığında ise normal çalıştı fakat hantallaştı hata veriyordu tekrar dalvik'e geri döndüm sorun yaşamıyorum şuanda

firstline

firstline

Üye
son olarak 'beyler bana gerek kalmadı hadidjapri tüm sorunları çözmüş bulunmakta' demişsiniz build 2 sürümüyle mi düzellti problemleri? yoksa sizin kendi linkinizden indiricem romu hangisi daha stabil öğrenmek istiyorum(lib dosyalarını düzenlemişsiniz) cevabınıza göre bu gece yükleyip test edicem. söylemeden geçmiyim tabi emeğiniz için sonsuz teşekkürler.xdadan sonra sizi burda görmek beni bi hayli şaşırttı açıkçası(türk olduğunuzu bugün farkettim) :D

blackcat67

blackcat67

Üye
    Konu Sahibi
hayır şuan benim linkler yok konuda hadinin linkleri var zaten burda ilk sürümde düzenlemeler yapmıştım bu gün ikinci sürüm yayınlanınca kaldırdım benimkileri ben şuan beklemedeyim cm11 yapı olarak henüz yolun başında hazır geliştirende var ion bitmesine fazla birşey kalmadı yanılmıyorsam ilk olarak cm10.1 de yayınlayabilirim davidteri ion kaynağını kullanarak

firstline

firstline

Üye
çok soru sordum farkındayım ama bu son recovery 6.0.44 kullanabilir miyim romu flashlarken?

blackcat67

blackcat67

Üye
    Konu Sahibi
yok istediğin kadar soru sorabilirsin :) evet kullanabilirsin

firstline

firstline

Üye
teşekkürler yarın deneme fırsatım olur görüşlerimi paylaşırım burada :D

Enrichment Chamber

Enrichment Chamber

Üye
Ben bunu değil de ipromeh'in yaptığı, yine 4.4 tabanlı, Ringa Linga romunu denedim. Performans'ı iyi ancak nedense internet tarayıcıları çok kasıyor. Onun dışında oyun performansı iyi. Şarj da fena sayılmaz.

zemcom

Üye
Rom çok iyi ve stabil gorunuyor sarjida gayet iyi. Yanliz su dosya yoneticisi ile gorunmeyen hafiza karti problemi nezaman hallolur super backup kullaniyorum ve restore yaparken sorun cikariyor. romla ilgili calisma devem ediyor dimi arkadaslar.

Son düzenleme:
blackcat67

blackcat67

Üye
    Konu Sahibi
çalışmaya bugün itibari ile başladım fakat zor iş yani ne kadar sürer bilemiyorum daha öncedende denemiştim fakat bir çok hatayla karşılaştım inşallah bu sefer sorun olmaz

Enrichment Chamber

Enrichment Chamber

Üye
Kolay gelsin Doğukan Abi.

• Beğen
Tepkiler: blackcat67
ismailozcn

ismailozcn

Üye
Kolay gelsin.

tarık_07

Üye
Kolay gelsin, inşallah güzel bi rom çıkacak ortaya.

blackcat67

blackcat67

Üye
    Konu Sahibi

ve başlıyor hadi hayırlısı :)

Üst Alt