aynı donanım diye ben de 820 tercih kıldım ama 8gb hafıza yetmiyor ve pureview de yok. hadi kamerayı geçtim sırf hafıza sıkıntısı yüzünden diğer modeller tercih edilir.820 alıcampara bayılamam aynı donanıma .d
biraz daha sorunu açarsan?? anlamadım çünkü bişi820 cd.var 620 de var mı?

malesef yetmiyor beklemek zorunda kalıcam820 kullanan biri olarak söylüyorum eğer bütçen yetiyor ise 925 al . Çünkü 820 zamanla pişmanlık yaratabilir tamam aynı donanım ama o donanımın stabil çalışması da önemli ben bunu 925'te gördüm .
iyi bir kararmalesef yetmiyor beklemek zorunda kalıcam

o zaman 925 değil de başka modellere yöneleyim demi yeni çıkacak?iyi bir karar![]()
beklemek zor gelmez ise 1020 kadar iyi kamera 925 ile aynı tasarıma sahip 1520 senin için doğru bir karar oluro zaman 925 değil de başka modellere yöneleyim demi yeni çıkacak?
1520 200 grammış .dbeklemek zor gelmez ise 1020 kadar iyi kamera 925 ile aynı tasarıma sahip 1520 senin için doğru bir karar olur
aslında 199 olsa hafif sayardık zaten 920 185 gram1520 200 grammış .d
ama bu 6inç ve inceliği ile bu açığı kapatacaktırpahalı olacaktır babam para verirse ancak telefon alabileceğimaslında 199 olsa hafif sayardık zaten 920 185 gramama bu 6inç ve inceliği ile bu açığı kapatacaktır
pahalı olur fakat aynı donanıma sahip telefonlardan ucuz olacakmışpahalı olacaktır babam para verirse ancak telefon alabileceğim
bakalım hayırlısıpahalı olur fakat aynı donanıma sahip telefonlardan ucuz olacakmış
yaza kadar bekleyeceğim ondan sonra bir şekilde yeni telefon alıcam ne olursa olsunBence ً1.800₺ den ucuz olmaz.
1020 inceliği ve Camerası ile tavsiyemdir.6 inc gerçekten çok büyük. Videolarda az küçük görünebilir..yaza kadar bekleyeceğim ondan sonra bir şekilde yeni telefon alıcam ne olursa olsun
ben bir de snapdragon işlemci istiyorum 929 ne durumda olacak fiyat olarak bakalım1020 inceliği ve Camerası ile tavsiyemdir.6 inc gerçekten çok büyük. Videolarda az küçük görünebilir..