Samsung Galaxy Wonder Cm10 Edit By Wondermu Çok Hizli +batarya +performans+düzenlenmiş V3 04.08.2013

Sponsorlu Bağlantılar

fruko19

Üye
Odin'de sarı ekran çıktı, start dedim, telefonum 1 kez kapanıp açıldı, odindeki yeşil sayaç ilerliyor 3dk oldu.

fruko19

Üye
5dk dolu, ilk kutucuk mavi renkte PASS yazıyor. Hala bekliyorum, bir şey olmadı henüz.

wondermu

Üye
    Konu Sahibi

fruko19

Üye
Evet yüklenmiş. Şimdi senin romunu yüklüyorum.

rtaymus07

rtaymus07

Üye
Romu anlattığın gibi kurdum ama açılmadi.Galaxy w yazisinda kaldi.Herseyi yaptım neden böyle olduki

fruko19

Üye
Yüklendi. Çok teşekkür ederim gerçekten çok güzel bir rom :):tşk:

wondermu

Üye
    Konu Sahibi
Yüklendi. Çok teşekkür ederim gerçekten çok güzel bir rom :):tşk:

Dene bakalım kurcala iyice eksik tarafları iyi taraflarını yazarsan bir sonraki güncellemede düzenleme şansım olur

fruko19

Üye
Tamam bu gece biraz karıştırıp kullanıyım, yarın görüşlerimi yazarım. Tekrar çok teşekkürler emeğine sağlık.

ilcarnefice

Üye
odin i güncellemek için normal odin yükler gibi yükleyecekmiyiz?
evet ise odin i yüklerken önceki cwm de yükleidğim ancora.ops dosyasını kullansam olurmu?

JohanGielen

JohanGielen

Üye
Merhaba yedeği ilk kullanan benim çünkü dün gece aldım ben.

Harika diyebilirim.

İşlemci 1.8 'de bunu indirmeyin ve hiç bir ayarına dokunmayın.
CPU Spy kurulu burdan işlemcinin hangi saatler hangi düzeyde çalıştığını görebilirsiniz.
Telefon kapalı iken( kapalıdan kastım yani yan düğmesine bastığımız an ) işlemci kendini en düşük ayara çekiyo açılınca yükseliyo
buda şarjdan büyük bir tasarruf etmemizi sağlıyo.
Ses kalitesi harika diyebilirim.
Statubar ve görsellik 10 numara.
Nova kurulu bunun büyük yararı var genel olarak harika ve GALAXY W için kullanılabilcek şuan en iyi yedek budur.

Güvenle kullanabilirsiniz :)

işlemci hızı 1.8 mi çalışıyor hocam

ilcarnefice

Üye
evet ise odin i yüklerken önceki cwm de yükleidğim ancora.ops dosyasını kullansam olurmu?

hocam bana da bi cevap versen bi bunun cevabını bekliyorum..

wondermu

Üye
    Konu Sahibi

Yok sayfadaki.ancora Opsu indir linkteki

fruko19

Üye
Temple Run 2'yi yükledim. Oyuna başladıktan sonra oyun takılıyor ve donuyor. Çıkmaya çalıştım, telefon dondu.

Üst Alt