Galaxy S4 Sorunları üzerine

Sponsorlu Bağlantılar

PriZm

PriZm

Üye
Konu pekde tavsiyeye benzemiyor.

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Dha önce ace 5830i kullanıyodum. Pek fazla bilgim yok wipe hakkında.
Ha birde, telefonu değiştirdiğime inanmadınız sanırım.Bakın telefonu ilk aldığımda ekranda sorun vardı. Ekran gidip geliyodu. Aldıktan 2 gün sonra gittim değiştirdim. Verdikleri telefondada ona benzer sorun çıktı ve tekrar değiştirdim. Neden yalan söyleyeyim ki. Adamlar ha bir telefon fazla ha bir telefon az satmış, para benim cebimemi giriyor. Ben bu konuyu, s4 almak isteyenlere tavsiye de bulunmak amacıyla açtım. Samsungu kötülemek için degil

Bu güne kadar tüm işletim sistemli telefonları kullandım hatta önyargım olan model ve markalarda oldu.Ancak kurumsal firmalar 30 iş günü içinde cihazı değiştirirler.belliki sizde bir kurumsal firmadan almamışsınız değişimi bu hızla yaptığınıza göre şanslısınız ancak unutmayın ki cihazı aldığınız yer her neresiyse cihazınızı servise göstermenizi tavsiye ederim.

t730sh

t730sh

Üye
    Konu Sahibi
Konu pekde tavsiyeye benzemiyor.
Haklısın, biraz kötüler gibi oldu. K.bakmayın

Bu güne kadar tüm işletim sistemli telefonları kullandım hatta önyargım olan model ve markalarda oldu.Ancak kurumsal firmalar 30 iş günü içinde cihazı değiştirirler.belliki sizde bir kurumsal firmadan almamışsınız değişimi bu hızla yaptığınıza göre şanslısınız ancak unutmayın ki cihazı aldığınız yer her neresiyse cihazınızı servise göstermenizi tavsiye ederim.

Teknosadan almıştım

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Neyse peki siz öyle diyorsanız öyledir.Konu hakında soracaklarınızı sorunuz farklı yerlere gitmeden :oke:

t730sh

t730sh

Üye
    Konu Sahibi
Neyse peki siz öyle diyorsanız öyledir.Konu hakında soracaklarınızı sorunuz farklı yerlere gitmeden :oke:
Neden inanmıyorsunuz anlamadım. Nede nyalan söyleyeyim ki..
Neyse, siz hangi antivirüs programını kullanıyorsunuz yani hangisini önerirsiniz?

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
McAfee yeterli oluyor benim için, çok riskli uygulamalar yüklemediğimden sürekli aktif etmiyorum.

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Diyelimki çok kalabalık bir ortamda fotoğraf çekileceksiniz.Bu modu açıyorsunuz önünüzden yada arkanızdan geçen hareketli canlıları siliyor.

t730sh

t730sh

Üye
    Konu Sahibi
Peki. Son bir sorumdaha olacaktı. Ben telefona pc den google play'e girip uygulama yükleyemiyorum. Teli ilk algıdm sıralar oluyordu fakat smdi olmuyor mesela pc den google play'e girdm yükleye bastm bu uygulama en kısa sürede cihazınıza indirilecek diyo ama inmiyo. Ama teldn google play'e girince oluo.

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
GooglePlay hesabınızda doğru telefonun seçili olduğunda ve bağlantınızın doğru olduğunda indirmemesi için bir sebeb yok

t730sh

t730sh

Üye
    Konu Sahibi
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Böyle bir sorunla karşılaşmadım üzgünüm

t730sh

t730sh

Üye
    Konu Sahibi
peki teşekkür ederim ilgilendiğiniz için

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
:rica:

enterneoll

enterneoll

Üye
bizim evdekinde hiç bir takılma donma sorunu yok sadece hafızası az :( okadar aşırı abartmışsınız s3 ile karşılaştırınca bile çok güzel telefon diyebiliyorum

XperiaArcS

XperiaArcS

Üye
SubwaySurf'u açıp ekran görüntüsü atabilirmsn bende S4te yapıcam bi karsılastıralım. Ayruca chrome haricinden önerebileceğin başka bir tarayıcı varmı?
Birde, güç tasarrufunuda kapatıp denedm gene aynı..

Ekran parlaklığı, renk canlılığı gibi şeyler donanımsaldır. Ekran görüntüsünü internete atarak karşılaştıramazsın.

MaxiHan

MaxiHan

Üye
Hız istiyorsan git sat s4 ü nexus 4 al. Androidde hız konusunda nexusla kapışacak telefon yok iphone 5 lede aynı değeri alıyor. Ayrıca nexus 4 de chrome varsayılan olarak geliyor ve sıfır kasma :)

Üst Alt