Galaxy S4 Sorunları üzerine

Sponsorlu Bağlantılar

t730sh

t730sh

Üye
    Konu Sahibi
Foto:

S3 İLE AYNI GİBİ DURUYO AMA OYNAYINCA FARK EDİLİYO S3 ÜN DAHA CANLI

Artles

Artles

Üye
Sağ taraftaki kilit düğmesi ile menü düğmesine aynı anda bas.En pratiği bu ekran görüntüsü için.

Sorunlarını bilemicem Note 2 kullanıyorum rehbere 1-2 sn girme dışında falan hiçbirşey yok bende bu sorunda TW'den kaynaklanıyor diye biliyorum.

Ram kullanımı ise şu an telefonu tam emin değilim ama 2-3 gündür resetlemiyorum görev yöneticisi 1.15 gb gösterirken ( herşey kapalı ) uygulama yöneticisinden baktığımda 1 gb civari gösteriyor. Bence normal ve kasmadığı sürece sıkıntı yok..

t730sh

t730sh

Üye
    Konu Sahibi
Kasıyo işte..

sivasligazi

Üye
yav gir uygulama yöneticisine gereksiz gördüğün herşeyi kapat. zaten gerekliyse ya kapatmaz ya da yeniden başlatır. daha sonra da görev yöneticisini aç ve "belleği sil" butonuna bas. s3 te ortalama 500-550 ram harcıyorken bunu yaptığımda 300 e düşürüyor gerekli olanları yeniden açınca 350 sabitini elde ediyorum

serdar_gs

serdar_gs

Üye
tamam ver s4 ü al s3 ü başa baş :D

t730sh

t730sh

Üye
    Konu Sahibi
yav gir uygulama yöneticisine gereksiz gördüğün herşeyi kapat. zaten gerekliyse ya kapatmaz ya da yeniden başlatır. daha sonra da görev yöneticisini aç ve "belleği sil" butonuna bas. s3 te ortalama 500-550 ram harcıyorken bunu yaptığımda 300 e düşürüyor gerekli olanları yeniden açınca 350 sabitini elde ediyorum
Kapalııııııııı zaten. Görev yöneticisnde acık degl hiç birşey
tamam ver s4 ü al s3 ü başa baş :D
Kabul :)

sivasligazi

Üye
Mesela daha demin dolphin brovseri indirmek içn google play'e girdim indire bastm 3 4 saniye sonra basladı o arada telefonda donmustu. Kamerada sorunlu geç açılma vs. Birde menü geçişlerinde de bazen donuyor.

"""yav gir uygulama yöneticisine gereksiz gördüğün herşeyi kapat. zaten gerekliyse ya kapatmaz ya da yeniden başlatır. daha sonra da görev yöneticisini aç ve "belleği sil" butonuna bas. s3 te ortalama 500-550 ram harcıyorken bunu yaptığımda 300 e düşürüyor gerekli olanları yeniden açınca 350 sabitini elde ediyorum"""

dediğimi bi denermisin yine düsmezse aksamüstü özelden konusalım.

- - - Eklendi - - -

Kapalııııııııı zaten. Görev yöneticisnde acık degl hiç birşey

Kabul :)

önbelleği de temizliyor musun?

arkadasımla da su anda konusuyorum 750 sabitim var diyor ramde. önbellekle 900-950 oluyor diyor

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Şimdi bu telefonu kullandığım icin soylemiyorum.Ama genelleme yanlış. Telefonunuzu sıfirlayıp denemelisiniz.Bu belirttiklerinizin en azından birini yaşasaydim belirtirdim.Ama bunu bu telefonu almayin diye degil test edilecek yonleri olarak belirtirdim.Saygilarimla

t730sh

t730sh

Üye
    Konu Sahibi
Bakin zaten telefonu ilk aldgmda sorunlu cktiekran gidio geliodu gittm degstrdm snra gene ayni sorun ckti ve tkear degstrdm bu 3. Sizce bu tesadufmuu? Hah bi sorun daha suan mobildeym mesaji yaziorm yazdklarm 2 sanie smra fln ckio. Ayrıca teli daha 2 gün önce sifirladm. Yazm hataları icn k.bakmayn alisamadm tele :D

tapatalk

tapatalk

Üye
Bi ip testi yapsaniza mod cp den hangi cihazdan baglaniyo?

serdar_gs

serdar_gs

Üye
o kadar donma hiç bir telefon için normal değil arızalı senin telefon o zaman

t730sh

t730sh

Üye
    Konu Sahibi
Yapin

- - - Eklendi - - -

Genemi arizali :(

PriZm

PriZm

Üye
Chrome Sorunu
Çok ağır çalışıyor ve çok donuyor. Fazla sekme açmıyor olmama rağmen ( örneğin bugün 2 tane açmştm biri google biri face ) chrome dondu sonra ana menü çıktı tekrar chrome açtım sayfalara tkrar bağlandı ama bu çökme ve donma sorunu neden yaşanıyor?

Kamera Sorunu

Arka kamera sanki ağır işliyor, çekerken donukluk oluyor. Çekilen fotoğrafı açıncada donuyor. Bugün fotoğraf çekiyordum birden dondu telefon sonra, telefonu ilk açıştakı mavi bi şekilde çıkan samsung yazısı cıktı. telefon kapandı sandım sonra ana menü çıktı.

Wi-Fi Sorunu
Telefonda 5-10 dakika beklemede kalınca tekrar wifi deki ağla internete bağlanabilmek için wifiyi kapıyıp açmak gerekiyor. Yani bağlantı var gözüküyor fakat wifiyi kapatıp açmadan girmiyor. ( Bu sorun telefondanmı kaynaklanıyor bilmiyorum, daha önce konu açmıştım bi kaç kişi modemden ayarlanması gerek demişti )

Donma Sorunu yalnız Chrome & Kamera da Değil...
Telefonu alırken okadar sevincliydimki.. Ace den bıkmıştım donma üzerine donma.. Ama s4'tende beklediğim performansı alamadım.Telefonda menü geçişlerinde,Google Play'de, oyunlarda(oyunlarda pek sık degil) Rehberde ( Face gibi uygulamalar ile senkronize edili degil) donma sorunu çok sık yaşanıyor.

Ekran Parlaklılığı [Kişisel Görüşüm]
Arkadaşımın S3 üyle karşılaştırdımda sanki s4 ün parlaklılık oranı daha düşük. Mesela subway surf oynarkn onun telefonda oyun daha canlı duruyor renkler felan. Bilmiyorum belki bu sorunu diğerlerinden dolayı kuruntu yapıyor olabilirim yani bana öyle geliyor olabilir ama sanki s4 ün daha az parlaklılık. Bazı akıllı arkadaşlar hemen , ekran parlaklılığı azdır ayarladan yükselt felan demesin :) )

Hafıza Sorunu
Aslında bu sorunu bir çok kişi biliyordur. Telefon 16GB olmasına rağmen, kullanılabilir 9GB alan var, geri kalanını telefonun sistem dosyaları kullanıyor.(7GB Sistem Dosyaları Boyutu)

Ram Sorunu
Telefonda hiçbirşey açık değil iken ( Arka plan dahil ) kullanılan ram 1 ile 1.1 arasında gidip geliyor.

Şuan aklıma gelmeyen daha bir çok sorun vardır kesin :D Aklıma geldikçe konuyu güncelleyecem.

İnşallah donanımsal bir sorun değildir ve güncelleme ile çözülebilir.

Haa, S4 Alacaklara benden bir tavsiye..
S4 ten hiç memnun değilim gidin iphone fln alın valla daha iyi zaten iphone 5 16gb de 2bintl ye düştü.

Chrome sorunu:
Bu S4'ün sorunu değil.

Kamera sorunu:
Bu sorunu hiç duymadım.Wipe atman sorunu çözebilir.

Wifi sorunu:
Bu modem ile ilgili bir sorun.

Donma sorunları:

Telefonunda hatalı yazılım olabilir.Wipe at, düzelmezse orjinal stock romu yükle.

Ekran:
Ben denerken hiç parlaklıkla ilgili bir sorun göremedim.Gayet canlı ama biraz fazla canlı.Note 2 de ki gibi doğal değil.

Hafıza sorunu:
Heryerde diyorum.S4 ün 16 gb modeli alınmaz.

Ram sorunu:
Bu bir sorun değil.Android'in çalışma prensibi.

Ben o kadar abartılacak bir sorun görmedim burda.

t730sh

t730sh

Üye
    Konu Sahibi
Peki 2000tl verilirmi boyle bi cihaza. Ben malik ettm verdm. Ayrıca telde orjinal rom yüklü. Bu arada wipe dediğin ne?

serdar_gs

serdar_gs

Üye
Kimsede bu kadar sıkıntılı bir s4 yokken sende varsa, 3 kere değiştirttim diyorsan, ben sıkıntıyı sende yada sana o telefonu satanlarda ararım.
veya bu bir karalama operasyonu.
Bir cihaza 2000 lira verilirmi orası tartışılır 1 sene sonra o cihazda 1000 lira civarına düşecek elbet.
Ayrıca bu Samsung herhalde bu işten anlamıyorki sana göre bu kadar sorunu olan bir cihazı mühendisleri kontrol etmeden gelişi güzel piyasaya sürüvermişler.

PriZm

PriZm

Üye
Peki 2000tl verilirmi boyle bi cihaza. Ben malik ettm verdm. Ayrıca telde orjinal rom yüklü. Bu arada wipe dediğin ne?

Hard format.Telefon kapalı iken ses arttırma ve güç tuşüna basarak açılır ve wipe data seçeneğinden format atılır.

Ayrıca şuanda fiyatını hakeden telefonlardan biri S4.

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Konuyu dağıtmayın baştan uyarayım yanlız söyledikleriniz tuhaf kim cihazınızı bu kadar kısa sürede değiştirdi ? Ayrıca belirtmeliyimki wipe konusunda bilginiz yok ise daha yeni android kullanıcısı olduğunuzu tahmin ediyorum.

• Beğen
Tepkiler: serdar_gs
t730sh

t730sh

Üye
    Konu Sahibi
Konuyu dağıtmayın baştan uyarayım yanlız söyledikleriniz tuhaf kim cihazınızı bu kadar kısa sürede değiştirdi ? Ayrıca belirtmeliyimki wipe konusunda bilginiz yok ise daha yeni android kullanıcısı olduğunuzu tahmin ediyorum.
Dha önce ace 5830i kullanıyodum. Pek fazla bilgim yok wipe hakkında.
Ha birde, telefonu değiştirdiğime inanmadınız sanırım.Bakın telefonu ilk aldığımda ekranda sorun vardı. Ekran gidip geliyodu. Aldıktan 2 gün sonra gittim değiştirdim. Verdikleri telefondada ona benzer sorun çıktı ve tekrar değiştirdim. Neden yalan söyleyeyim ki. Adamlar ha bir telefon fazla ha bir telefon az satmış, para benim cebimemi giriyor. Ben bu konuyu, s4 almak isteyenlere tavsiye de bulunmak amacıyla açtım. Samsungu kötülemek için degil

Üst Alt