Haber Galaxy S4 Format Sonrası Aptalca Sorunlar

Sponsorlu Bağlantılar

CyberGaming

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy S4 Format Sonrası Aptalca Sorunlar
Öncelikle SelammunAleyküm. Ben Yaklasık 2,5 aylık S4 Kullanıcıyım. ilk android telefonum fakat teknolojiye fazla uzak olmadıgımdan biliyorum androidi. Benim sorunun şu yaklaşık 2 hafta 3 hafta önce telefonum kendi kendine reset atmaya başladı bu kamera ile değildi dolaştığım sitelerde hep kamera açılınca diyor fakat benim sorunum bu değil. Neyse Kendi kendine format atmaya başladı internette gezinirken yada oyun oynarken... %80 ken bir anda kapanıp açılıyor ve şarj 0 diyor. ve öylece takılıyor hiç bir fonksiyon çalışmıyor. Bataryayı çıkarıyorum takıyorum. biraz bekledikten sonra açıyorum ve baktım ki şarj %65 falan ve 15 dakika sonra bu şarj kendi kendide %80 lere 90 lara kadar ulaşabiliyor. bu kendini şarj etmesi ilk yazılım güncellemesinden sonra oldu. Yazılım güncellemesine kadar böyle bir sorunum yoktu dedim belki bu yazılım güncellemesinin sorunudur. 2. bir güncelleme geldi ve onuda yaptım. ve sonuş yine hüsran. ve telefonu fabrika ayarlarına getirdim. bir gün boyle gitti aksama dogru bikez daha reset attı . artık sinirlendim ve telefona hard format atmak istedim fakat internette hard format diye fabrika ayarlarını gösteriyorlar. ben yazılım güncellemeleri dahil hepsini silmek istiyorum. telefonu ilk nasıl aldıysa sıfır hiçbirşey kurulu olmadan açmak istiyorum bunu bilen biri bana yardım edebirmi. Lütfen internetten bulup buraya koymayın gerçekten bilen kişi HARD Format ı bana açıklayabilr mi ? Recovery mode dan wipe data factory mode denildiginde fabrika ayarlarına girer orada daha cok secenek var. ne anlama geldiklerini bilmedigim icin denemeye korkuyorum. eger daha yapamazsam garantiye verecegim. He Fabrika yarlarına döndügümde ise çok ilginc bir olay daha oluyor. normalde menü tusunun sagında ve solundaki yazılım tuşlarına basıldıgında titresim ozelligi acık. fakat 2-3 dk sonra bu ozellik otomatik olarak kapanıyor ve ilginctir ki ayarlarda bu ozellik acık oldugu halde çalışmıyor ve buna baglı olarak yazı yazarken tık tık ses cıkmasını bir turlu halledemedim o sesin genel Ses modunda çalmasını istemiyorum onuda kaldırıyorum fakat gene devam ediyor. Bunun gibi saçma özellikler ve bu ozellikler yazılım guncellemesinden sonra oldu. Cevremde 2 arkadasımda daha var ve onlarda boyle bir sorun yok. neden bende oldu bu sorun. ilk güncelleme yapana kadar sıkıntı yoktu. Kısacası ben yazılım güncellemeleri dahil silmek istiyorum telefonu.Kernel Sürüm 3.4.5 ilkk aldıgımda sanırsam 3.4.0 dı ben buu sekişlde olmasını istiyorum yani güncellemelerin kurulu olmasını istemiyorum.

Lütfen gerçekten HARD Format ı bilen kişi açıklayabilirse sevinirim çünkü yeni telefon aldım 5800 vardı şarj sıkıntısı çekiyorum diye bunu aldım yine şarj sıkıntısı çekiyorum.. Gercekten çok sinir bozucu birşey... Yardımlarınızı Bekliyorum Acil :/
 


badmus

badmus

Üye
samfirmware'den telefona ait ilk sürümü indir. Odinle flashla :oke: Galaxy S4 Odin Stock Rom Yükleme seklinde ararsan videolu sonuçlara varabilirsin :oke:
 
  • Beğen
Tepkiler: CyberGaming

CyberGaming

Üye
    Konu Sahibi
Bu yöntem Root falan mı oluyor. ? Garanti kapsamına girermi ve az once samsungun kendi sitesinde araştırıyordum orjinal mıknatıslı kapak kullanmıyordum. bu orjinal olmayanlar telefona zarar verebiliyormus. onceden anlamıstım ama sacma olacagını dusunmustum belki buda olabilir karton bi kapak kullanmaya basladım simdi..

Dediğim gibimi garanti kapsamına giriyormu bu romlamak. ?
 
badmus

badmus

Üye
Cihaza Stock Rom atacağın için garantı kapsamında oluyor. Rom'u atarken herhangi bir sorun olsa bile telefon garanti kapsamında kalıyor yani :oke:
 
  • Beğen
Tepkiler: CyberGaming

CyberGaming

Üye
    Konu Sahibi
eyvallah sağol simdi bakalım bi fabrika ayarlarında kalsın mıknatıslı kılıfı kullanmayı bırakıcam bakalım düzelir bi güncelleme daha gelirse inşAllah . düzelmesse dedğini uygularım :)
 
badmus

badmus

Üye
eyvallah sağol simdi bakalım bi fabrika ayarlarında kalsın mıknatıslı kılıfı kullanmayı bırakıcam bakalım düzelir bi güncelleme daha gelirse inşAllah . düzelmesse dedğini uygularım :)

tamamdır. :oke: ben burdayım yardıma gerek olursa özel mesaj atabilirsin kardeşim :tebessüm:
 


Üst Alt