Round-Saturn
Üye
Hocam mesaj sorununu proglamla çözdüm.Şimdide market sorunu baş gösterdi.Marketten uygulama inmiyor
kardeş romu tekrar yükle sonra factory reset yap ve yeni karneli yükle ilk mesajı güncelledim
Hocam mesaj sorununu proglamla çözdüm.Şimdide market sorunu baş gösterdi.Marketten uygulama inmiyor
panoramikte sorun olmaması lazım
- - - Eklendi - - -
var sim e isim kaydedilmyo malesef
- - - Eklendi - - -
radio icin program var ya sorun degil o
- - - Eklendi - - -
Arkadaşlar Romu Güncelleyecem Birazdan Yenilenmiş Karnele Ekleyecem.
Kardeş benim telde şuan 2.3.6 gingerbread yüklü , bu romu direk bunun üzerinemi yükleyim yoksa 2.3.3 e geri dönüp mü bunu yükleyim
cyanogenmod yazısı geliyor 20-30 dk bekledim hiçbir şey gelmedi reboot system now yaptım yine olmadı romu tekrar kurdum yine 20 dk boyunca gelmedi bende kapattım sorun nerde acaba yardımcı olabilirmisiniz ?
- - - Eklendi - - -
2.3.5 in üzerine kurdum acaba sorun orada mı ?
- - - Eklendi - - -
2.3.5 in üzerine kurdum acaba sorun orada mı ?
- - - Eklendi - - -
yeni karneli instal zip from sd karttan yüklesem sorun düzelir mi
ex4 alanı oluşturdum sonra telefonu kapattım hafıza kartını çıkardım bilgisayara taktım romu attım hafıza kartına sonra tekrar telefona taktım telefona yükledim romu en sonunda bişey daha demişsiniz wipe factory reset cache yap diye de öyle bi seçenek yok cmv de nasıl yapılıyor wipe factory reset cache ?
Batarya iyileştirme yazmışsın , admin batarya su gbi gidiyor , ekran ışıklarını tamamen kapatmak zorunda kalıyorum , biraz açsam hemen gtmeye başlıyor , şunun çaresini bulun Allah aşkına ya telefonun orjinalliğini bozduk pişman ettrmeyin adamı :/

sen cmw 5.2.07 yükledinmi ilk sayfada paylaşmıştım
- - - Eklendi - - -
kardeşim ben romun sahibinin söylediklerini buraya yaziyorum bataryada iyileşme oldugunu kendisi söylüyo ayrıca şarm için mobil care kullan
yükledim cmw 5.2.07 yi ama wipe factory reset cache diye bi seçenek göremedim
hiç bekleme boşuna gelmez o aynı sorun bende de varCyanogen mod ekrarında takıldı kaldı normalde kaç dk beklemesi gerekiyor 5dk dır bekliyorum

Mobil Care , biraz olsun işe yarıyor evet , ama tamamen değil. yinede sinir bozucu bi azalma söz konusu . Birde karnel 3 ten bahsediliyor , suan ki 2.6.37 . 3 ne zaman gelecek , geldiğinde ne gibi değişiklikler olacak , batarya sıkıntısı çözülür mü ?.
Cyanogen mod ekrarında takıldı kaldı normalde kaç dk beklemesi gerekiyor 5dk dır bekliyorum
ben youtube de izlediğime göre adam bir de wipe dalvik cache yapıyordu ben ona girdiğimde kendi kendine geri çıkıyor bu sorunu nasıl halledebilirim
- - - Eklendi - - -
hiç bekleme boşuna gelmez o aynı sorun bende de var![]()