06-01-2014 Galaxy Gio S5660-JB 4.2.2 !(CM10.6 Winter)-(CM11 KitkaT)Stabil Sorunsuz Hızlı Güncel !

Sponsorlu Bağlantılar

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
    Konu Sahibi
Hocam mesaj sorununu proglamla çözdüm.Şimdide market sorunu baş gösterdi.Marketten uygulama inmiyor

kardeş romu tekrar yükle sonra factory reset yap ve yeni karneli yükle ilk mesajı güncelledim

gazisaltuk

Üye
Teşekkürler Saturn :oke: Kernel 3.0 ı bekliyoruz.

gnconur

Üye
pff

ibrahim19031997

Üye
Kardeş benim telde şuan 2.3.6 gingerbread yüklü , bu romu direk bunun üzerinemi yükleyim yoksa 2.3.3 e geri dönüp mü bunu yükleyim

sadece35

sadece35

Üye
panoramikte sorun olmaması lazım

- - - Eklendi - - -

var sim e isim kaydedilmyo malesef

- - - Eklendi - - -

radio icin program var ya sorun degil o

- - - Eklendi - - -

Arkadaşlar Romu Güncelleyecem Birazdan Yenilenmiş Karnele Ekleyecem.

İlgin için saol hocam

gkhngnc

Üye
cyanogenmod yazısında kaç dk kalması gerekiyor ?

gkhngnc

Üye
cyanogenmod yazısı geliyor 20-30 dk bekledim hiçbir şey gelmedi reboot system now yaptım yine olmadı romu tekrar kurdum yine 20 dk boyunca gelmedi bende kapattım sorun nerde acaba yardımcı olabilirmisiniz ?

- - - Eklendi - - -

2.3.5 in üzerine kurdum acaba sorun orada mı ?

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

yeni karneli instal zip from sd karttan yüklesem sorun düzelir mi

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
    Konu Sahibi

gerek yok 2.3.6 dan geçebilirsn

- - - Eklendi - - -

cyanogenmod yazısı geliyor 20-30 dk bekledim hiçbir şey gelmedi reboot system now yaptım yine olmadı romu tekrar kurdum yine 20 dk boyunca gelmedi bende kapattım sorun nerde acaba yardımcı olabilirmisiniz ?

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

yeni karneli instal zip from sd karttan yüklesem sorun düzelir mi

sen hafıza kartına ex alanı olustrdun mu senın dışında kimse sıkıntı yaşamadı normalde kurulması gerek

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar rom yüklemeden evvel ex alanı oluşturun bunu cmw 5.0.2.7 ile yapın ilk sayfada paylaştım zor değil kesinlikle rom yüklerken sıkıntı olmuyor

gkhngnc

Üye
ex4 alanı oluşturdum sonra telefonu kapattım hafıza kartını çıkardım bilgisayara taktım romu attım hafıza kartına sonra tekrar telefona taktım telefona yükledim romu en sonunda bişey daha demişsiniz wipe factory reset cache yap diye de öyle bi seçenek yok cmv de nasıl yapılıyor wipe factory reset cache ?

kabanas154

Üye
Batarya iyileştirme yazmışsın , admin batarya su gbi gidiyor , ekran ışıklarını tamamen kapatmak zorunda kalıyorum , biraz açsam hemen gtmeye başlıyor , şunun çaresini bulun Allah aşkına ya telefonun orjinalliğini bozduk pişman ettrmeyin adamı :/

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
    Konu Sahibi
ex4 alanı oluşturdum sonra telefonu kapattım hafıza kartını çıkardım bilgisayara taktım romu attım hafıza kartına sonra tekrar telefona taktım telefona yükledim romu en sonunda bişey daha demişsiniz wipe factory reset cache yap diye de öyle bi seçenek yok cmv de nasıl yapılıyor wipe factory reset cache ?

sen cmw 5.2.07 yükledinmi ilk sayfada paylaşmıştım

- - - Eklendi - - -

Batarya iyileştirme yazmışsın , admin batarya su gbi gidiyor , ekran ışıklarını tamamen kapatmak zorunda kalıyorum , biraz açsam hemen gtmeye başlıyor , şunun çaresini bulun Allah aşkına ya telefonun orjinalliğini bozduk pişman ettrmeyin adamı :/

kardeşim ben romun sahibinin söylediklerini buraya yaziyorum bataryada iyileşme oldugunu kendisi söylüyo ayrıca şarm için mobil care kullan

kabanas154

Üye
tavsiyen üzerine mobil care i indirip denemek istedim , ve sanırım gerçekten işe yaradı , önceden çok kısık bi ekran ışıgıyla kullanıp biraz arttığımda iste gözle görülebilir bi azalma gerçekleşiyordu. Bu program sayesinde sanırım düzeldi , Sağolasın ! Bence bunu ilk mesaja da yazmalısın , bataryası çabuk azalanlara , telefonları kasanlara , oyunlarda ki takılmalara karşı program bire bir . :)

gkhngnc

Üye
sen cmw 5.2.07 yükledinmi ilk sayfada paylaşmıştım

- - - Eklendi - - -

kardeşim ben romun sahibinin söylediklerini buraya yaziyorum bataryada iyileşme oldugunu kendisi söylüyo ayrıca şarm için mobil care kullan

yükledim cmw 5.2.07 yi ama wipe factory reset cache diye bi seçenek göremedim

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
    Konu Sahibi
yükledim cmw 5.2.07 yi ama wipe factory reset cache diye bi seçenek göremedim

wipe cache diye şecenek gelmediyse yanlıs yuklemissin normalde bu dosyayı yukledgnde bu secenegn glmesi lazm yanlış yukleme yapıyosun

kabanas154

Üye
Mobil Care , biraz olsun işe yarıyor evet , ama tamamen değil. yinede sinir bozucu bi azalma söz konusu . Birde karnel 3 ten bahsediliyor , suan ki 2.6.37 . 3 ne zaman gelecek , geldiğinde ne gibi değişiklikler olacak , batarya sıkıntısı çözülür mü ?.

gnconur

Üye
pff

gkhngnc

Üye
ben youtube de izlediğime göre adam bir de wipe dalvik cache yapıyordu ben ona girdiğimde kendi kendine geri çıkıyor bu sorunu nasıl halledebilirim

- - - Eklendi - - -

Cyanogen mod ekrarında takıldı kaldı normalde kaç dk beklemesi gerekiyor 5dk dır bekliyorum
hiç bekleme boşuna gelmez o aynı sorun bende de var :vur

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
    Konu Sahibi
Mobil Care , biraz olsun işe yarıyor evet , ama tamamen değil. yinede sinir bozucu bi azalma söz konusu . Birde karnel 3 ten bahsediliyor , suan ki 2.6.37 . 3 ne zaman gelecek , geldiğinde ne gibi değişiklikler olacak , batarya sıkıntısı çözülür mü ?.

kardeşim bu romların çoğunda malesef genel bı sıkıntı onun için pek bişey diyemem karnel 3 ün çıkmasına az kaldı ben sürekli takip içerisindeyim hergün kodları uyarlanıyor şimdilik beklemekten başka bişey gelmıyor elimizden geldiği zaman &30 daha hızlanacak oyunlar çok daha performanslı olacak şarj daha uzun gidecek kamera daha iyi çekecek

- - - Eklendi - - -

Cyanogen mod ekrarında takıldı kaldı normalde kaç dk beklemesi gerekiyor 5dk dır bekliyorum

ya kardeşim o kadar insan yükledi hiç sıkıntı çekmedi six ya ex alanı oluşturmuyosunuz yada cmw 5.0.2.7 yüklerken hata yapıyorsunuz normal şartlarda kesinlikle yüklenmesi gerekir.

- - - Eklendi - - -

ben youtube de izlediğime göre adam bir de wipe dalvik cache yapıyordu ben ona girdiğimde kendi kendine geri çıkıyor bu sorunu nasıl halledebilirim

- - - Eklendi - - -

hiç bekleme boşuna gelmez o aynı sorun bende de var :vur

ilk sayfada cmw 5.0.2.7 var onu yükleyeceksin

yükleme talimatı böyle olacak
http://www.youtube.com/watch?v=hxjxB8P9rSU

- - - Eklendi - - -

Yeni Yazılım İlk Mesajla Güncellendi...

kabanas154

Üye
Karnel 3 için , Tahmini bir tarih varmı ? Pil kullanımı için merakla bekliyorum da..

Üst Alt