06-01-2014 Galaxy Gio S5660-JB 4.2.2 !(CM10.6 Winter)-(CM11 KitkaT)Stabil Sorunsuz Hızlı Güncel !

Sponsorlu Bağlantılar

H.Reşit POLAT

H.Reşit POLAT

Üye
4.2.1 değil 4.1.2 olacak

mel1h45

mel1h45

Üye
Galaxy mini 2 ye olur mu ?

ugur1000

ugur1000

Üye
Tipo ayrıca Gio dan 50 kat iyide değilmiş :D

Şöyle bir göz attım ram 512 işlemci cortex a5 bunun dışında cokta bir fark yok.

:aha: mecaz anlam denen birşey var :)

- - - Eklendi - - -

zaten onlar gio ya fark atan farklar ;)

Sarangni

Sarangni

Üye
Mecaz yapmış olabilirsiniz ama mecazın da bir sınırı var:D Öyle bir bahsettiniz ki cift çekirdekli cortex a9 cihaz sandım :D Bir de baktım hiç alakası yok. Düşük donanımlı firmaların çoğunun JB alacak diyerek ürettikleri orta seviye cortex a5 işlemcili bir cihaz çıktı.

Resmi JB çıkar Developer dan birisi el atar da CM10.1 yaparsa Giodan daha stabil olur orası da kesin.

gio5660

gio5660

Üye
arkadasla gio ya kernel yukliyecem dosyayi indirdim fakat nasil yuklenicek bu.cwm recovery den rom yukler gibimi?

giomaster

Üye
ya abi ben okudum tüm sayfaları korktum biraz telefonda gio sorun falan olurmu? batarya şişmiş birinn bu forumda deil batarya bendede şişer mi? ve bataryayı sömürme durumu varmış o çözülürmü? eski android sürümümü geri nasıl yüklerim? uygulamalarım ve google play storedeki e-posta gidermi?telefon açılırken cyanogenmod yazısı takılı kalıyomuş ve ek bişiler indirmem lazımmış onları nasıl yapcam? kusura bakma çok sordum ben biraz korkuyomda

giomaster

Üye
ya abi ben korkuyom birkaç sorum olcak eski sürümü nasıl geri yüklicem? uygulamalarım ve google play store hesabım gider mi? bataryayı sömürüp şişirirmi? bunu nasıl yüklicem? kamera çalışıyomu? açılırken cyanogenmod da kalıyomuş nasıl halletcem kısacası tüm soruların cevaplarını bekliyorum :)

granchio

Üye
granchio dan ufak bir tiyo galaxymini kullanıcılıarı youtube yada internetten video izlerken tam ekran yada play tusları yok bunun cozumu galaxymini 2013.01.26 tarihli romun sadece framework-res apk dosyasını değistirmek oda yukarıda arkadaşın verdiği 02.05 tarihli romu indirip sadace icindeki framework-res apk dosyasını alıp 01.26 tarihli romunkiyle değistirmek.Ben öyle yaptım ve cok iyi sonuc aldım artık internetten izlediğim videoları geri sabiliyorum tam ekran yapıyorum.Kurulumu anlatmama gerek yok sanırım zaten biliyorsunuzdur

giomaster

Üye
Arkadaşlar Yazılım Sürekli Güncelleniyor Konuyu Sürekli Takip Edin
Ayrıca Karnel 3.0 Portlanmak Üzere Şimdilik Hatalı Ancak Düzelirse O Zaman Çok İyi Bi Rom Bizeleri Bekliyor Olacak
Daha Çoğu Modele Çıkmayan cm 10.1 gioda :)
Şu Ana Kadarki En İyi Andrid 4++ Yazılımıdır Günlük Kullanım İçin Uygundur
Yazılıma Linaro Olayı Yapılmış
Menü Geçişleri Çok Hızlı Takılma Yok
Call List Hızlı
Tepkime Süresi Hızlı
GPS Çalışıyor
Kamera Sorunsuz Video Kaydı Sorunsuz
Galeri Sorunsuz
Video Oynatma Sorunsuz
Şu Ana Kadar Çalışmayan Bir Kısmını Bulamadım
Yazılım Sürekli Güncellenmektedir
Android 4.2.1 Üzerinde Stabil Çalışan Versiyondur

Çalışanlar:
* RIL (Data/Phone/Sms/Mic)
* 3D Acceleration
* Bluetooth!
* WiFi
* Touchscreen
* Youtube LQ/HQ
* Lockscreen Widgets
* Browser
* Sound
* Project Butter
* BNL
* USB Tethering
* WiFi Tethering
* HW/SW Encoding/Decoding
* CM10(.1) Themes
* USB
* NetworkLocation
* Video Player

Çalışmayanlar:
Yok

Android 4.2.1 İle Gelen Yeni Özellikler ;
360 Derecelik Yeni Arayüzü ve Video Çekimi Yapabilen Kamera Eklendi
Kilit Ekranı Değiştirildi
Kilit Ekranına Uygulama Koyma Özelliği Eklenildi
Statüs Bar Değiştirildi 2 Ekranlı Olmuş Harika
Alarm ve Saat Uygulamaları Tamamen Değiştirildi
Kamerada Multitouch Tarzında Zoom Yapabilme Özelliği Eklenildi
SIM Kilit Ekranı Değiştirildi
Hafif Uyku Modu Eklenildi Ekran Tam Kapanmıyor Ekran Koruyucusu Gibi Bişey :)
Resim Düzenleme Efektleri Değiştirildi
wifi Bağlantı Hızı ve İndirme Hızı Geliştirildi

30 .01.2013 Tarihi İle Yazılımda Olan Değişiklikler
* Removed some Apps
* Some new old ringtones, i wanna keep is as much vanilla as i can ;)* Transparent NotificationDrawer* Some Layout Changes* Maybe i missed smth, but thats ok ;)
İndir: 05.02.2013 Yazılm :

Resimleri Fırsat Bulunca Eklerim

Yükleme Talimati: RFS destekli cfw
http://dl.dropbox.com/u/70468679/aOS/Recovery/0_signed_cwm-5.0.2.7-flashablezip-ext4%2Brfs.zip

hafıza kartına atın recovery moddan zipli dosyayı yükleyin telefonu yeniden başlatın cmw yüklenince zaten üst kısımda belli olur bilgiler yazar
romu hafıza kartına atın cmw den install zip from dan romu seçin yükleyin sonra wipe factory cache yapın tamamdır :)

iyi de abi ben korkuyom bi video çekip koysan olmazmı ona göre yükliycemde ayrıca telefonuma zarar verirmi

ugur1000

ugur1000

Üye
Mecaz yapmış olabilirsiniz ama mecazın da bir sınırı var:D Öyle bir bahsettiniz ki cift çekirdekli cortex a9 cihaz sandım :D Bir de baktım hiç alakası yok. Düşük donanımlı firmaların çoğunun JB alacak diyerek ürettikleri orta seviye cortex a5 işlemcili bir cihaz çıktı.

Resmi JB çıkar Developer dan birisi el atar da CM10.1 yaparsa Giodan daha stabil olur orası da kesin.

galaxy gio için stabil oluyosa buna harbi olur ama xda da bişy yok custom rom bile yok :D hem zaten çift çekirdekli değil ama f/p telefonu giodan kat kat iyi zaten cpu ve gpu benchmarkarını karşılaştırırsanız farkı görürsünüz deadzone bile kasmadan çalıştırıyor ;) ics ile gelyor telefon ona rağmen kasmıyor gio ne gb :D sony verse verirdi jb ama ramdan galiba xperia sola ya bile ramdan dolayı jb vermedi :hmmm ama geliştiricileri var bizim yok :( xda bise bakmiy :kop:

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
    Konu Sahibi
gio master korkmana gerek yok 250 defa rom attım bişey olmadı düzgün yukler sıkıntı olmaz

53cc

53cc

Üye
Konu XDA da kilit durumda :rolleyes:

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
    Konu Sahibi
beyler android
4.2.2 çıktı akşam konuyu güncelleyecem

gazisaltuk

Üye
Peki şimdi paylaşacağın sürümde yeni kernel ve dolayısıyla şarj sorunu halledilmiş halde mi?

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
    Konu Sahibi
Konu İçeriği Güncellendi Dosyalar Eklendi

ugur1000

ugur1000

Üye
gio master korkmana gerek yok 250 defa rom attım bişey olmadı düzgün yukler sıkıntı olmaz

bi soru soracağım rom atmadan önce nasıl yedekleyebiliriz alakasız ama xperia tipo için cm 10 buldumda kurmadan önce yedeklemek istiyorum stok rom bile zor bulunuyor ?

53cc

53cc

Üye
Kernel hala 2.35.x ve hala kötü ve stabil olmayan bir rom.

Üst Alt