Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
kardesim kesin süre weremem fakat hergün birleştirmeler yapılıyo gerçekten karnel 3 çok ama çok zor 1 ay sonra her şey belli olur ama çok stabil çalisan ics yazılımı sunacam sadece ekipmanı beklıyorum
arkadaşlar çok stabil çalışan sorunsuz bi İCS yazılımıda var paylaşmamıda istermisiniz bu romdan çok daha beğeneceksiniz emin olun
53cc
Üye
Maclaw veya MMB ekibinin ki ise daha olgunlaşmadı
yilmazaga
Üye
Hocam dediğinizi yaptım orjinal haline getirdim teşekürler. Size başka bir sorum olacak başka ROM'ları ODİN ile yüklelebilirmiyiz ve gio da çalışan en iyi ROM hangisi ?
görev yöneticisi var zaten orta tuşa uzun bas çıkar sağa sola sürükle ayrıca GB deki gibi görev yönetisini tavsiye etmem tass killer kullan ve arka plan sınırını 4 yap görev yöneticisine gerek kalmaz oyun denemedim ama menü için performans artmış o kesin
görev yöneticisi var zaten orta tuşa uzun bas çıkar sağa sola sürükle ayrıca GB deki gibi görev yönetisini tavsiye etmem tass killer kullan ve arka plan sınırını 4 yap görev yöneticisine gerek kalmaz oyun denemedim ama menü için performans artmış o kesin
sorunsuzca yükledim ancak telefonu açtığımda sürekli hwa settings durduruldu hatası alıyorum
midosx7
Üye
teşekkürler telefonuçuyor
ibrahim19031997
Üye
Hocam bu romu odin le yüklesek olurmu ?
mikado06
Üye
bunun yedeğini neden alamıyorum arkadaşlar cwm 5.0.2.7 hata veriyor
edöm75
Üye
rom enson haliyle baya bir iyileşmiş gio için en iyi rom budur derim tabi hwa settings hatası olmasa daha iyi olurdu buda karnelden kaynaklı karnel 3 bekliyoruz
rom enson haliyle baya bir iyileşmiş gio için en iyi rom budur derim tabi hwa settings hatası olmasa daha iyi olurdu buda karnelden kaynaklı karnel 3 bekliyoruz