06-01-2014 Galaxy Gio S5660-JB 4.2.2 !(CM10.6 Winter)-(CM11 KitkaT)Stabil Sorunsuz Hızlı Güncel !

Sponsorlu Bağlantılar

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
    Konu Sahibi
Kernel hala 2.35.x ve hala kötü ve stabil olmayan bir rom.

dostum kod sitesini hiç takip etmıyorsun galiba karnel 3 ü portlamak öyle kolay iş değil içinde bi sürü driver var bunların uyulması lazım erikcas bile karnel 3 ün uğraştıracağını söylüyor ayrıca android 4.2.2 daha yeni çıktı ona rağmen bile çoğu şey çalışıyor ama sana rom beğendirmek kolay değil biliyorum sen bnc ne devam et bu rom sana göre değil

Ali58_58

Ali58_58

Üye
dostum kod sitesini hiç takip etmıyorsun galiba karnel 3 ü portlamak öyle kolay iş değil içinde bi sürü driver var bunların uyulması lazım erikcas bile karnel 3 ün uğraştıracağını söylüyor ayrıca android 4.2.2 daha yeni çıktı ona rağmen bile çoğu şey çalışıyor ama sana rom beğendirmek kolay değil biliyorum sen bnc ne devam et bu rom sana göre değil
aynen konuyu açan kardeşim 3x kernelini aslında arco ile ivendor yaptı yani galaxy w ve s+ için ki bu adamlar 1 senede yaptı ve bana kernel yapıldı hala 4.1.2den üst rom yok ve 4.1.2de kamera çalışmıyor arco çok yavaş kernelde 1 en fazla 2 aya portlanmış ve telefon uçuyor bir vaziyette olur kernel çok önemli bir faktör özellikle donanımı çok iyi kullanıyor neyse 4.2.2 hayırlı olsun bizim için yok bi gidişle de arconun dediğine göre 3 aya zor o yüzden mecburen 4.0.4 kullanıyorum ama telefon abi acayip stabil gata vice city temple run 2 sunway surface hepsi hiç kasmadan oynanabiliyor birde bravie engine 2 portlanmış onu yükledim ekran on numara oldu gio için varsa araştır kur avsiye ederim neyse hadi iyi forumlar :D

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
    Konu Sahibi
aynen konuyu açan kardeşim 3x kernelini aslında arco ile ivendor yaptı yani galaxy w ve s+ için ki bu adamlar 1 senede yaptı ve bana kernel yapıldı hala 4.1.2den üst rom yok ve 4.1.2de kamera çalışmıyor arco çok yavaş kernelde 1 en fazla 2 aya portlanmış ve telefon uçuyor bir vaziyette olur kernel çok önemli bir faktör özellikle donanımı çok iyi kullanıyor neyse 4.2.2 hayırlı olsun bizim için yok bi gidişle de arconun dediğine göre 3 aya zor o yüzden mecburen 4.0.4 kullanıyorum ama telefon abi acayip stabil gata vice city temple run 2 sunway surface hepsi hiç kasmadan oynanabiliyor birde bravie engine 2 portlanmış onu yükledim ekran on numara oldu gio için varsa araştır kur avsiye ederim neyse hadi iyi forumlar :D

aynen dostum karnel demek ana sistem demek basit iş değil ama bizim avantajımız var çünkü karnel 3 ile tam 16 kişi uğraşıyor hepside aynı takım aynız cihazlar için yapıyorlar ama bazı arkadaşlar teşekkür etmesini bilmez işi gücü eleştiri oku başkada bişe yok bu eskidende böyleydi halende böyle...

gazisaltuk

Üye
Round-Saturn gelişmeleri takip ettiğin için teşekkürler :) bu son paylaştığın romda şarj durumu nasıl bilgisi olan var mı acaba? ilkine göre gelişme varsa ben buna geçmek istiyorum.

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
    Konu Sahibi
Round-Saturn gelişmeleri takip ettiğin için teşekkürler :) bu son paylaştığın romda şarj durumu nasıl bilgisi olan var mı acaba? ilkine göre gelişme varsa ben buna geçmek istiyorum.

rom daha taze kardeşim önceki paylaştıgımdan biraz aşagıda ama her sey calışıyo artık karnel 3 te gelse her şey çok güzel olcak :)

gkhngnc

Üye
arkadaşlar ben romu atarken şunları yaptım CMV YE girdim wipe cache partition na tıkladım sonra girdim romu yükledim sonra wipe data/factory resete tıkladım kapattım açtım telefon galaxy gio yazısında kaldı ne yapabilirim acill yardım :((

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar ben romu atarken şunları yaptım CMV YE girdim wipe cache partition na tıkladım sonra girdim romu yükledim sonra wipe data/factory resete tıkladım kapattım açtım telefon galaxy gio yazısında kaldı ne yapabilirim acill yardım :((

hafıza kartına ex4 alanı olusturdun mu ?

gkhngnc

Üye
hafıza kartına ex4 alanı olusturdun mu ?
yok oluşturmadım nasıl oluşuyo ki ex4 alanı?

- - - Eklendi - - -

birde odin telefonu görmüyor yeşil yanmıyor nasıl düzeltebilirim yardımlarınız için çok teşekkürler

- - - Eklendi - - -

windows8 kullaniyordum driverlerini buldumda gordu twlefonu odin bende tekrar orjinal romunu yukledimde bunu yuklemeyi cok istiyorum

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
    Konu Sahibi
yok oluşturmadım nasıl oluşuyo ki ex4 alanı?

- - - Eklendi - - -

birde odin telefonu görmüyor yeşil yanmıyor nasıl düzeltebilirim yardımlarınız için çok teşekkürler

- - - Eklendi - - -

windows8 kullaniyordum driverlerini buldumda gordu twlefonu odin bende tekrar orjinal romunu yukledimde bunu yuklemeyi cok istiyorum

hafıza kartını yedekle sonra format at hafıza kartına bu cmw yi yükle sonra telefonu recovery moddan aç home+açma tuşuyla yapılıyor sonra appy update from sd card tan hafıza kartına attıgın bu dosyayı yükle tekrardan telefonu yeniden recovery moddan aç aşağıda SD kart partidion yazıyor oraya gel hafıza kartının boyutuna göre 128 mb 256 mb gibi seçenekler görürsün hafzıa kartın yüksek ise 500 mb üstü seç işlemi onaylayınca seni biraz bekletecek bu işlem yapılırken hafıza kartı sıfırlanır onun için yedeklemeni önceden bulundur.bu işlemler olduktan sonra install zip from sd var < chose zip file buradanda bu romu bulu yükluyoruz sonra wipe factory reset cache yapıyoruz rom yüklenmiş olacaktır

gkhngnc

Üye
çok tesekkurler Allah razı olsun :-)

- - - Eklendi - - -

peki telefonun hard brick olma ihtimali var mı ? :-[

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
    Konu Sahibi
çok tesekkurler Allah razı olsun :-)

- - - Eklendi - - -

peki telefonun hard brick olma ihtimali var mı ? :-[

o kadar rom atttım hiç bişey olmadı sanmıyorum brick olacağını

exxper

Üye
elinize sağlık:good: kolayca kurdum ama yanlız panoramik çekimi beceremedim

sadece35

sadece35

Üye
Arkadaşlar ben cm 7.2 rc3 kAng yüklemiştim ama Sım karta numara kaydedimiyoduk birde hafıza sorunu vardı s2e patcha ragmen bir türlü çalışmadı bundada bu tip sorunlar varmı:hmmm

exxper

Üye
çalişmiyan bide sanirim radio eklemelisiniz

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
    Konu Sahibi
elinize sağlık:good: kolayca kurdum ama yanlız panoramik çekimi beceremedim
panoramikte sorun olmaması lazım

- - - Eklendi - - -

Arkadaşlar ben cm 7.2 rc3 kAng yüklemiştim ama Sım karta numara kaydedimiyoduk birde hafıza sorunu vardı s2e patcha ragmen bir türlü çalışmadı bundada bu tip sorunlar varmı:hmmm

var sim e isim kaydedilmyo malesef

- - - Eklendi - - -

çalişmiyan bide sanirim radio eklemelisiniz

radio icin program var ya sorun degil o

- - - Eklendi - - -

Arkadaşlar Romu Güncelleyecem Birazdan Yenilenmiş Karnele Ekleyecem.

gkhngnc

Üye
bu rom sd karta kuruluyo galiba o zaman sd karti devre dışı birakmadan cikarirsak sistem coker mi

bravee06

Üye
Ya hocam mesajlaşma hata veriyor WTF

bravee06

Üye
Hocam mesaj sorununu proglamla çözdüm.Şimdide market sorunu baş gösterdi.Marketten uygulama inmiyor

Üst Alt