C6-01 Nokia Belle Yenile 111.040.1511 v1.06 01.06.2013

Sponsorlu Bağlantılar

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
ben sizler için bir şeyler üretip paylaştım isteyen yükler istemeyen yüklemez insan oğluna nekadar değer verirsen bir okadarının da ister elindeykinle yetinmeyi bilemez avuçlarının içinden kayıp gitiktensonra anlarmış kıymetini bazen baz şeyleri anlayabilmek için insanın kafası çalışması gereklidir

abim sinirlenme herkes eksiklikleri söylerse daha kusursuz bir yazılım çıkar ortaya..zaten c6-01 kullanmayıp uğraşıp cfw yapman da güzel birşey..ne kadar zahmetli bir iş olduğunu da yapan bilir..o yüzden emeğe saygı diyoruz herzaman

• Beğen
Tepkiler: yunus_ 123

erhanred

Üye
belle refresh güncellenmiş e olurmu

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
onun üzerine yapılan cfw bu zaten

VKUCUKSAHİN

VKUCUKSAHİN

Üye
arkadaşlar ben v5.03'ü kullanıyorum geçmek istiyorum ama galiba birkaç ufak tefek sorunlar varmış, sizce geçsem mi biraz daha beklesem mi, Bu arada eline sağlık hocam..

CABBAR

CABBAR

Üye
İndirip kurdum diyelim daha sonra bi önceki sürüme geçebilir miyim? belco2'nin paylaştığı önceki sürüme refresh olmayana yani.

Bu arada emeğe saygı Aydın abi :tşk:
Gördüğümüz ve eksik oduğunu ya da hatalı olduğunu düşündüğümüz şeyleri senle paylaşmamız yaptığın çalışmanın geliştirilmesi açısından yararlı olacaktır. Bu konuda yorumda bulunan arkadaşları yanlış anlamaman gerektiğini düşünüyorum. :tşk:

ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye
İndirip kurdum diyelim daha sonra bi önceki sürüme geçebilir miyim? belco2'nin paylaştığı önceki sürüme refresh olmayana yani.

Bu arada emeğe saygı Aydın abi :tşk:
Gördüğümüz ve eksik oduğunu ya da hatalı olduğunu düşündüğümüz şeyleri senle paylaşmamız yaptığın çalışmanın geliştirilmesi açısından yararlı olacaktır. Bu konuda yorumda bulunan arkadaşları yanlış anlamaman gerektiğini düşünüyorum. :tşk:

geçebilirsin ben yaptım downgrade konusunda 2.yöntemi dene

ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye
O ne ki? Downgrade ne

önceki sürümü yüklemek demek
http://www.maxicep.com/s-3-cfw-modifiye-fw-bolumu/mujde-s-3-downgrade-belleden-donmek-isteyenler-e6-e7-c7-c6-x7-vb-guncelleme-29-02-2012-a-586501.html

tarxhn

tarxhn

Üye
selam ben gecenlerde güncellme yaptıgımı unutup senin RM-718 v5.03 Final 11.08.2012 güncellemini yuklerken telefon dead oldu düzeltemiyorum ne yapmam gerek. bilen biri bana pmle yardımcı olsun

ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye
selam ben gecenlerde güncellme yaptıgımı unutup senin RM-718 v5.03 Final 11.08.2012 güncellemini yuklerken telefon dead oldu düzeltemiyorum ne yapmam gerek. bilen biri bana pmle yardımcı olsun

dead flash atıcan forumda ara konusu var , baktin olmadı pm at :)

tarxhn

tarxhn

Üye
sorun düzeltildi

jasper1

jasper1

Üye
5800 XM'e olurmu acaba ? :))

zfrglr

zfrglr

Üye
ellerine sağlık abicim herzamanki gibi süpersin 701 e gectin bizi unutmadın

• Beğen
Tepkiler: yunus_ 123
ThreeDi

ThreeDi

Üye
Kayma var diyorlar ya ekran koruyucuda falan yükleyen varmı memnun olan ?

x4nq.raL1

x4nq.raL1

Üye
Yükledim gayet sorunusz calışıyor. Yamların acıklamalarınıda yazsayydın ıyıydı.

Bi sorum olcak telefonum hazır hacklı cw li ben c6-01 telefonuma nasıl tema gecıs efektlerını atabılırım yardım edecek yokmu ? MAxicepde boyle bır konu yok.

ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye
Yükledim gayet sorunusz calışıyor. Yamların acıklamalarınıda yazsayydın ıyıydı.

Bi sorum olcak telefonum hazır hacklı cw li ben c6-01 telefonuma nasıl tema gecıs efektlerını atabılırım yardım edecek yokmu ? MAxicepde boyle bır konu yok.

http://www.mediafire.com/?168uc4qmcncn7n3

tipo2000

tipo2000

Üye
ekran koruyucudaki kaymanın sebebi microsoft apps uygulamasından kaynaklanıyor . ben kaldırdım şuanda sorunsuz çalışıyor .
belco kardeş teldeki rom patcher plus programından iki tane var . buna el atsan iyi olurdu . birde prodaki patch leri uyguluyorum sorun yok . otomatik başlata ekliyorum . teli yeniden başlattığımda patchlerin tamamı pasif konuma geçiyor . otomatik başlatta bir sorum var veya sorun bendemi bilmiyorum kullanan arkadaşlar bir yorum yapsa iyi olurdu . ayrıca yeni gencellemeden bahsetmiştin . yakında çıkarmı . herşey için teşekkürler c6-01 sensiz bir hiç . arkadaşlar yorum yapalım yüklemeyen arkadaşlarda yükleye bilir suanda bariz bir sorum yok . şimdiden hayırlı forumlar

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
ekran koruyucudaki kaymanın sebebi microsoft apps uygulamasından kaynaklanıyor . ben kaldırdım şuanda sorunsuz çalışıyor .
belco kardeş teldeki rom patcher plus programından iki tane var . buna el atsan iyi olurdu . birde prodaki patch leri uyguluyorum sorun yok . otomatik başlata ekliyorum . teli yeniden başlattığımda patchlerin tamamı pasif konuma geçiyor . otomatik başlatta bir sorum var veya sorun bendemi bilmiyorum kullanan arkadaşlar bir yorum yapsa iyi olurdu . ayrıca yeni gencellemeden bahsetmiştin . yakında çıkarmı . herşey için teşekkürler c6-01 sensiz bir hiç . arkadaşlar yorum yapalım yüklemeyen arkadaşlarda yükleye bilir suanda bariz bir sorum yok . şimdiden hayırlı forumlar

otomatik başlat'ı bizde çok denedik ama sanırım şu an kullanılan rompatcher refresh ile uyumlu değil.yeni versiyon çıkarmalarını bekleyeceğiz ya da telefonu kapa açlarda elle aktif edeceğiz patchleri üşenmeyip :)

Üst Alt