C6-01 Nokia Belle Yenile 111.040.1511 v1.06 01.06.2013

Sponsorlu Bağlantılar

akçatlı

akçatlı

Üye
İndiriyorum :)

doctorrr

doctorrr

Üye
abi hangi efektleri kullandın?

kartal3x

kartal3x

Üye
çok teşekkürler

belco2

belco2

Üye
    Konu Sahibi
güle güle kulanın

• Beğen
Tepkiler: doctorrr
burak1710

burak1710

Üye
Mesaj attım ama pek takmadın şu sorun için bir şey yaptınız mı acaba ?

şuan hakan_040 nokia belle refresh cfw sni kullanıyorum orjinal sürümde oldugu gibi mad eagle cfw sinde olduğu gibi onun sürümünde de msajlaşma panelinde (chat paneli) karşılıklı olarak 6. mesajdan sonra beyaz ekran oluşuyor şöyleki mesajı yazıyorsun mesajı yazdıktan sonra tamama basıyorsun o anda ekranın alt kısmında beyazlık oluşuyor fazla büyük değil ama göndermek için göndere bastıgmızda ekranın 4te üçünü kaplayan bir beyazlık oluşuyor ve 1 sn kadar sürüyor oluşturdğunuz cfw de bununla ilgili bir çözüm yaptınız mı acaba ?
yardımınız için teşekkür ederim :)

H.Reşit POLAT

H.Reşit POLAT

Üye
üstad bu mesajlarda simge ekle 5 sayfa n8-00 nasıl ayarlarız dosyaları paylaşsan refresh sürümüne

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Çok sağol usta bilgisayarı formatlayınca denerim:oke:

cwforcer

cwforcer

Üye
belco2 ekran koruyucuda kayma var kardeşim belirteyim :)

belco2

belco2

Üye
    Konu Sahibi
Mesaj attım ama pek takmadın şu sorun için bir şey yaptınız mı acaba ?

şuan hakan_040 nokia belle refresh cfw sni kullanıyorum orjinal sürümde oldugu gibi mad eagle cfw sinde olduğu gibi onun sürümünde de msajlaşma panelinde (chat paneli) karşılıklı olarak 6. mesajdan sonra beyaz ekran oluşuyor şöyleki mesajı yazıyorsun mesajı yazdıktan sonra tamama basıyorsun o anda ekranın alt kısmında beyazlık oluşuyor fazla büyük değil ama göndermek için göndere bastıgmızda ekranın 4te üçünü kaplayan bir beyazlık oluşuyor ve 1 sn kadar sürüyor oluşturdğunuz cfw de bununla ilgili bir çözüm yaptınız mı acaba ?
yardımınız için teşekkür ederim :)

şu an için o kısımda. deyişiklik yapılmadı...

akçatlı

akçatlı

Üye
eline emeğine sağlık fakat pek hoş olmadığını söylemek zorundayım ekran koruyucuda kayma var , menüde iki tane rompatcher var. Menüde gerkesiz olduğunu düşündüğüm birkaç uygulama ve kısayol var benim hoşuma gitmedi ama bu benim görüşüm tabi :)

belco2

belco2

Üye
    Konu Sahibi
belco2 ekran koruyucuda kayma var kardeşim belirteyim :)

ben sizler için bir şeyler üretip paylaştım isteyen yükler istemeyen yüklemez insan oğluna nekadar değer verirsen bir okadarının da ister elindeykinle yetinmeyi bilemez avuçlarının içinden kayıp gitiktensonra anlarmış kıymetini bazen baz şeyleri anlayabilmek için insanın kafası çalışması gereklidir

- - - Eklendi - - -

eline emeğine sağlık fakat pek hoş olmadığını söylemek zorundayım ekran koruyucuda kayma var , menüde iki tane rompatcher var. Menüde gerkesiz olduğunu düşündüğüm birkaç uygulama ve kısayol var benim hoşuma gitmedi ama bu benim görüşüm tabi :)

yorumlara göre güncelleme olur mutlaka

doctorrr

doctorrr

Üye
ben sizler için bir şeyler üretip paylaştım isteyen yükler istemeyen yüklemez insan oğluna nekadar değer verirsen bir okadarının da ister elindeykinle yetinmeyi bilemez avuçlarının içinden kayıp gitiktensonra anlarmış kıymetini bazen baz şeyleri anlayabilmek için insanın kafası çalışması gereklidir

- - - Eklendi - - -

çok sert çıktın be abi :ah

ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye
:tşk: kimse silah zoruyla yükleyin demiyor. Belco eline sağlık kardeşım

cyber

cyber

Üye
fp1 klavyesinide ekler misin yeni cfw de

akçatlı

akçatlı

Üye

- - - Eklendi - - -

arkadaşın amacının sizi kırmak veya emeğinize saygısızlık etmek olduğunu düşünmüyorum aynı şekilde bende yazılımın geliştirilmesi eksiklerinin giderilmesi veya yükleyecek arkadaşların bilgilendirilmesi amacıyla yazdım. Ayrıca şunu da belirtmek isterim ekolayzerda çalışmıyor.
Saygılarımla...

Şunuda belirtmek isterim ki açık dille hakaret ederek göstermiş oldunuz davranış terbiyesizliktir.

degirmenci01

Üye
belco2 hocam emeğine sağlık biraz önce kurdum güzel olmuş ilk etapta gözüme çarpan bazı problemler var ekran koruyucu saatle yazılar üst üste biniyor, favori uygulamalar widgeti düzenlemeler yapılamıyor, bir de şu arama yaparken not etkin aktarmalar uyarısı devredışı bırakılabilirse iyi olur tekrar emeğine sağlık. ( bu arada bunu yükledik ama senin bir önceki refresh olmayan cfw ne dönebilirmiyiz)

yasirtaha

yasirtaha

Üye
usta gayet güzel olmuş ufak tefek eksiklikleri var galiba ama özellikle tarayıcı süper olmuş maxicepte bile takılmıyor süpersin yine

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
usta gayet güzel olmuş ufak tefek eksiklikleri var galiba ama özellikle tarayıcı süper olmuş maxicepte bile takılmıyor süpersin yine

tarayıcı versiyonu kaç eski tarayıcı eklenmiştir belki de

Üst Alt