cyber
Üye
tarayıcı versiyonu kaç eski tarayıcı eklenmiştir belki de
yeni tarayıcı
tarayıcı versiyonu kaç eski tarayıcı eklenmiştir belki de
ben sizler için bir şeyler üretip paylaştım isteyen yükler istemeyen yüklemez insan oğluna nekadar değer verirsen bir okadarının da ister elindeykinle yetinmeyi bilemez avuçlarının içinden kayıp gitiktensonra anlarmış kıymetini bazen baz şeyleri anlayabilmek için insanın kafası çalışması gereklidir

İndirip kurdum diyelim daha sonra bi önceki sürüme geçebilir miyim? belco2'nin paylaştığı önceki sürüme refresh olmayana yani.
Bu arada emeğe saygı Aydın abi
Gördüğümüz ve eksik oduğunu ya da hatalı olduğunu düşündüğümüz şeyleri senle paylaşmamız yaptığın çalışmanın geliştirilmesi açısından yararlı olacaktır. Bu konuda yorumda bulunan arkadaşları yanlış anlamaman gerektiğini düşünüyorum.![]()
geçebilirsin ben yaptım downgrade konusunda 2.yöntemi dene
O ne ki? Downgrade ne
selam ben gecenlerde güncellme yaptıgımı unutup senin RM-718 v5.03 Final 11.08.2012 güncellemini yuklerken telefon dead oldu düzeltemiyorum ne yapmam gerek. bilen biri bana pmle yardımcı olsun

5800 XM'e olurmu acaba ?)
Yükledim gayet sorunusz calışıyor. Yamların acıklamalarınıda yazsayydın ıyıydı.
Bi sorum olcak telefonum hazır hacklı cw li ben c6-01 telefonuma nasıl tema gecıs efektlerını atabılırım yardım edecek yokmu ? MAxicepde boyle bır konu yok.
ekran koruyucudaki kaymanın sebebi microsoft apps uygulamasından kaynaklanıyor . ben kaldırdım şuanda sorunsuz çalışıyor .
belco kardeş teldeki rom patcher plus programından iki tane var . buna el atsan iyi olurdu . birde prodaki patch leri uyguluyorum sorun yok . otomatik başlata ekliyorum . teli yeniden başlattığımda patchlerin tamamı pasif konuma geçiyor . otomatik başlatta bir sorum var veya sorun bendemi bilmiyorum kullanan arkadaşlar bir yorum yapsa iyi olurdu . ayrıca yeni gencellemeden bahsetmiştin . yakında çıkarmı . herşey için teşekkürler c6-01 sensiz bir hiç . arkadaşlar yorum yapalım yüklemeyen arkadaşlarda yükleye bilir suanda bariz bir sorum yok . şimdiden hayırlı forumlar