sağol abi sen yorgun bizler mutlugüle güle kulanın

nasıl bi' kayma bu? ss koyarmısın?belco2 ekran koruyucuda kayma var kardeşim
Mesaj attım ama pek takmadın şu sorun için bir şey yaptınız mı acaba ?
şuan hakan_040 nokia belle refresh cfw sni kullanıyorum orjinal sürümde oldugu gibi mad eagle cfw sinde olduğu gibi onun sürümünde de msajlaşma panelinde (chat paneli) karşılıklı olarak 6. mesajdan sonra beyaz ekran oluşuyor şöyleki mesajı yazıyorsun mesajı yazdıktan sonra tamama basıyorsun o anda ekranın alt kısmında beyazlık oluşuyor fazla büyük değil ama göndermek için göndere bastıgmızda ekranın 4te üçünü kaplayan bir beyazlık oluşuyor ve 1 sn kadar sürüyor oluşturdğunuz cfw de bununla ilgili bir çözüm yaptınız mı acaba ?
yardımınız için teşekkür ederim![]()
belco2 ekran koruyucuda kayma var kardeşim belirteyim![]()
eline emeğine sağlık fakat pek hoş olmadığını söylemek zorundayım ekran koruyucuda kayma var , menüde iki tane rompatcher var. Menüde gerkesiz olduğunu düşündüğüm birkaç uygulama ve kısayol var benim hoşuma gitmedi ama bu benim görüşüm tabi![]()
çok sert çıktın be abiben sizler için bir şeyler üretip paylaştım isteyen yükler istemeyen yüklemez insan oğluna nekadar değer verirsen bir okadarının da ister elindeykinle yetinmeyi bilemez avuçlarının içinden kayıp gitiktensonra anlarmış kıymetini bazen baz şeyleri anlayabilmek için insanın kafası çalışması gereklidir
- - - Eklendi - - -
yorumlara göre güncelleme olur mutlaka

ben sizler için bir şeyler üretip paylaştım isteyen yükler istemeyen yüklemez insan oğluna nekadar değer verirsen bir okadarının da ister elindeykinle yetinmeyi bilemez avuçlarının içinden kayıp gitiktensonra anlarmış kıymetini bazen baz şeyleri anlayabilmek için insanın kafası çalışması gereklidir
- - - Eklendi - - -
yorumlara göre güncelleme olur mutlaka
usta gayet güzel olmuş ufak tefek eksiklikleri var galiba ama özellikle tarayıcı süper olmuş maxicepte bile takılmıyor süpersin yine