Sorunlu ICS 4.0.4 İçin Başlık Açtım (Xperialar İçin)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi

handci04

handci04

Üye
ben kurdum çok şükür bir sıkıntı olmadı root mot gibi bir şeyde yoktu yani direk comp. kurdum - - - Eklendi - - - o yazılalı çok oldu , asya telekomu arasan bilgi verirler sana bana kendileri dedi o telefonlar desteklemiyor kendi siteside bunu söyledi diye
biz o kadar zengiz değiliz her sene tel alalım sen tek çift üç dört beş diye gitme kardeşim telefon bu zurna değil 2 bursumu verdim aldım neo v yi ama hala 4.0.4ü deneyebilmiş değilim netim yok :(

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Deminki mesajı* attığımda aklıma geldi şu CFW'im ne halde bir bakayım dedim son mesajdan bu yana aylar oluyor ama halen daha 4. sayfada :Dhttp://www.maxicep.com/s60v5-cfw-mo...orunsuz-10-09-2011-by-n-a-w-y-149-441623.html
*4.sayfanın ilk mesajı

İyi akşamlar:bye2:

Birbirine çok yakın :naughty:

Senin önerdiğin ev ekranını kurdum telefon değişti sağol :good: Hızı da çok iyi :)

- - - Eklendi - - -

Buyrun, konuma 1 cevap gelmiş hem de öyle bir cevap gelmiş ki:

I couldn't agree more. I just updated my device with ics 4.0.4, and everything lags.

i constantly check my running services just to make the device process' faster.

I also uninstalled keyboard add ons, themes,widgets and other stuffs just to save up some free RAM.

Under Settings, I can't access "Language and input". The screen will stay blank even if I'll wait for about 30 mins

I love Sony Ericsson/Sony Mobile since SE w800's birth but this is just absurd!

I am very disappointed with ics 4.0.4. I should have stayed with GB.

Adam herşeye rağmen ICS 4.0.4'ü yüklediğini RAM ve performans için telefonun kendi varsayılan ek özelliklerini bile kaldırdığını söylüyor fakat yinede ICS'nin performans düşüklüğünden kurtulamamış.

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
bende guncelledim ics ye kamera dışında bir sorun yok

mancukya

Üye
Benzer konuda aciklama yaptim.
Tekrardan belki 3 5 kisiye faydasi olur Android rom kurdugunuzda wipe cache ve Dalvik cache vs vs olaylarini süs olsun diye yapiyorsunuz demi ?
Ginger sürümden gene Ginger Sürüme gecerken mecbur bu bölümleri sifirliyorsunuz bu sorun yasiyanlari hepsi icin bunlarin aynen yapilmasi telin sifirlanmasi lazim ayni sekilde harici ve dahili hafizalarin temizlenmesi program oyun vs vs yeniden kurmaniz lazim (Oyun datalarini Pcye atip temizlik sonrasi tekrar hafiza kartina atabilirsiniz)
Bu sorun yasiyorum diyenlerin hepsi güncelleme sonrasi recoveryden temizlik yapmayan ve hafizalari temizlemeyen kisiler.
Ics Sony icin cesitli sorunlar var ama sadece Xperia play icin gecerli ona destek kesildi ama mevcut beta sürüm icin ise dünya kadar hatalari düzeltilmis rom ve kernel var zaten.
Elestiri yapmadan önce Android calisma prensibine bakin ayrica tel üstünden atilan format recoverydeki bölüm temizleme kadar faydalida degil.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Benzer konuda aciklama yaptim.
Tekrardan belki 3 5 kisiye faydasi olur Android rom kurdugunuzda wipe cache ve Dalvik cache vs vs olaylarini süs olsun diye yapiyorsunuz demi ?
Ginger sürümden gene Ginger Sürüme gecerken mecbur bu bölümleri sifirliyorsunuz bu sorun yasiyanlari hepsi icin bunlarin aynen yapilmasi telin sifirlanmasi lazim ayni sekilde harici ve dahili hafizalarin temizlenmesi program oyun vs vs yeniden kurmaniz lazim (Oyun datalarini Pcye atip temizlik sonrasi tekrar hafiza kartina atabilirsiniz)
Bu sorun yasiyorum diyenlerin hepsi güncelleme sonrasi recoveryden temizlik yapmayan ve hafizalari temizlemeyen kisiler.
Ics Sony icin cesitli sorunlar var ama sadece Xperia play icin gecerli ona destek kesildi ama mevcut beta sürüm icin ise dünya kadar hatalari düzeltilmis rom ve kernel var zaten.
Elestiri yapmadan önce Android calisma prensibine bakin ayrica tel üstünden atilan format recoverydeki bölüm temizleme kadar faydalida degil.

Senin süs dediğin root gerektiriyor :nono:
Recovery, wipe data falan tamamen yanılıyorsun. CWM ile tüm cache data vs. wipe lerini yaptım. Aynı sorun devam ediyor.
Telefondan atılan format recovery kadar iyi değil ancak recovery'de denedim ;)

Sonuç: Kamera yine kasıyor.

klongs

klongs

Üye
xperia proların kerneli 2.0 da kalmış 3.0 lı custom kernel yüklemen gerekiyor

oqlahoma

Üye
neo v gibi cihazda ıcs de sorun yaşatmasına anlam veremiyorum x5 te bile sorunsuz halbuki

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
xperia proların kerneli 2.0 da kalmış 3.0 lı custom kernel yüklemen gerekiyor

Nereden bulabilirim? Ayrıca orjinal takılıyorum hiç özel rom ve kernellerle uğraşmak istemiyorum :(

enes-1907

enes-1907

Üye
beyler hatırlıyomusunuz bi arkadaş konu açmıştı tüm cihazlara android işletim sistemi kurulur diye en iyisi yüksek özellikli symbian telefon alcan android işletim sistemi kuracaksın ve hoppaaaa

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
beyler hatırlıyomusunuz bi arkadaş konu açmıştı tüm cihazlara android işletim sistemi kurulur diye en iyisi yüksek özellikli symbian telefon alcan android işletim sistemi kuracaksın ve hoppaaaa

:aha:

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye

Öyle bir dünya yok :)

Sertug1991

Sertug1991

Üye
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt