Silinen Üye 94869
Kapalı Hesap
yinemi ics ye geçiyorsun![]()
GB'ye kuruyorum, ICS'ye geçmiyorum artık
.62 sürümüne zar zor güncelledim rootlu olarak 
- - - Eklendi - - -
Neyse ben yatıyorum size iyi akşamlar

yinemi ics ye geçiyorsun![]()
.62 sürümüne zar zor güncelledim rootlu olarak 

biz o kadar zengiz değiliz her sene tel alalım sen tek çift üç dört beş diye gitme kardeşim telefon bu zurna değil 2 bursumu verdim aldım neo v yi ama hala 4.0.4ü deneyebilmiş değilim netim yokben kurdum çok şükür bir sıkıntı olmadı root mot gibi bir şeyde yoktu yani direk comp. kurdum - - - Eklendi - - - o yazılalı çok oldu , asya telekomu arasan bilgi verirler sana bana kendileri dedi o telefonlar desteklemiyor kendi siteside bunu söyledi diye

http://www.maxicep.com/s60v5-cfw-mo...orunsuz-10-09-2011-by-n-a-w-y-149-441623.html
Deminki mesajı* attığımda aklıma geldi şu CFW'im ne halde bir bakayım dedim son mesajdan bu yana aylar oluyor ama halen daha 4. sayfadahttp://www.maxicep.com/s60v5-cfw-mo...orunsuz-10-09-2011-by-n-a-w-y-149-441623.html
*4.sayfanın ilk mesajı
İyi akşamlar![]()

Hızı da çok iyi 
I couldn't agree more. I just updated my device with ics 4.0.4, and everything lags.
i constantly check my running services just to make the device process' faster.
I also uninstalled keyboard add ons, themes,widgets and other stuffs just to save up some free RAM.
Under Settings, I can't access "Language and input". The screen will stay blank even if I'll wait for about 30 mins
I love Sony Ericsson/Sony Mobile since SE w800's birth but this is just absurd!
I am very disappointed with ics 4.0.4. I should have stayed with GB.
Birbirine çok yakın

Benzer konuda aciklama yaptim.
Tekrardan belki 3 5 kisiye faydasi olur Android rom kurdugunuzda wipe cache ve Dalvik cache vs vs olaylarini süs olsun diye yapiyorsunuz demi ?
Ginger sürümden gene Ginger Sürüme gecerken mecbur bu bölümleri sifirliyorsunuz bu sorun yasiyanlari hepsi icin bunlarin aynen yapilmasi telin sifirlanmasi lazim ayni sekilde harici ve dahili hafizalarin temizlenmesi program oyun vs vs yeniden kurmaniz lazim (Oyun datalarini Pcye atip temizlik sonrasi tekrar hafiza kartina atabilirsiniz)
Bu sorun yasiyorum diyenlerin hepsi güncelleme sonrasi recoveryden temizlik yapmayan ve hafizalari temizlemeyen kisiler.
Ics Sony icin cesitli sorunlar var ama sadece Xperia play icin gecerli ona destek kesildi ama mevcut beta sürüm icin ise dünya kadar hatalari düzeltilmis rom ve kernel var zaten.
Elestiri yapmadan önce Android calisma prensibine bakin ayrica tel üstünden atilan format recoverydeki bölüm temizleme kadar faydalida degil.

neo v gibi cihazda ıcs de sorun yaşatmasına anlam veremiyorum x5 te bile sorunsuz halbuki
xperia proların kerneli 2.0 da kalmış 3.0 lı custom kernel yüklemen gerekiyor

beyler hatırlıyomusunuz bi arkadaş konu açmıştı tüm cihazlara android işletim sistemi kurulur diye en iyisi yüksek özellikli symbian telefon alcan android işletim sistemi kuracaksın ve hoppaaaa

beyler hatırlıyomusunuz bi arkadaş konu açmıştı tüm cihazlara android işletim sistemi kurulur diye en iyisi yüksek özellikli symbian telefon alcan android işletim sistemi kuracaksın ve hoppaaaa

Nereden bulabilirim? Ayrıca orjinal takılıyorum hiç özel rom ve kernellerle uğraşmak istemiyorum![]()
Sony için bilemem ama galaxy s3te sorunsuz

+1 ama s3 te baska bir sey yok zaten![]()
SAKIN Bulaşma BAĞIMLILIK yapıyor ben haftada 1–2 kere değiştiriyorum