Önermedikleri halde hatalı ve aşırı yavaş(t20 den bile yavaş) çalıştığını bile bile güncelleme çıkarttılar yani.![]()

o kadar konuyu hortladık kimsemi takmaz ya![]()

Çünkü can sıkıcı olmaya başladı.o kadar konuyu hortladık kimsemi takmaz ya![]()

içim rahatladı t20 den yavaş bir telefon varmışÖnermedikleri halde hatalı ve aşırı yavaş(t20 den bile yavaş) çalıştığını bile bile güncelleme çıkarttılar yani.![]()

kardeşlerim şimdi söyle bir durum var ıcs tek çekirdek uyumlu değil zaten pek fazla birşey beklemeyin , android biraz garip bir sistem yani bende yükledim memnunum bence servise verin tellerinizi bir baktırın derim
içim rahatladı t20 den yavaş bir telefon varmış![]()

Rambo ve ben servise pek vermeyiz açıkçasıkardeşlerim şimdi söyle bir durum var ıcs tek çekirdek uyumlu değil zaten pek fazla birşey beklemeyin , android biraz garip bir sistem yani bende yükledim memnunum bence servise verin tellerinizi bir baktırın derim

ee beyler sandalyeleri burayamı çekiyoruzAslında Official ics ile bu telefonların (SE lerden bahsediyorum) benim telefonu havada karada geçmesi lazımdı ama benim telefon dumana boğuyor.yani %100 ihtimal bu yazılım hatasıydı ve Se nin acilen hotfix benzeri bir yama sunması gerekli.

Evet ama insan yinede imkanların tamamını istemezmi? örneğin yüz tanıma,UI gpu hızlandırması*ömürlük almıyorsunuz telefonları kim nederse desin 2 seneye zaten değiştirceksiniz her türlü tadını çıkarın
getirin sandalyeleri
ee beyler sandalyeleri burayamı çekiyoruz![]()

Evet ama insan yinede imkanların tamamını istemezmi? örneğin yüz tanıma,UI gpu hızlandırması*
*go launcher ex kurun birde gingerbreadda kurun hız farkını görün

yinemi ics ye geçiyorsun
- - - Eklendi - - -
Yükleme komutunu gönderdim birazdan kurulur bakalım![]()