Sorunlu ICS 4.0.4 İçin Başlık Açtım (Xperialar İçin)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Sorunlu ICS 4.0.4 İçin Başlık Açtım (Xperialar İçin)
Sony'nin resmi forumunda ICS 4.0.4'ün sorunlarını anlatan konu açtım. Buradan da takip edelim diye konuyu buraya da açtım.

Adres:

Bakalım ne tür cevaplar gelecek :) Belki de hiç cevap gelmez. Çünkü herşeyi denediğimi yazmışım :) Sony'ye güveniyorum güncelleme çıkaracaktır. Eğer resmi forumu takip ederseniz ICS hakkında özellikle kamerası sorunlu olduğuyla ilgili konular açılmış cevaplar atılmış. Bu kadar kişi mağdur umarım en kısa sürede güncelleme yayınlarlar.

Benim gördüğüm kadarıyla Neo V sahipleride ICS'den memnun değil.

TheMadness

TheMadness

Üye
Sony için bilemem ama galaxy s3te sorunsuz

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Hayırlı olsun konumuz..:D

santacuruz

Üye
Arc S hiç bir sıkıntı yok. Donma, kilitlenme gibi bir şeyle karşılaşmadım. Bir kaç defa six guns oynarken reset attı oda büyük ihtimal aşırı ısınmadan. 2 saat boyunca oynamıştım.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Arc S hiç bir sıkıntı yok. Donma, kilitlenme gibi bir şeyle karşılaşmadım. Bir kaç defa six guns oynarken reset attı oda büyük ihtimal aşırı ısınmadan. 2 saat boyunca oynamıştım.

Tüm Xperia'lar değil, Xperia Neo ve Pro özellikle.

dedereis123

dedereis123

Üye
şuan için çok şükür bir kasma donma hata vermedi bilmiyorum şans işi bence firmalara laf atmaya gerek yok kendi sitesi bile tek çekirdekli telere zaten önermiyoruz diye bana servisi bile yükleme dedi , siz yine verdiğine şükredin kimseye zorla yükletmiyorlar aldığınız telefonlar eskidi artık ics yeniler için yapıldı zaten

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
şuan için çok şükür bir kasma donma hata vermedi bilmiyorum şans işi bence firmalara laf atmaya gerek yok kendi sitesi bile tek çekirdekli telere zaten önermiyoruz diye bana servisi bile yükleme dedi , siz yine verdiğine şükredin kimseye zorla yükletmiyorlar aldığınız telefonlar eskidi artık ics yeniler için yapıldı zaten

Yani Sony bile bile sorunlu ICS'leri yayınladı ve kendini ateşe attı?

dedereis123

dedereis123

Üye
kendi sitesinde açıklama yapmıştı yüklenmesini önermiyorum diye zaten bile bile atıcak birşey yok extra yapılan bir güncelleme farkını koymak istedi uygun olmadıgını vurguladı

- - - Eklendi - - -

şuan evde değilim internet yok buralarda tanıdığın telden yazıyorum o yüzden cevap veremeyebilirim

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
kendi sitesinde açıklama yapmıştı yüklenmesini önermiyorum diye zaten bile bile atıcak birşey yok extra yapılan bir güncelleme farkını koymak istedi uygun olmadıgını vurguladı

O yazıyı uzatır mısın? Merak ettim :hmmm Resmi güncelleme değil de özel rom gibi, rootlayarak yüklüyoruz sanki :hmmm

Black

Black

Üye
Hort :D

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi

- - - Eklendi - - -

şuan evde değilim internet yok buralarda tanıdığın telden yazıyorum o yüzden cevap veremeyebilirim

İngilizcen varsa konuya eklediğim adrese söylediklerinin aynısını yorum olarak atar mısın? Bakalım ordaki yöneticiler ne diyecek? Senin ki tam bir iddaa. Ben sana %50 katılmıyorum.

dedereis123

dedereis123

Üye
ben kurdum çok şükür bir sıkıntı olmadı root mot gibi bir şeyde yoktu yani direk comp. kurdum

- - - Eklendi - - -

o yazılalı çok oldu , asya telekomu arasan bilgi verirler sana bana kendileri dedi o telefonlar desteklemiyor kendi siteside bunu söyledi diye

PriZm

PriZm

Üye
:hmmm

__xXx__

__xXx__

Üye
bence de biraz baştan savma yapılmış ne öyle bazı cihazlarda sıkıntı oluyor bazıları sıkıntısız oluyor şunları adam akıllı yazsalar böyle olmaz bakın wp ye ios a sırf daha stabil kasma donma olmuyor diye hayatta para vermem dediğim iphone a para vermeyi düşünüyorum

PriZm

PriZm

Üye
Önermedikleri halde hatalı ve aşırı yavaş(t20 den bile yavaş) çalıştığını bile bile güncelleme çıkarttılar yani.:hmmm

Black

Black

Üye
o kadar konuyu hortladık kimsemi takmaz ya:ağlarım:

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 94869
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt