C6-01 Nokia Belle Yenile 111.040.1511 v1.06 01.06.2013

Sponsorlu Bağlantılar

belco2

belco2

Üye
    Konu Sahibi
geçen hafta 3.01 yüklemiştim dün sarj bitti telefonu sarja taktım sarj olmadı ne yaptıysam olmadı sonra usbden bagladım telefon sarj oldu actım usbden cekince telefon kapanıyor sarjı dolu sadece usbye baglıyken acılıyor onun dısında kapalı ne yapmam lazım yardım edermisiniz?

4.01 yükle

interka

interka

Üye
servise verdim orda yazılım yüklediler fabrika ayarlarına döndürdüler ne yaptılarsa çalışmadı ana servise yollicaklar bakalım belkide donanımsal bir arızası vardır :)

hüseyin_46

hüseyin_46

Üye
açılış resmi ve sesi hariç çok güzel olmuş ellerine sağlık :)

ere2008

Üye
benim bi sorum olacak herkes resimler en az 5 mb oluyor diyor ama ben resim çektikten sonra 900 kb gösteriyo ben nerde yanlışlık yaptım bi yardımcı olursanız çok sevinirim

SilentOne

SilentOne

Üye
camera modu yok ondan

ere2008

Üye
ya allah rızası için biri yardım etsin ya niye benim telefon da 5 mb değil çektiğim fotolar aynı yazılımı flashladım herkezle millette 5 mb çekiyo bende niye 900 kb çekiyo ne olur biri bunun neden olduğunu açılasın ama çözümüyle baştan savma bir cevapla değil

belco2

belco2

Üye
    Konu Sahibi
ya allah rızası için biri yardım etsin ya niye benim telefon da 5 mb değil çektiğim fotolar aynı yazılımı flashladım herkezle millette 5 mb çekiyo bende niye 900 kb çekiyo ne olur biri bunun neden olduğunu açılasın ama çözümüyle baştan savma bir cevapla değil

3.01 kamera modu vardı 4.01 kamera modu kaldırıldı

Dostnametr

Üye

900 KB olması iyi birşey neden bunu sorun yapıyorsun ki ? Nokia'nın kendisinin geliştirdiği bir teknolojidir resim sıkıştırma.10 mb olacak bir resmi sıkıştırıp 1 mb a düşürme kapasitesine sahip bir telefonun var iken üstelik aynı kalitede neden boyutu büyük olsun istiyorsun ?

alical33

alical33

Üye

iyi geceler belco. Ben telfnuma senin cfwni yüklemek istyorum ama daha önce hc flas atmadm acba teamwiver la benm blgsayarma bğlanım cfwnin son versiyonunu yükleyeblirmsin? Tel c6.01

mitrefix

Üye
eski yazılımdaki widgetleri ve açılış sesi ve görüntüsünü buna aktarmam için ne yapmam gerekior. anşmations die kalsör yok.

belco2

belco2

Üye
    Konu Sahibi
eski yazılımdaki widgetleri ve açılış sesi ve görüntüsünü buna aktarmam için ne yapmam gerekior. anşmations die kalsör yok.

hahgi eski yazılımdan widgetleri açılış sesi ve görüntü aktarmak istiyosan özel mesajla bana link atarsın yardımcı olurun

---------- Eklendi @ 13:31:27 ---------- Yazıldı @ 13:08:34 ----------

iyi geceler belco. Ben telfnuma senin cfwni yüklemek istyorum ama daha önce hc flas atmadm acba teamwiver la benm blgsayarma bğlanım cfwnin son versiyonunu yükleyeblirmsin? Tel c6.01

flaş nasıl atılı bu video izle

belco2

belco2

Üye
    Konu Sahibi
servise verdim orda yazılım yüklediler fabrika ayarlarına döndürdüler ne yaptılarsa çalışmadı ana servise yollicaklar bakalım belkide donanımsal bir arızası vardır :)

isallah

Febris

Febris

Üye
v4.01 versiyonda güç düğmesinde simgeler varmi

Üst Alt