Recep Özmen
Üye
teşekkürler peki dolby bende çalışmıyormu sizce ?
Çalışıyor.
teşekkürler peki dolby bende çalışmıyormu sizce ?
ha yani bi ara orjinal belle hackliyken o widgetları eklemiştim simgeler sağ alta kaymış değildi ha eğer o sorun değilse tamam nası olsa biz bişi bilmiyok hacım sen dalgana bak..Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
sen bu resimlere bi bak o zaman deki sorun var
Çalışıyor.
hocam bi yardım ediver. müzik bakar hakkında müzik eklemiyor
kulaklığı takıp çıkarınca gelip giden birşey olmuyo ayarlar kısmında o yüzden kıllandım ben biraz

Sizce orjinal hackli yazılımdan iyimidir bu ona göre yükleyeceğim ?
hocam batarya simgesinin yeşil olması için hangi programı kurmam gerek ek olarak?
telefonda genel olarak bir yavaşlama var. Sanırım bir önceki cfw daha iyiydi.
evet hocam oydu link için teşekkür ederim onda menü daha hızlı akıyordu
v4.01 i ykleyince mesejlarda ki arakplan ve batarya ve şebeke göstergesinin orada ki renklendirmeler gitti bi çözmü yokmu
Arkadaşlar ben yeniyim bu konulara cfw nasıl yapılıyor bende telimi böyle güzel kullanışlı hale getirmek istiyorum... Bu arada benim telefonum Nokia 701 bunu nasıl yapabilirim yardımcı olurmusunuz ?
senin yaptığın cfwnin kimse yanından geçemez belco bunu yüklemeden önce başka 2 cfw yükledim öylesine bakim dedim ilk baktığım yeri mesaj simileyi oldu geç açılıyor hatta kurtuluşunkinide yükledim baktım kimse yapamamış helal olsun sana mesaj simileyi şak diye açılıyor bu benim için çok önemli çok mesajlaşan biriyim nasıl yaptıysan unutma çünkü nokia fp1dede yapamamış belle çıktığından beri senin yaptığın cfwyi kullanıyom çok sağol en hızlı en kalitelisi senin cfw eyvallah
Nfe'de sorun yaşıyorum repack yapmaya çalışırken sürekli '' ERROR: Time out of range on line 4 '' hatasını alıyorum çözümü bilen var mı