C6-01 Nokia Belle Yenile 111.040.1511 v1.06 01.06.2013

Sponsorlu Bağlantılar

V/RS

V/RS

Üye
Sizce orjinal hackli yazılımdan iyimidir bu ona göre yükleyeceğim ?

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
​yüklemediğin kabahat :) telefon şimdi kendini kanıtladı işte..

doctorrr

doctorrr

Üye
yav babalr bi sorum olacak yav bu son sürüm fp1 e kadar başka yok dimi :D

tipo2000

tipo2000

Üye
selam forumdakiler . belco2 kardeş bu nokıanın kendi programlarını kaldıra bileceğimiz bir program yokmu . map suite 2,0 içinde drive_iad diye bir dosya vardı onu yükledim toplu taşıma diye bir simge geldi menüye şimdide kaldıramıyorum ayrıca kullanmadığım ( burada ve şimdi .hava durumu .ovi üzik . doğum günü yöneticisi . harita gükleyici .giriş . klavuzlar . drive . haritalar . mağaza .intranet . camera demo . uidler bulucu(zaten bunun ne olduğunu bilmiyom) dlna oynatıcı(bunuda ne işe yaradığını söylersen bi zahmet) bunların hepsini kaldıra bileceğimiz bir ayar ne vilem bir proram artık neyse yada bunlar romdan kaldıra bileciğim dosyalrsa hangi flash dosyası ve adinı sölyle biz kaldıralım . ayrıca başarıların devamını diler teşkkürlerimi sunarım . cevap yazarsan çok makbule geçer sağolasın varolasın ...

erdgnblt

erdgnblt

Üye
C6-01 Apaçi Mode On :) Teşekkürler

doctorrr

doctorrr

Üye
3g açık kapalı sessiz açık kapalı gibi widgetlarda bozukluklar var bakarmısın usta?

belco2

belco2

Üye
    Konu Sahibi
3g açık kapalı sessiz açık kapalı gibi widgetlarda bozukluklar var bakarmısın usta?

sen bu resimlere bi bak o zaman deki sorun var

erdgnblt

erdgnblt

Üye
sen bu resimlere bi bak
Nokia gibi destek veriyorsun hocam helal olsun ya :)

erdgnblt

erdgnblt

Üye
bazı arkadaşlar tam neyın ne oldunu bilmiyolar yardım ve destek etmeye çalışıyorum

Bende bilmiyorum bazı şeyleri
Sistem hacklimi?
Hackli değilse normaldeki gibimi hacklicez?
Yer imi widgeti yüklerken hata aldığımdan soruyorum kusura bakma hocam

belco2

belco2

Üye
    Konu Sahibi
Bende bilmiyorum bazı şeyleri
Sistem hacklimi?
Hackli değilse normaldeki gibimi hacklicez?
Yer imi widgeti yüklerken hata aldığımdan soruyorum kusura bakma hocam

Sistem hackli hacklemene gerek yok
romda var gömülü Yer imi widgeti ondan hatta verir çünkü yazılmda var Yer imi widgeti

belco2

belco2

Üye
    Konu Sahibi
Aaa görmemişim hocam çok pardon ya :) :ah

dostum sen önce yazılımı yükle sonra 2 gün külan ne var ne yok incele yazılımı widgetler yüklümü bak sonra yorum yaparsın
iyi eylenceler

---------- Eklendi @ 02:16:01 ---------- Yazıldı @ 02:09:51 ----------

Boş vaktini bir kitaba ayırsan
Bilgi kaynağıdır oku kitabı
Faydasını bu aleme duyursan
Okumayan kördür bir şeyi görmez
Yaraya merhemi bilerek sürmez
Bilgisi olmayan bir şeye ermez

Gördün mü ilimin büyük yapısın
Okuyan açıyor onun kapısın
Çalışıp ta alıversen tapusun

Anne Baba çocuğuna örnek ol
Okursan açılır nice çetin yol

VKUCUKSAHİN

VKUCUKSAHİN

Üye
hocam bi yardım ediver. müzik bakar hakkında müzik eklemiyor

tipo2000

tipo2000

Üye
selam forumdakiler . belco2 kardeş bu nokıanın kendi programlarını kaldıra bileceğimiz bir program yokmu . map suite 2,0 içinde drive_iad diye bir dosya vardı onu yükledim toplu taşıma diye bir simge geldi menüye şimdide kaldıramıyorum ayrıca kullanmadığım ( burada ve şimdi .hava durumu .ovi üzik . doğum günü yöneticisi . harita gükleyici .giriş . klavuzlar . drive . haritalar . mağaza .intranet . camera demo . uidler bulucu(zaten bunun ne olduğunu bilmiyom) dlna oynatıcı(bunuda ne işe yaradığını söylersen bi zahmet) bunların hepsini kaldıra bileceğimiz bir ayar ne vilem bir proram artık neyse yada bunlar romdan kaldıra bileciğim dosyalrsa hangi flash dosyası ve adinı sölyle biz kaldıralım . ayrıca başarıların devamını diler teşkkürlerimi sunarım . cevap yazarsan çok makbule geçer sağolasın varolasın ...

edit

V/RS

V/RS

Üye
benm birkaç sorum var; rom patcher ın içinde farklı olarak Show ram and rom belle ve mega bass effects var bunlar neye yarar hadi mega bass bass verir ama show ram and rom belle neye yarıyor.Dolby olayı bunda varsa ki var galiba bende kulaklık takılı olmadığı halde stereo genişletme gözüküyo gelip giden birşey olmuyo sizce dolby olmadımı ?

Recep Özmen

Recep Özmen

Üye
benm birkaç sorum var; rom patcher ın içinde farklı olarak Show ram and rom belle ve mega bass effects var bunlar neye yarar hadi mega bass bass verir ama show ram and rom belle neye yarıyor.Dolby olayı bunda varsa ki var galiba bende kulaklık takılı olmadığı halde stereo genişletme gözüküyo gelip giden birşey olmuyo sizce dolby olmadımı ?

Dosya yöneticisinde ram ve rom hafızalarını gösterir.

Üst Alt