C6-01 Nokia Belle Yenile 111.040.1511 v1.06 01.06.2013

Sponsorlu Bağlantılar

doctorrr

doctorrr

Üye
onu kaldırdın zaman teli nasıl kapatacan
ya usta senin tema efektini dğiştirdim ekran dönüş hızını yavaşlatıyo diye hala aynı çok takılıyo kasılıyo nasıl çözülür? :(

Recep Özmen

Recep Özmen

Üye
Hocam v4.01 de Nokia Pure font mu kullandın?

belco2

belco2

Üye
    Konu Sahibi
Hocam v4.01 de Nokia Pure font mu kullandın?

orjinal font

---------- Eklendi @ 16:16:02 ---------- Yazıldı @ 16:11:57 ----------

senin yaptığın cfwnin kimse yanından geçemez belco bunu yüklemeden önce başka 2 cfw yükledim öylesine bakim dedim ilk baktığım yeri mesaj simileyi oldu geç açılıyor hatta kurtuluşunkinide yükledim baktım kimse yapamamış helal olsun sana mesaj simileyi şak diye açılıyor bu benim için çok önemli çok mesajlaşan biriyim nasıl yaptıysan unutma çünkü nokia fp1dede yapamamış belle çıktığından beri senin yaptığın cfwyi kullanıyom çok sağol en hızlı en kalitelisi senin cfw eyvallah

beyendine sevindim sagolasın dostum

79mm79

79mm79

Üye
belco2 hocam öncelikle cfw için teşekkür ederim ellerine sağlık yalnız bişey sorucam. konuya koyduğun ekran görüntülerinde pil ve bağlantı göstergesi renkli fakat bende renkli olmadı. onu nasıl renkli yapabilirim yardım edersen sevinirim şimdiden teşekkürler

---------- Eklendi @ 23:50:00 ---------- Yazıldı @ 23:12:48 ----------

birde orjinal açılış sesi ve animasyonunu vermeniz mümkün mü acaba? forumdaki bir konu yardımıyla değiştirdim fakat orjinal dosyaları bulamadım

belco2

belco2

Üye
    Konu Sahibi
belco2 hocam öncelikle cfw için teşekkür ederim ellerine sağlık yalnız bişey sorucam. konuya koyduğun ekran görüntülerinde pil ve bağlantı göstergesi renkli fakat bende renkli olmadı. onu nasıl renkli yapabilirim yardım edersen sevinirim şimdiden teşekkürler

---------- Eklendi @ 23:50:00 ---------- Yazıldı @ 23:12:48 ----------

birde orjinal açılış sesi ve animasyonunu vermeniz mümkün mü acaba? forumdaki bir konu yardımıyla değiştirdim fakat orjinal dosyaları bulamadım

eklerim link indirisin

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye

teşekkürler. birde renkli pil göstergesini sormuştum?

Renkli pil göstergesi. Mavi dilimli. (Çok güzel)

Resource/apps dizinine atacaksın.

79mm79

79mm79

Üye
Renkli pil göstergesi. Mavi dilimli. (Çok güzel)

Resource/apps dizinine atacaksın.

xplore ile atmaya çalışıyorum ama dosya açılamıyor c:\resource\avkon2.mif diye bir uyarı veriyor. nasıl atıcağım? yardım ederseniz sevinirim

---------- Eklendi @ 12:53:05 ---------- Yazıldı @ 12:48:37 ----------

rompatcher de etkin değilmiş yamaları etkinleştirdim attı fakat bir değişiklik olmadı. yine hepsi beyaz. nerde yanlış yaptım acaba?

belco2

belco2

Üye
    Konu Sahibi

xplore ile atmaya çalışıyorum ama dosya açılamıyor c:\resource\avkon2.mif diye bir uyarı veriyor. nasıl atıcağım? yardım ederseniz sevinirim

---------- Eklendi @ 12:53:05 ---------- Yazıldı @ 12:48:37 ----------

rompatcher de etkin değilmiş yamaları etkinleştirdim attı fakat bir değişiklik olmadı. yine hepsi beyaz. nerde yanlış yaptım acaba?

renkli pil göstergesi rofs3 deyiştirip yükleyin

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye

. rompatcher de etkin değilmiş yamaları etkinleştirdim attı fakat bir değişiklik olmadı. yine hepsi beyaz. nerde yanlış yaptım acaba?

Resource'un içindeki "Apps" klasörünün içine atacaksın. Doğrudan resource'un içine değil.
Ayrıca xplore ile değiştiremeyebilirsin, değiştirsen bile etkin hale gelmeyebilir.
Tıpkı Wi-fi widgetı gibi pil göstergesi de muhtemelen sadece flaşlama ile değişir.
O yüzden rofs2 yada rofs3 dosyasını nokia cooker ile açıp Resource/apps'ın içine attıktan sonra
tekrar flaşlaman gerekecek.

tipo2000

tipo2000

Üye
bulutsuzge az önce pylaştığın ekranlardaki digital saat witgetini paylaşabilirmisin

hizan

hizan

Üye
sa. belco özeline bakabilirmisin.

belco2

belco2

Üye
    Konu Sahibi

renkli pil göstergesi rofs3 deyiştirip yükleyin

---------- Eklendi @ 13:36:43 ---------- Yazıldı @ 13:36:01 ----------

sa. belco özeline bakabilirmisin.

tamam