C6-01 Nokia Belle Yenile 111.040.1511 v1.06 01.06.2013

Sponsorlu Bağlantılar

doctorrr

doctorrr

Üye
daha gücellenecek mi bu ha eğer güncelleyeceksen şu finali kaldır usta...

---------- Eklendi @ 18:51:41 ---------- Yazıldı @ 18:30:34 ----------

allasen şu orjinal açılış müziği ve gif ini cfw gömecek şekilde kim paylaşır bulamadım edemedim bi babayiğit paylaşabilirmi acap?...

mahooy1453

Üye
HOCAM YÜKLEMEYE BAŞLAMADAN PHOENIX neither dp1.0 dp2.0was found for yhe product, or the product cannot be identified DİYOR NE YAPMAM LAZIM

---------- Eklendi @ 21:04:59 ---------- Yazıldı @ 21:01:32 ----------

HOCAM YÜKLEMEYE BAŞLAMADAN PHOENIX neither dp1.0 dp2.0was found for yhe product, or the product cannot be identified DİYOR NE YAPMAM LAZIM

YARDIM LÜTFEN

kuralsiz9

Üye
yok gayet normal kullanıyorum teşekkürler

SilentOne

SilentOne

Üye
baba bu arada bu ev ekran sayısı en fazla kaça kadar gibiyor?

• Beğen
Tepkiler: belco2

mahooy1453

Üye

YARDIM LÜTFEN

mahooy1453

Üye
:hih::angry:hocam bi yardımcı olmadınız:angry:

doctorrr

doctorrr

Üye
belco2

belco2

Üye
    Konu Sahibi

YARDIM LÜTFEN

senin bilgisayarında 2 yerde yazılım var o yüzden o hatayı veriyo

Boran20

Boran20

Üye
arkadaşlar gelen mesajlar ve gönderilen mesajlar nerede saklanıyor? Hangi klasörde?

ere2008

Üye
arkadaslar benim telde sorun mu var her version yeniledikten sonra wirelessten evde belli bi süre bağlanıyorum belli bi zaman geçtikten sonra bi daha bağlanamıyorum ağı görüyor bağlan diyorum bağlanıyor diyor belli bi süre bağlanmaya çalıştıktan sonra bu uyarıyı veriyor ağ bulunamadı diyor arkadaslar bu konu hakkında bilgisi olanlar bana yardımcı olabilir mi şimdiden yardımlarınız için çok teşekkür ediyorum

belco2

belco2

Üye
    Konu Sahibi
Mesajlara gir seçeneklerden klasörleri gör seç çıkar karşına

---------- Eklendi @ 01:29:04 ---------- Yazıldı @ 01:26:18 ----------

arkadaslar benim telde sorun mu var her version yeniledikten sonra wirelessten evde belli bi süre bağlanıyorum belli bi zaman geçtikten sonra bi daha bağlanamıyorum ağı görüyor bağlan diyorum bağlanıyor diyor belli bi süre bağlanmaya çalıştıktan sonra bu uyarıyı veriyor ağ bulunamadı diyor arkadaslar bu konu hakkında bilgisi olanlar bana yardımcı olabilir mi şimdiden yardımlarınız için çok teşekkür ediyorum

soft format at tele *#7370# hafıza kartını biçimlendir düzelir

ere2008

Üye

dediğin gibi yaptım ama sorun devam ediyor başka çözüm yolu yok mu bildiğin şimdiden yardımların için teşekkürler

Boran20

Boran20

Üye

hocam onu sormuyorum, C'de nerede saklanıyor? Private'nin içinde diye duydum, hangi klasörün içinde?

ere2008

Üye
ya biri yardım etsin şu wireless sorununa hala bağlanamıyorım yazılımsal veya telde mi bi sorun var

---------- Eklendi @ 14:35:38 ---------- Yazıldı @ 13:49:50 ----------

yeni versiyonu yüklediğimden beri sistem hatası diye bi uyarı alıyorum telefonda bu uyarının nedne geldiğini bilen var mı nasıl dü
zeltilir bu konu hakkında bilgisi olan arkadaslar bilgilendirirse sevinirim şimdiden yardımlarınız için teşekkürler

Boran20

Boran20

Üye
ya biri yardım etsin şu wireless sorununa hala bağlanamıyorım yazılımsal veya telde mi bi sorun var

---------- Eklendi @ 14:35:38 ---------- Yazıldı @ 13:49:50 ----------

yeni versiyonu yüklediğimden beri sistem hatası diye bi uyarı alıyorum telefonda bu uyarının nedne geldiğini bilen var mı nasıl dü
zeltilir bu konu hakkında bilgisi olan arkadaslar bilgilendirirse sevinirim şimdiden yardımlarınız için teşekkürler
Bende de sorun var, orijinal Belle yükle hocam öyle dene...

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
yada bir önceki cfw yi yükleyip öyle deneyin..ilk sayfada linki paylaşmıştım..bende hiçbir sorun yok

VKUCUKSAHİN

VKUCUKSAHİN

Üye
Hocam müzik kütüphanesine dosya eklemiyor ne yapabilirim. birkaç tane müzik aldım yenile yapıyorum 0 dosya eklendi diyor

Üst Alt