C6-01 Nokia Belle Yenile 111.040.1511 v1.06 01.06.2013

Sponsorlu Bağlantılar

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
eklemek istediniz pacları rofs2\Patches içine atarsınız rofs2 yeniden paketlersiniz flaşlarsınız

kulaklık sesini yükseltmek için hangi patchleri açıyorduk? changesoundparameters haricinde?

belco2

belco2

Üye
    Konu Sahibi

ere2008

Üye
ya ben bu teli flash manyağı yaptım bi sakıncası var mı fazla flashlamanın bilen var mı rahat son 3 vya 5 gün içinde bi 12 kere flashladım bilen arkadaslar varsa bu konu hakkında bilgilendirebilir misiniz

mcalisir

Üye
dolby sorunsuz çalışıyor değl mi sadece dolby için kurmayı düşünüyorum

SilentOne

SilentOne

Üye
sorunsuz çalışıyor

arzeba002

Üye
arkadaşlar ben yeni c601 belle kullanıcsym. Telefondaki herşey orjinal ama hala kendini kasiyor. Mesela hava durumu widgeti hep donuyor. Sizce belconun bu son sürümünü yükleym mi? Yüklesem bi sorun çıkar mi. Ya da yapabilir miyim zor bişey mi bu

selehattinw

selehattinw

Üye
arkadaşlar ben yeni c601 belle kullanıcsym. Telefondaki herşey orjinal ama hala kendini kasiyor. Mesela hava durumu widgeti hep donuyor. Sizce belconun bu son sürümünü yükleym mi? Yüklesem bi sorun çıkar mi. Ya da yapabilir miyim zor bişey mi bu
yükle tabikide orjinalden daha hızlı ve orjinal srümden daha stabil. forumda araştırısan kolay flash atarsın phoneix le flash atma diye araştır basit yaparsın :oke:

SilentOne

SilentOne

Üye
ozamn senin teli servise vermenin wakti gelmiş kardeşim

Boran20

Boran20

Üye
ozamn senin teli servise vermenin wakti gelmiş kardeşim
Mobil veriyle idare ederim baktım olmadı o zaman serivise... Bu arada her şey için çok teşekkürler sana da, Belco2 hocama da...

belco2

belco2

Üye
    Konu Sahibi
VKUCUKSAHİN

VKUCUKSAHİN

Üye
Hocam buna font ekleyeceğim nasıl yapabilirim fontzoomer çalışmıyor ttf dosyası yükleyecceğim de

bytllh

bytllh

Üye
tşkkürler:)

cyber

cyber

Üye
4x11 klavye nasıl yaparız belco2 türkçe q

Üst Alt