C7 Belle yukleme cihaz acik nasil flash atilir resimli anlatim

Sponsorlu Bağlantılar

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
C7 Belle yukleme cihaz acik nasil flash atilir resimli anlatim
Arkadaslar bazi arkadaslar anlatim yapiyor ama tam tetay vermeden yada Deadphone anlatimi yapiyorlar.Benim anlaticam ise tercubeyle sabitlenmis bir anlatimdir.Arkadasimiz ErcanSenn mesaji benim konumdaki mesajidir.

telefonunuzu kapatmadan batarya isiyle ugrasmadan flash atmak.Cogu arkadasimiz dead flash atmayi bilmedinden usb takar takmaz telefon aciliyor ve sarj islemi basliyor o yuzden flash basarili olmuyor.Nasil yapicaniz konusunda asagidaki videonun ilk kismini farkli yapicaz gerisini izleyin lutfen.
Not onemli sarj sorunu yasamamniz icin en az %90 olmalidir.
C7 belle tum dosyalarini euro3 ve Rofs2 euro2 olnla beraber
Once C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\rm-675 icine belle dosyalarini atin.

Ve usb Ovi suit modunda pc takin.

2010 kullananlar File/Manage Connections tiklayin karsiniza gelen pencerede usb sagtaki okla yukari alin.

2011 kullananlarin secimi.

Ve ardindan iki surum icinde gecerli File/ScanProduct yapin bekleyin altta telefonunuz no product kisminda gorunecektir.

Sonra yukardaki flashing bolumunu acin Firmware Update tiklayin.cikan ekranda Product Code karsisinda 3 noktali yere tiklayin

Options tiklayin.

acilan ekranda rofs3 yazan haric kirmizi olani silin.Ardindan rofs3 v25 anna rofs3 ile degistirin.Ve rofs3 ilede Rofs2 degistirin ok deyip ana ekrana gelin.

Refurbish tiklayin bekleyin.

Islem basladi ve alttaki ekran gorunene kadar elinizi degmeyin.

Tamam deyip usb cikartin acin hayirli olsun.

ve simdi video'yu 1 dakikadan sonra takip edebilirsiniz.

[video=youtube;cmavPdnuN1c]http://www.youtube.com/watch?v=cmavPdnuN1c&feature=related[/video]

salihk

salihk

Emekli Yönetici
tşkler

Emre-45

Emre-45

Üye
kurtulus abimiz c7yede el atti hayirli olsun c7ciler icin

tur_han

Üye
bende 3 noktalı yer yok

spartuas

spartuas

Üye
Teşekkürler. Bende batarya tak çıkart işlemini yaptım beceri istiyor :naughty:

tur_han

Üye
yok işte kardeş yok nasıl olacak

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

tur_han

Üye
ayrıca bende optinos close filan da çıkmıyor programdamı sorun var

askmilitani38

askmilitani38

Üye
arkadaşlar yaparken telefon kapandı ve artık açılmıyor lütfen yardım acil

pRime.

pRime.

Üye
eline sağlık hocam.

• Beğen
Tepkiler: Kurtuluş40
pRime.

pRime.

Üye
gayet açık bence.

mesut1979

Üye
slm,kurtulus kardes benim bir sorum olacakti belleyi yükledim yükleyeli pc ile dogru düzgün baglanti kuramiyorum ,telefonu bagladigim zaman telefonda yaziyor ovi suite ile baglanti kuruldu diye ama pc de telefonu göremiyorum bir bilgin var mi

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
slm,kurtulus kardes benim bir sorum olacakti belleyi yükledim yükleyeli pc ile dogru düzgün baglanti kuramiyorum ,telefonu bagladigim zaman telefonda yaziyor ovi suite ile baglanti kuruldu diye ama pc de telefonu göremiyorum bir bilgin var mi
bak arkadasim n8 ile usb baglantilarin hepsini sil silme yerini bilmiyorsan (bilgisayarin ustunde sag tikla yonet tikla karisna bir tablo gelicek C7 yada N8 yada tel baglantisi ile herseyi sil ben win7 icin anlattim)sonra pc yeniden baslat ve tekrar tak olur.

• Beğen
Tepkiler: mesut1979

mesut1979

Üye

bak arkadasim n8 ile usb baglantilarin hepsini sil silme yerini bilmiyorsan (bilgisayarin ustunde sag tikla yonet tikla karisna bir tablo gelicek C7 yada N8 yada tel baglantisi ile herseyi sil ben win7 icin anlattim)sonra pc yeniden baslat ve tekrar tak olur.

cevabin icin saol arkadas bu dediklerini yarin yaparim suan telefon ile giriyorum internete.

ErcanSenn

ErcanSenn

Üye
Bişey eklemek istiyorum. Kurtuluş abi ilk benim C7 ye BELLE kurmuştur. Saygılar :)

• Beğen
Tepkiler: Kurtuluş40

Üst Alt