Kurtuluş40
Emekli Yönetici
C7 Belle yukleme cihaz acik nasil flash atilir resimli anlatim
Arkadaslar bazi arkadaslar anlatim yapiyor ama tam tetay vermeden yada Deadphone anlatimi yapiyorlar.Benim anlaticam ise tercubeyle sabitlenmis bir anlatimdir.Arkadasimiz ErcanSenn mesaji benim konumdaki mesajidir.
telefonunuzu kapatmadan batarya isiyle ugrasmadan flash atmak.Cogu arkadasimiz dead flash atmayi bilmedinden usb takar takmaz telefon aciliyor ve sarj islemi basliyor o yuzden flash basarili olmuyor.Nasil yapicaniz konusunda asagidaki videonun ilk kismini farkli yapicaz gerisini izleyin lutfen.
Not onemli sarj sorunu yasamamniz icin en az %90 olmalidir.
C7 belle tum dosyalarini euro3 ve Rofs2 euro2 olnla beraber
Once C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\rm-675 icine belle dosyalarini atin.
Ve usb Ovi suit modunda pc takin.
2010 kullananlar File/Manage Connections tiklayin karsiniza gelen pencerede usb sagtaki okla yukari alin.
2011 kullananlarin secimi.
Ve ardindan iki surum icinde gecerli File/ScanProduct yapin bekleyin altta telefonunuz no product kisminda gorunecektir.
Sonra yukardaki flashing bolumunu acin Firmware Update tiklayin.cikan ekranda Product Code karsisinda 3 noktali yere tiklayin
Options tiklayin.
acilan ekranda rofs3 yazan haric kirmizi olani silin.Ardindan rofs3 v25 anna rofs3 ile degistirin.Ve rofs3 ilede Rofs2 degistirin ok deyip ana ekrana gelin.
Refurbish tiklayin bekleyin.
Islem basladi ve alttaki ekran gorunene kadar elinizi degmeyin.
Tamam deyip usb cikartin acin hayirli olsun.
ve simdi video'yu 1 dakikadan sonra takip edebilirsiniz.
[video=youtube;cmavPdnuN1c]http://www.youtube.com/watch?v=cmavPdnuN1c&feature=related[/video]
telefonunuzu kapatmadan batarya isiyle ugrasmadan flash atmak.Cogu arkadasimiz dead flash atmayi bilmedinden usb takar takmaz telefon aciliyor ve sarj islemi basliyor o yuzden flash basarili olmuyor.Nasil yapicaniz konusunda asagidaki videonun ilk kismini farkli yapicaz gerisini izleyin lutfen.
Not onemli sarj sorunu yasamamniz icin en az %90 olmalidir.
C7 belle tum dosyalarini euro3 ve Rofs2 euro2 olnla beraber
Once C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\rm-675 icine belle dosyalarini atin.
Ve usb Ovi suit modunda pc takin.
2010 kullananlar File/Manage Connections tiklayin karsiniza gelen pencerede usb sagtaki okla yukari alin.
2011 kullananlarin secimi.
Ve ardindan iki surum icinde gecerli File/ScanProduct yapin bekleyin altta telefonunuz no product kisminda gorunecektir.
Sonra yukardaki flashing bolumunu acin Firmware Update tiklayin.cikan ekranda Product Code karsisinda 3 noktali yere tiklayin
Options tiklayin.
acilan ekranda rofs3 yazan haric kirmizi olani silin.Ardindan rofs3 v25 anna rofs3 ile degistirin.Ve rofs3 ilede Rofs2 degistirin ok deyip ana ekrana gelin.
Refurbish tiklayin bekleyin.
Islem basladi ve alttaki ekran gorunene kadar elinizi degmeyin.
Tamam deyip usb cikartin acin hayirli olsun.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ve simdi video'yu 1 dakikadan sonra takip edebilirsiniz.
[video=youtube;cmavPdnuN1c]http://www.youtube.com/watch?v=cmavPdnuN1c&feature=related[/video]