Kurtuluş40
Emekli Yönetici
tesekkurler 11-11-11 cok sevdim ondandir.Kurtulus hocam konu isminde versiyonu düzeltmişsin fakat tarih hala11.11.11 diyor
bilgine.
Ayrıca hafızayı ne zamana genişletirsin, heyecanla bekliyorum
tesekkurler 11-11-11 cok sevdim ondandir.Kurtulus hocam konu isminde versiyonu düzeltmişsin fakat tarih hala11.11.11 diyor
bilgine.
Ayrıca hafızayı ne zamana genişletirsin, heyecanla bekliyorum
biraz rahat verinde abimiz dinlensin. tabikide ilerleyen zamanlarda istekleri yerine getircek.. yeni sızdırılmış belle nin türkkçe versiyonuyla( Kurtulus40 abi saolsun türkçe için ) tadını çıkarmaya bakın..suan disari cikiyorum ama yuklemeye deger bence...hocam eline sağlk ama bişey soracağım diyer bellelerden farkı ney bu yeni çıkanın yüklememiz için bir extrası varmı acaba ..?
bu yeni sızdırılan belle de qt sorunu var mıdır
----------Eklendi @ 16:10:19 ---------- Yazıldı @ 16:06:57 ----------
abi 1 hafta sürsün kendını yormadan yavas yavas yap ama en kararlı sürüm budur de bende bi önceki yaptıgın en stabil eski belleyi kaldırayım birçok kişi gibi bunju kullanayım.hafıza genişletirsen birazda elınden geldiği kadar hızlandırırsan cok mutlu oluruz
dostum tam olmadi ama eksileri ve artilari kullanalim artik.yenilenecektir yakinda.valla milletin sabri tasti ice ondan aceleyle attim siteye bazi eksiklikler olabilir?eline sağlık son sızmayıda yapmışsın hocam bu ne hız tekrar tşklerrr sana
dostum tam olmadi ama eksileri ve artilari kullanalim artik.yenilenecektir yakinda.valla milletin sabri tasti ice ondan aceleyle attim siteye bazi eksiklikler olabilir?

kurtuluş usta sızdırılan yeni belleyi kurmuştum.üstüne seninkini flash lamak istedi hata verdi kurmadı nerde hata yaptım acaba
kardeş ben biraz önce yeni yazılımı yükledim senin yazdığın problem yok gayet güzel olmuş Kurtulus40 ellerine ve emeklerine sağlık harika bir iş çıkarmışsınben müzikleri gösteremiyorum hocam neden müzik bulunuyor yazıyor 1 saat sıfır hala iptal ediyorum bu sefer kütüphane yenileniyor yazıyor öyle kalıyor kapatmak zorunda kalıyorum zorla![]()

Arkadasim valla oyle bir siralamissinki arkadasim valla ben nokia calisaniymisim gibi saydirmissiniz ama son siradakini sevdim demek farkindasiniz.kurtuluş kardeş eline koluna sağlık allah senden razı olsun. 1-müzikçalarda eko. düzenleme yok 2- büyük anolog saat yok 3-birde ek olarak şeffaf digital saat vidgeti eklemen mümkünmü acaba digital saat te iki tane olsun.4-kapatma tuşunda rebot yok.5-mobil veri kapalı internet kullanacak program açık değil varolan bağlantı yok diye uyarı veriyor sürekli. 6- kullanıcı kılavuzunda menü işareti türk bayrağı değil artık![]()

Ellerine sağlık çok güzel olmuş yalnız haritalar yok türkçe ekledim demişsin