N8 111.030.0607 Kurtulus40_Belle v3.5 23-11-11 ( Tam Türkçe )

Sponsorlu Bağlantılar

vcihan

vcihan

Üye
hizan (

internet bölümünde bul var buraya giriyorsunuz seçeneklerden ayarlar diyorsunuz açık olan iki kutuyu kapatıyorsunuz ve çıkış deyip çıkın o kadar.

)
bunu biraz daha açarmısın ben bulamadım

hizan

hizan

Üye
telde internet klasöründe olması lazım yok ise başka klasörde olabilir.

vcihan

vcihan

Üye
kapatılması gerekenlerin isimleri ne belki o şekilde bulabilirim

emre.koc

emre.koc

Üye
ya arkadaşlar nokia nın kendi sitesinde symbian belle hakkında yaptığı açıklamada nokia e6 , 500 ve x7 var nokia n8 malesef yok :( symbian belle gelecek olan cihazlar içerisinde yok .

betoner

betoner

Üye
[h=3]The Symbian Belle software update will be available later for other phones in the Nokia range[/h] [h=1]Symbian Belle compatible smartphones[/h] Symbian Belle and its excellent new features and improvements will also become available for these smartphones

Nokia avrupa sitesinde gelecek diyor sen nerden baktın?

Kurtuluş40 cfw sinden daha iyi olacaksa çıkarsınlar, yoksa gerek yok :)

kraldost

kraldost

Üye
brightness controlun bu programı koyduğundan beri benim şarzım bir zor dayanıyor usta bir önceki sürümde yoktu bu inanki üç gün gidiyordu dün aksamda dediğin gibi yaptım şarzı fulledim formatladım tertemiz cfwni yükledim her şey güzel hiç bişi yapmamama rağmen şu anda zırt pırt uyarı geliyor şarz bitecek diye bir önceki versiyonuda kaldırmışsın usta bende yenileri hep eskilerin üstüne yazardım yedeklemeyince mağdur kaldım bir eski versiyon yada brightness controlsuz cfw bana verebilirsimisin şimdiden tşkler usta

emre.koc

emre.koc

Üye
bak arkadaşım avrupa sitesi ; :)

hizan

hizan

Üye
brightness controlun bu programı koyduğundan beri benim şarzım bir zor dayanıyor usta bir önceki sürümde yoktu bu inanki üç gün gidiyordu dün aksamda dediğin gibi yaptım şarzı fulledim formatladım tertemiz cfwni yükledim her şey güzel hiç bişi yapmamama rağmen şu anda zırt pırt uyarı geliyor şarz bitecek diye bir önceki versiyonuda kaldırmışsın usta bende yenileri hep eskilerin üstüne yazardım yedeklem

arkadaşım 6 msj öncesine bak lütfen orada açıklama yaptım.

epts

epts

Üye
kurtulus hocam bu 3d ses efekti denilen kısım annada 3b diye gözüküyor bilgine.

batmanyavuz

batmanyavuz

Üye
şarz sorununa gelince forumda bu konu açılmıştı biraz araştırsaydınız çok kolay bir şekilde konuyu bulurdunuz.

neyse telden internet bölümünde bul var buraya giriyorsunuz seçeneklerden ayarlar diyorsunuz açık olan iki kutuyu kapatıyorsunuz ve çıkış deyip çıkın o kadar.

şarzınız en az 2 gün gidecektir.

----------Eklendi @ 19:07:05 ---------- Yazıldı @ 19:03:49 ----------
Şarjım kullandığım şekilde annada iken daha uzun süre gidiyordu. Ben sadece efektlerin şarj üzerindeki etkisi ile şarjı daha doğru gösteren bir program olup olmadığını sordum. Yine de ilginiz için teşekkür ederim...

[alikan]

[alikan]

Üye
Hocam cfw en aldığın yorumlara göre güzel olmuş belli ellerine sağlık. Ancak ben Madness v2.1 kullanıyorum gayette memnunum bu arkadaşta gerçekten güzel iş çıkarmış, senin cfw ile arasında ne gibi farklar vardır biraz açıklayabilirsen çok sevinirim.

portakalmıyım

Üye
Çektiğim fotoğraflara bir türlü ulaşamıyorum acaba nereye gidiyor nasıl öğrenebilirim bilen var mı ?

KEMAL_ANK

Üye
arkadaşlar yeni belle sızdırılmış.linkini veriyorum inşallah kurtuluş arkadaşımız gibi diğer arkadaşlar bunu türkçeleştirip kullanıma sunarlar...

vcihan

vcihan

Üye
kurtuluş usta nerdesin yetiş yeni surum var bi bakıver

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
[alikan];4013634' Alıntı:
Hocam cfw en aldığın yorumlara göre güzel olmuş belli ellerine sağlık. Ancak ben Madness v2.1 kullanıyorum gayette memnunum bu arkadaşta gerçekten güzel iş çıkarmış, senin cfw ile arasında ne gibi farklar vardır biraz açıklayabilirsen çok sevinirim.
fakkini bilmememki arkadasim herkez yedigi meyvanin tatini bilir yimedi seyin hakkinda yorum yapamaz oyle degilmi.farki yorumlara bakarak siz bileceksiniz.

----------Eklendi @ 13:57:19 ---------- Yazıldı @ 13:50:53 ----------

kurtuluş usta nerdesin yetiş yeni surum var bi bakıver
ben neden burda degilim zannediyorsunuz bede onu denemekle mesguldum ama sabaha kadar ugrasmama ragmen olmadi web tarayici turkce olmuyor hata veriyor bende biraktim ugrasmaktan vazgectim bence bu sizdirilan belle euro3 oldugu icin olsa gerek turkce desteklemiyor hatta hollandaca bile attim ondada ayni hata verdi.Euro2 gelene kadar bekliycez baska yolu yok arkadaslar. zaten 9 dosya guncellemesi oldugu halde Phoenix normal goruyor fakat flash atmiyor bende degistirme yontemiyle yukledim yukledim yukledim defalarca ama sonuc olumsuz.cok uzgunum.

----------Eklendi @ 13:58:58 ---------- Yazıldı @ 13:57:19 ----------

arkadaşlar yeni belle sızdırılmış.linkini veriyorum inşallah kurtuluş arkadaşımız gibi diğer arkadaşlar bunu türkçeleştirip kullanıma sunarlar...
olmadi be arkadas euro3 dil kodlu oldugu icin euro2 dbanli hicbir dilde web tarayici calismiyor.
Gerçekten de yeni bir sürüm
Web 7.4.1.14 sürümü oldugu icin uyum gostermiyor turkceye.

emre.koc

emre.koc

Üye
peki türkçe dışında bir sorunu varmı hocam biz kursak bunu ?

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
peki türkçe dışında bir sorunu varmı hocam biz kursak bunu ?
hic bir sorun yok sadece turkcede destek vermesi icin calismalar suruyor yazma dili tamamda dilide tamam ama web tarayici turkce calismiyor anun haricinde hic bir sorun yok.sadece ihiglizce olan surum var istersen onu kurabilirsin ama geri donus mecbur downgrade aklinda bulunsun.

emre.koc

emre.koc

Üye
çok teşekkür ederim hocam :) downgrade derken eski sürüm yüklemek mi gerekli ?

hic bir sorun yok sadece turkcede destek vermesi icin calismalar suruyor yazma dili tamamda dilide tamam ama web tarayici turkce calismiyor anun haricinde hic bir sorun yok.sadece ihiglizce olan surum var istersen onu kurabilirsin ama geri donus mecbur downgrade aklinda bulunsun.

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
hayir direk ustune yukleme yapabilirsin ama diyelim begenmediniz tekrar belle alt versiye gecmek icin v11.05 yukleyip belle yukleniyor

Üst Alt