brightness controlun bu programı koyduğundan beri benim şarzım bir zor dayanıyor usta bir önceki sürümde yoktu bu inanki üç gün gidiyordu dün aksamda dediğin gibi yaptım şarzı fulledim formatladım tertemiz cfwni yükledim her şey güzel hiç bişi yapmamama rağmen şu anda zırt pırt uyarı geliyor şarz bitecek diye bir önceki versiyonuda kaldırmışsın usta bende yenileri hep eskilerin üstüne yazardım yedeklem
arkadaşım 6 msj öncesine bak lütfen orada açıklama yaptım.
Şarjım kullandığım şekilde annada iken daha uzun süre gidiyordu. Ben sadece efektlerin şarj üzerindeki etkisi ile şarjı daha doğru gösteren bir program olup olmadığını sordum. Yine de ilginiz için teşekkür ederim...şarz sorununa gelince forumda bu konu açılmıştı biraz araştırsaydınız çok kolay bir şekilde konuyu bulurdunuz.
neyse telden internet bölümünde bul var buraya giriyorsunuz seçeneklerden ayarlar diyorsunuz açık olan iki kutuyu kapatıyorsunuz ve çıkış deyip çıkın o kadar.
şarzınız en az 2 gün gidecektir.
----------Eklendi @ 19:07:05 ---------- Yazıldı @ 19:03:49 ----------
menu/organizer/dosyalar/E: dopo haızası/ DCIM/100NOKİA içine kaydediyor.Çektiğim fotoğraflara bir türlü ulaşamıyorum acaba nereye gidiyor nasıl öğrenebilirim bilen var mı ?

fakkini bilmememki arkadasim herkez yedigi meyvanin tatini bilir yimedi seyin hakkinda yorum yapamaz oyle degilmi.farki yorumlara bakarak siz bileceksiniz.[alikan];4013634' Alıntı:Hocam cfw en aldığın yorumlara göre güzel olmuş belli ellerine sağlık. Ancak ben Madness v2.1 kullanıyorum gayette memnunum bu arkadaşta gerçekten güzel iş çıkarmış, senin cfw ile arasında ne gibi farklar vardır biraz açıklayabilirsen çok sevinirim.
ben neden burda degilim zannediyorsunuz bede onu denemekle mesguldum ama sabaha kadar ugrasmama ragmen olmadi web tarayici turkce olmuyor hata veriyor bende biraktim ugrasmaktan vazgectim bence bu sizdirilan belle euro3 oldugu icin olsa gerek turkce desteklemiyor hatta hollandaca bile attim ondada ayni hata verdi.Euro2 gelene kadar bekliycez baska yolu yok arkadaslar. zaten 9 dosya guncellemesi oldugu halde Phoenix normal goruyor fakat flash atmiyor bende degistirme yontemiyle yukledim yukledim yukledim defalarca ama sonuc olumsuz.cok uzgunum.kurtuluş usta nerdesin yetiş yeni surum var bi bakıver
olmadi be arkadas euro3 dil kodlu oldugu icin euro2 dbanli hicbir dilde web tarayici calismiyor.arkadaşlar yeni belle sızdırılmış.linkini veriyorum inşallah kurtuluş arkadaşımız gibi diğer arkadaşlar bunu türkçeleştirip kullanıma sunarlar...Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
hic bir sorun yok sadece turkcede destek vermesi icin calismalar suruyor yazma dili tamamda dilide tamam ama web tarayici turkce calismiyor anun haricinde hic bir sorun yok.sadece ihiglizce olan surum var istersen onu kurabilirsin ama geri donus mecbur downgrade aklinda bulunsun.peki türkçe dışında bir sorunu varmı hocam biz kursak bunu ?
downgrade derken eski sürüm yüklemek mi gerekli ?
hic bir sorun yok sadece turkcede destek vermesi icin calismalar suruyor yazma dili tamamda dilide tamam ama web tarayici turkce calismiyor anun haricinde hic bir sorun yok.sadece ihiglizce olan surum var istersen onu kurabilirsin ama geri donus mecbur downgrade aklinda bulunsun.