N8 111.030.0607 Kurtulus40_Belle v3.5 23-11-11 ( Tam Türkçe )

Sponsorlu Bağlantılar

wratH!

wratH!

Üye
senin sorunu tam olarak anlamadım ama formattan korkma bellede aksine makine dahada stabil hale geliyo eski yüklemedn kalma kalıntılarıda silmiş oluyo rahatlıyo makine
Eyvallah arkadaşım hard format atıcam şuan. da sonrasında yüklememgereken neler var ovi store sorun çıkarır mı flashlamadan formatlasama ya da herhangi bir uygulama?

aliçoooo

aliçoooo

Üye
arkadasım bastım fakat hata verdi tamam diyorum tekrardan ekrana geliyor..firmware updatiding failed to recover ...felan..scanning images files 'de durdu

portakalmıyım

Üye
emre.koc

emre.koc

Üye
Yükleme yükleme Eğer Kurtulus40 çözerse problemi o zaman yükle. Ben bilseydim yüklemezdim. Bütün herşey Kurtulus 'a kaldı :D
tamam yüklemeyeceğim .zaten suan ivo 3.1 mükemmel işliyor bozmak istemiyorum.peki delight 3.1 nasıl ? :)

marsoy

marsoy

Üye
Eyvallah arkadaşım hard format atıcam şuan. da sonrasında yüklememgereken neler var ovi store sorun çıkarır mı flashlamadan formatlasama ya da herhangi bir uygulama?

ovide sorunun yok olmazda formattan sonra korkma ayrıca bazı uygulamaları ovide dili ingilizce yapıp indirmen gerek habern olsun bazı uygulamaları örnğin sleping secreen gibileri batery monitör uygulaması gibileri dili inglizce yapcan

• Beğen
Tepkiler: Kurtuluş40

portakalmıyım

Üye
arkadasım bastım fakat hata verdi tamam diyorum tekrardan ekrana geliyor..firmware updatiding failed to recover ...felan..scanning images files 'de durdu

telefonu kapat
phoneix i kapat
teli aç usb ile bağla

manage connection 'dan usb yi üste getir
sonra file den scan product de
telefonu bulunca firmware uptaden normal devam et

frimware updateten normal değiştirmeleri yap. en son dead phone seçme refurbish de. bu kadar daha sonra 25 den geriye sayarken telefonu çek usb den aç kendin bitti.

emre.koc

emre.koc

Üye
uğraştığımız şeylere bak .ne var nokia orjinalini versede su 3.1 , 3.2 ayaklarından kurtulsakta en stabili olsa .ben öyle rompathcer falan sevmiyorum ya tlfn orjinal gibi durmuyor :)

aliçoooo

aliçoooo

Üye
telefonu kapat
phoneix i kapat
teli aç usb ile bağla

manage connection 'dan usb yi üste getir
sonra file den scan product de
telefonu bulunca firmware uptaden normal devam et

frimware updateten normal değiştirmeleri yap. en son dead phone seçme refurbish de. bu kadar daha sonra 25 den geriye sayarken telefonu çek usb den aç kendin bitti.
manege connection nerde kardesim ? usb 3 rm-596 oluyor bende..telefon acık halde yapmam gerek değilmi bu işlemleri ?

portakalmıyım

Üye
tamam yüklemeyeceğim .zaten suan ivo 3.1 mükemmel işliyor bozmak istemiyorum.peki delight 3.1 nasıl ? :)

Delight 3.1 i bilmiyorum ama 3.2 aslında çok güzel ama bu soru çözülmez ise bu sefer delight 3.1 deniycem bakalım 1 2 gün böyle :D

----------Eklendi @ 21:09:20 ---------- Yazıldı @ 21:05:17 ----------

manege connection nerde kardesim ? usb 3 rm-596 oluyor bende..telefon acık halde yapmam gerek değilmi bu işlemleri ?

Arkadaşım telefonu kapa aç. 1.
Usb ile telefonu bağla. 2.
phoneix i aç. 3.
File - manege connection usb üste getir apply(uygula) de close(kapat) 4.
File - scan product 5.
telefonu bulunca firmware uptade 6.
Normal dosya değiştirme işlemini yap. 7.
en son dead flash seçme direk refurbish de Daha nasıl açıklıyım bilmiyorum ki ?. 8.

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bu delightin 3.2sini senin bana vermiş olduğun eski sürüm gibi olması daha güzel olur ben açıkça seni yormak istemedim tekrar bu 3.2de ki görmüş olduğum bir kaç hatayı sölim hocam itheme kullanınca çok verim alamıyorum bu 1 2.si efektleri 3.sü homesecreendeki uygulama ismi

hoş olanlar ise selepingin içinde gmülü olması yazı efektleri müzikleri artmış o güzel yani senin bana hazırladığın dosya delightin hazırladığı 3.2 den daha ileri geldi bana ayrıca açılış müziğini değiştrebilirmiyiz öle bi şansa sahipmiyiz hocam
muzigi ben deneyip haber veririm.desne cok calismam lazim guzel bir dosya hazirlayinca burdan paylasirim.

marsoy dostum bak burdan indir C/animasyon icine at degistirilsinmi sorusuna evet de ve kapat ac telefonu ama oncekilerini kopyala gerci kopyalamasan ne olucak bende cok var acilis animationlari paket yapar atarim sana.

burdan

• Beğen
Tepkiler: marsoy
aliçoooo

aliçoooo

Üye
phoneix i aç. 3.
File - scan product 5.
en son dead flash seçme direk refurbish de Daha nasıl açıklıyım bilmiyorum ki ?. 8.[/QUOTE]

cok güzel acıklıyosun fakat 1 file'de manage connetions diye birsey cıkmıyor..sorun yokmus gibi devam ediyorum ve refurbish dediğimde ise daha deminki hatayı tekrar alıyorum..

marsoy

marsoy

Üye

muzigi ben deneyip haber veririm.desne cok calismam lazim guzel bir dosya hazirlayinca burdan paylasirim.

hocam bi kaç eksiği var bunları gayet güzel yapacağına inanıyorum çünkü orjinal bellede çıkınca sana rofs2sini değiştirtecem kafama göre yaptın çünkü tşklerrr

• Beğen
Tepkiler: Kurtuluş40
wratH!

wratH!

Üye
ovide sorunun yok olmazda formattan sonra korkma ayrıca bazı uygulamaları ovide dili ingilizce yapıp indirmen gerek habern olsun bazı uygulamaları örnğin sleping secreen gibileri batery monitör uygulaması gibileri dili inglizce yapcan
Onlar sorun olmaz zaten ingilizce kullanıyorum şimdi yedekliyorum dosyaları önce biçimlendiricem e yi sonra işte kapma tuşu ses kapama tuşu kamera menu basıp hard format. Daha kısa yolu var mı bilmiyorum da :D

marsoy

marsoy

Üye
Onlar sorun olmaz zaten ingilizce kullanıyorum şimdi yedekliyorum dosyaları önce biçimlendiricem e yi sonra işte kapma tuşu ses kapama tuşu kamera menu basıp hard format. Daha kısa yolu var mı bilmiyorum da :D

yıldız kare 7370 kare de bu kadar uğraşma ama yedeğini al tabi

portakalmıyım

Üye
phoneix i aç. 3.
File - scan product 5.
en son dead flash seçme direk refurbish de Daha nasıl açıklıyım bilmiyorum ki ?. 8.

cok güzel acıklıyosun fakat 1 file'de manage connetions diye birsey cıkmıyor..sorun yokmus gibi devam ediyorum ve refurbish dediğimde ise daha deminki hatayı tekrar alıyorum..[/QUOTE]

File da nasıl manage connection bulamıyorsun anlamıyorum ki. Ben görüyorum.

aliçoooo

aliçoooo

Üye
sürüm farklılığıdır belki bilmiyorum fakat bende yok istersen ekran görüntüsünü alayım phoenix'in

Üst Alt