Sertifikamı O NE YAA...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ankebut34

ankebut34

Üye
    Konu Sahibi
Sertifikamı O NE YAA...
artık bıktık bu sertifika işlemlerinden...farklı sitelere girip telefonumuzun seri numarasını vermekte bir çoğumuz için düşündürücü oluyor değilmi...güvenip güvenmemekte bize kalıyor tabi....size bir önerim olacak arkadaşlar...sitedeki kardeşler kızmasınlar ama sertifika sorunu bizleri farklı sitelere yönlendiriyor...burada sertifika sorunu yaşadığım bir çok programı şans eseri bir sitede buldum...site adı önceleride bu site paylaşılmıştı sanırım...ama orada sadece tema olduğu söylenmişti...dün gece biraz daha kurcaladım ve oda ne...sertifika yaşadığım bir çok program burada da bulunuyor...tamam menüler ingilizce ama asla SERTİFİKA SORUNU YAŞAMIYORSUNUZ....ben buradan indirdiğim vede sertifika sorunu yaşadığım tam 8 adet programı bu siteden sorunsuz bir şekilde indirip yükledim vede şuan kullanıyorum...üstelik hepside sürüm...modaratör arkadaşlar mazur görsünler ama sertifika belası adamı çıldırtıyor resmen :aha::oke::oke:

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
İnşallah dediğin gibidir, o siteyi iyi bilirim..dediğin açıdan hiç denemedim açıkçası..

crazybatu

crazybatu

Üye
arkadaşım sağol da o mobile9.com sanırım

AYNA

AYNA

Üye
Ben o siteye bi üye olamadım durmadan hata veriyor..

maxirabit

maxirabit

Üye
hard format atınca çıkıyor genelde sertifika sorunları

--Usta--

--Usta--

Üye
kardeş benim bildiğim o sitenin adı mobile9.com değilmiydi??

ankebut34

ankebut34

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar bie " e " harfini koyamadım bukadarda taş atılmazki ;))evet tam adresi
AYNAA kardeşim siteye üye olmana gerek yok...ben oradan bütün tema,program vs..üye olmadan indiriyorum...yalnız unuttuğum bir nokta var bu sitedeki oyunların çoğu sorunlu çıkıyor...sitemizdeki oyunlar kafi derecede dir diye düşünüyorum...şuanki arşivimde milyonlarca tema,program,zil sesleri var...henüz paylaşıma geçmedim...nasipse ileride sizlere de sunucam...SAYGILAR....:oke:

--Usta--

--Usta--

Üye
arkadaşlar bie " e " harfini koyamadım bukadarda taş atılmazki ;))evet tam adresi
AYNAA kardeşim siteye üye olmana gerek yok...ben oradan bütün tema,program vs..üye olmadan indiriyorum...yalnız unuttuğum bir nokta var bu sitedeki oyunların çoğu sorunlu çıkıyor...sitemizdeki oyunlar kafi derecede dir diye düşünüyorum...şuanki arşivimde milyonlarca tema,program,zil sesleri var...henüz paylaşıma geçmedim...nasipse ileride sizlere de sunucam...SAYGILAR....:oke:

kardeş sana taş attığımız falan yok ama o siteyi 10 kisiden 7 si bilir zaten ..bide var..birbirlerine cok benziyor bu siteler ama mobiles24 te gunluk sana 40 puan falan veriyolar..puanın bitince baska birsey indiremiyosun..yarını beklemen gerekiyorr :nono::box

ankebut34

ankebut34

Üye
    Konu Sahibi
Estağfurullah ben bilmediğiniz için anlatmadım zaten...farkındalık yarattım sadece...siteyi bildiği halde programları bilmeyen kardeşlerimizde oluyor...puanlama olayını bilmiyorum...ama bir günde 8 program 16 tema yetti bana :)
zaten symbian işletim sistemleride fazla depolanmaya gelmiyor...6 aydır x6 16gb lık makine kullanıyorum...çok şükür ki kullanmak istediğim programların %80 ini kullanıyorum kafi geliyor bana...kardeşlerime bir nebze yardım edebilirsek ne mutlu bizlere....:oke:

--Usta--

--Usta--

Üye
Estağfurullah ben bilmediğiniz için anlatmadım zaten...farkındalık yarattım sadece...siteyi bildiği halde programları bilmeyen kardeşlerimizde oluyor...puanlama olayını bilmiyorum...ama bir günde 8 program 16 tema yetti bana :)
zaten symbian işletim sistemleride fazla depolanmaya gelmiyor...6 aydır x6 16gb lık makine kullanıyorum...çok şükür ki kullanmak istediğim programların %80 ini kullanıyorum kafi geliyor bana...kardeşlerime bir nebze yardım edebilirsek ne mutlu bizlere....:oke:

evet haklısınn :bigstar:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt