5800 ve bütün telefonlara sertifikalı program yüklenmesi :) Sertifika Sorununa SON ! :)

Sponsorlu Bağlantılar

mardok

mardok

Üye
1.5 senedir kullanıyorum bir sorun görmedim içiniz rahat kullnabilirsiniz ama bununla uğraşmayaıp teli. hackleyebilirsiniz

By Y@VUZ

By Y@VUZ

Üye
Teşekkürler

Unuverseli21

Unuverseli21

Üye
Cix oldu be tşkler...:op:

22muro

Üye
teşkürler

kokpit774

kokpit774

Üye
sağol ya vallahi şu ana kadar anlatılan sertifika yöntemlerinin en iyisiydi dakkada oldu yolun açık olsun kardeş =)))

emorgan

Üye
vallaha da oldu v 51 yuklu bende ve sonunda yaptım çok teşekkurler kardeş anlatım için de ayrı bi tesekkuru hak ettin....

yaren_70

Üye
Merhaba ;
Aşağıda anlatacağım yöntem, tahmin ediyorum bütün cep telefonlarına uygulanabilecek bir yöntem olduğunu sanıyorum.
ilk başta ;
Nokia 5800 aldım ve office programını kurmak istiyordum. bu sitedeki http://www.maxicep.com/symbian-destek/5800-sertifika-sorunu-kesin-cozum-312816.html bu bağlantıda bir destek buldum. ama v5 yüklü olduğundan dolayı HelloOX denilen program hata verdi dondu kaldı. forumda da okudum herkeste böle donup kalıyormuş. Ben farklı bir yöntemle yukledim ve herhalde bütün cep telefonlarında bu yöntem yer diye düşünüyorum. Nasıl yaptığımın yöntemini aşağıda sırasıyla anlatacağım.
1- Yukarıdaki verdiğim linkteki siteye Buraya girip üye oluyorsunuz. imei numaranızı filan veriyorsunuz. yukardaki linkte detaylı bir şekildede anlatıyor. onay geldikten sonra sertifikanız ve keyinizi site oluşturduktan sonra , resimdede görülen yerde imei numaranızın en sağındaki " .cer " ve " . k e y " tıklayarak bilgisayarımıza indiriyoruz:) işte ben buradan sonra değişik bir yöntem ile yaptım.
2- Aşağıdaki resimde gösterilen tools u bilgisayarınıza indirin.

3- indirdiğiniz zipli dosyayı açın. ve içinden iki tane dosya çıkacaktır. signsis.exe ve SignTool.exe
biz SignTool.exe yi çalıştıracağız.
aşağıdaki resimde programı nasıl kullanılacağı anlatılmıştır.

4- son olarak da kırdığımız programı cep telefonuna atıp yüklüyoruz:)

ben ilk defa Symbian İşletim sistemi kullanıyorum. çok fazla detaylı bir bilgim yok ama bu yöntemle sadece 5800 değil herhalde diğer bütün cep telefonları için kullanılabilir diye düşünüyorum.

deneyen arkadaşlar buraya tecrübelerini yazarsa sevinirim / seviniriz :)

Slm kardeş ben opda sitesine daha önce üye olmuştum şimdi siteye girip cer ve 'i indirmek istedim.ama orda cer ve dosyaları yok ne yapmam lazım ?yardımcı olursan sevinirim.

ali.oren

ali.oren

Üye
freesigner programini yukleyin daha kolay. telden yapmak daha guzel

gunesinoglu

gunesinoglu

Üye
bende olmadı malesef

RaLLy-MehmeT

Üye
SaoLasın Kardeşm işime yaradı Tavsiye edebilirim..

seroseri_33

Üye
hakan garip kardeşime çok ama çok tşk edrim 4 gündür bunla uğraşıyodum.. sonunda yaptım

p-siko mobile

p-siko mobile

Üye
sağol dostum oldu :)

meminas

Üye
kardeş ilk kz bu yöntemle telefon program yükleyebildim çok çok teşekkürler

ammarakca

ammarakca

Üye
T.ş.k ederim kardeş güzel çalışma

muharrem6264

Üye
opda net cer ve dosyası vardı indirmedim daha sonra baktığım da yok silinmiş tekrar aynı işlemi yapmam gerekiyormu ([email protected]) teşekkürler

07oguz07

07oguz07

Üye
bende yükledim olmuyor yine sertifik diyor

sumer35

sumer35

Üye
bende opdadan aldığım sertifika ve signtool programlarıyla biçok program sertifikladım sorunsuz çalışıyo sadece rompatcher çalışmadı olsun :D

r@sim

r@sim

Üye
kardeş bu zaten biliniyor insanlar imei nosunu vermek istemiyor kimseye

İskenDer™

İskenDer™

Üye
teşekkürler..:hmmm

--------------- Ekleme ---------------

Fw yüklemek en sağlıklısı ...:d::hmmm

WaKKo

Üye