Nokia 5800 Sertifika Sorunu için Resimli ve Detaylı Anlatım

Sponsorlu Bağlantılar

Alonee23

Üye
Arkadaşlar sanırım Helloox download sitede yoğun talep üzerine ücretlendirilmiş.
5 euro falan galiba.
Bu sebepden dolayı download kısmı çıkmıyor olabilir.. (Adamlar işi ticarete dökmüş :) )

ünal051

ünal051

Üye
Ben de yeni denedim bekliyorum inşallah olur emeyine sağlık

egojan

Üye
sitede helloOX programının olduğu sayfaya girdim imei numarasını onayladım ama altta hiçbirşey çıkmadı yardımcı olursanız sevinirim

orukm

orukm

Üye
saol

Azadijan

Üye
Açılan system tools'un ikinci sayfasındaki "HelloOX" programını tıklıyoruz. Burdan sonra Açılan sayfadaki kendi telefonumuza uygun olan modeli bulup onun altındaki 'Signit&Down' butonunu tıklıyoruz.
Hemen kutucukların üstündeki imeinizin seçili olduğuna emin olun, zaten o uyarıyor imenizi seçin diye.
ama bende bunlar çıkmıyor...
HelloOX
HelloOX2 is an One step Hacking tool for all Symbian S60 3rd & 5th phone.

Hacking mean that it can get access to your phone's system folders and files, with this capability, HelloOX2 could install a root certificate to your phone, and with the root cer & pair you could sign any apps to install, include the Manufacturer capabilities requested apps. Completely fix annoying certificate error!

for example:
ROMPatcher+ is a Manufacturer capabilities requested app, using it to patch the installserver you'll be able to install any apps without signing anymore, but the only way to install it is Hacking your phone.

HelloOX2 is here for everything you need. Hacking in only One step, just run it, it does all the rest for you. It have been tested and confirm working on almost all device, include the newest S60 phone model Nokia N97, 5800, 5530, Samsung i8910 Omnia HD...etc

ve başka da bir şey olmuyor. Nerde yanlış yaptım bilmiyorum...

orukm

orukm

Üye
ücretlendirilmiş yoğun istek üzerine

ışık_22

ışık_22

Üye
emeğine sağlık

bela.gitarist

Üye
Yaf arkadaşlar hellox programını ücretli indirdim yanlız telefona yüklüyorum herşey tamam o boğa ikonunu açıyorum hack my phone again tıklıyorum ondan sonra unpacking file... yazıp öylece yarım saat bekledim değişen bişey olmadı bunun yüklemesi bu kadar uzun mu sürüyor yaf ........

b@d0

Üye
vay arkadaş ya adamlar ticaretini yapıyo ufacık yazılımın.. oraya kadar da gelmiştim

batucan31

Üye
bnim de unpacking file de kaldı öle ne yapabiliriz acaba

SilentOne

SilentOne

Üye
yinede saol

ulker2007

Üye
arkadaslar işinizi baltalamak gibi olması ama bu sitede bu işe yarıyor ama gerçekten ben tlf kaybettim yemnleee

yakupkoc

Üye
Lütfen yardım edebilirmisiniz.Resimde gösterildiği gibi yapıyorum ama aşağıdaki hatayı veriyor.

The system would use your certificate to sign the software when click "sign and download". You could install the software directly.

ALpWaR24

ALpWaR24

Üye
teşekkürler bilmeyenler var

--------------- Ekleme ---------------

arkadaslar işinizi baltalamak gibi olması ama bu sitede bu işe yarıyor ama gerçekten ben tlf kaybettim yemnleee

nasıl kaybettin

zaferertas

Üye
helloox indirme işlemi yaparken indirme seçeneği falan çıkmaadı

• Beğen
Tepkiler: berkov96

berkov96

Üye
Ya kardeş benim ki HelloOX den sonra download URL nin altında bişey yazmıyo napcam ?

aybatmaz

aybatmaz

Üye
SELAM YA KARDEŞİM BİŞE SORACAKTIM BU DEDİKLERİNİ YAPTIM AMA O SİSTEM DOSYALARINA KADAR GELDİM TELEFON MODELİ ÇIKMADI BENDE SERTİFİKAYLA KEYİ İNDİRDİM BUNLARI TELEFONUN HANGİ KISMINA ATACAZ ? Bİ YARDIMCI OLURSAN SEVİNİRİM [email protected] adresime yazarsın olmazsa facebooktada bulursun şimdiden teşekkkürler

adalet102

Üye
bu konu benim başımı çok ağrıtmıştı çok tşk ederim emeğine sağlık :d:

krsdky

Üye
ya ben 10. adıma kadar geldim hello ox u buldum ama oraya tıklayınca sadece programın tanıtımını yapıyor model, imei vs hiçbir şey yok ben nasıl halledeceğim bu işi

Türe

Türe

Üye
Dostum eline sağlık harika olmuş da ben hallettim her şeyi de sertifikalandırdığımız dosyayı nasıl indireceğiz onu çözemedim yardımcı olur musun rica etsem ??:evet:

Üst Alt