Nokia 5800 Sertifika Sorunu için Resimli ve Detaylı Anlatım

Sponsorlu Bağlantılar

siteuye123

Üye
Kardesim yeni yöntem ile para oldu bu iş artık...İndirmeyi denediğimde HelloOX'u paypal falan..Para ile indirtiyor..

kara31kara

kara31kara

Üye
ya ben tam emin olmadım ya hiç bida bişi yüklemezse die :S

talat5361

Üye
kardesim yabanci site bu nasil kyit olacagiz

mesut öncel

mesut öncel

Üye
s.a ya ben kaydoldum ama tam 10ncu bölümde adımın yanında ımeı numaram yazıo ama altında sececeqım tel seceneklerı cıkmıor bır yardım cı olurmusunuz

smtbsrk

Üye
ben siteye olan kısmına kadar yaptım indirmedim indirmeye gerek yok yazmışsın yazet şimdi bekliyorum bana bi msj olarak flanmı gelecek oldu diye yoksa bn burdan bakarakmı anlayacağım mesaj atarsan çk iyi olur emeğine sağlık (bn burdan bakarakmı anlayacağım yoksa mesajmı gelecek bunun cevabını mesaj olarak atabilirsen çok memnun olurum)

EgebeYY

Üye
s.a ya ben kaydoldum ama tam 10ncu bölümde adımın yanında ımeı numaram yazıo ama altında sececeqım tel seceneklerı cıkmıor bır yardım cı olurmusunuz

Aynı sorun bende de var arkadaşım. Teli yeni aldım hiçbişeyde bilmiyorum. Yardımcı olurmusun???

mesut öncel

mesut öncel

Üye
wvalla 6 aydan fazla oldu telı alalı bır turlu bu hack veya sertıfka sorununu cozmüş dil arkadasım bende yardım beklıorum

--------------- Ekleme ---------------

valla arkadasım bende 6 ay oldu telefonu hac veya sertıfıka sorununu cozmus dılım k.bkma

polyme

Üye
Allah razı olsun

sanli6

Üye
hello Ox programını indiremedim download url nin altında herhangi bir şey yamnıyor 10.adımdaki resim gibi değil. bu programınasıl elde edebilirim.

EgebeYY

Üye
hello Ox programını indiremedim download url nin altında herhangi bir şey yamnıyor 10.adımdaki resim gibi değil. bu programınasıl elde edebilirim.
Aynı sııntı bizde de var usta. ama konuyu takip eden olmadığı için sorularımız havada kalıyo maalesef:(((

OoOoO1

Üye
The system would use your certificate to sign the software when click "sign and download". You could install the software directly.
die bi yazı çıkıyo başka bişiolduqu yok

dentaldental

Üye
çok yararlı oldu. çok teşekkürler.

dgn

dgn

Üye
imei aorunu yok mu

Ky26

Üye
teşekkürler
kolay gelsin

asder_fs

asder_fs

Üye
site açılmıyor kardeş bi el atsan
:hmmm:ağlarım:

OoOoO1

Üye
sanırım çinliler siteyi yemiş :D

omr20

Üye
arkadaşlar sertifika yaptığımız yerden 10.resimdeki durum çıkmadı :S bnde başka yerden indirdim ama halen daha sertifika hatası verio :(

Rock_in_Rollx2

Rock_in_Rollx2

Üye
kardeşim kayıt oldum imeiyi verdim fakat şimdi sorun çıkmasın bu Hello ox denen yerede girdim download linki falan çıkmadı kayıt tamamlanıncamı çıkacak acaba?

jigsaw_54

Üye
konuyu açan arkadaş takip etmiyor sanırım sistem değişmiş herkes DOWNLOAD kısmında takılmış ben de aynı sorunu yaşıyorum sertifikam onaylandı ama yaklaşık 1 aydır download kısmı çıkmıyor

ozican0147

Üye
beyler bendede çıkmıor dowland kısmı baska yolu yokmu illa bu helloOX umu indirmeliyiz araştırdım biraz baska yolarla tele program yuklemeden sadece programı sertifikalandırabiliomusuz denedim ama sertifikalamış dosya yok :S

Üst Alt