Garmin Mobile XT v5.00.60 + Son 2010.01 Haritası + Türkçe + ilacı...

Sponsorlu Bağlantılar

wassago

Kapalı Hesap
kardeşim türkçe diyorsun ama menü tr olmuyor neden ?
ücretlimi diyen arkadış sende yardımlı gps yi iptal edersen para gitmet ama uyduyu bulması işin açık alanda olman lazım

kerem531

Üye
paylaşım için teşekkürler.ben bu konuda biraz acemiyim.n96 cep telefonum var ve garmin programi hiç yüklü değil.linkte verdiğiniz garmin programını n96 telefonuma yükleyebilirmiyim.birde yüklemede yanlış yaparsam telefonum zarar görürmü.bu konuda yardım ederseniz sevinirim.güzell çalışmalar dilerim ..

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
programın Türkçe desteği vardır arkadaşlar..ilk kurulumda dil ayarlarından Türkçe seçeneğini seçmeniz gerekir..

Silinen Üye 321934

Silinen Üye 321934

Kapalı Hesap
merhaba bende kurdum ama ilk kurulumda ingilizce ve çinceden başka seçenek yok konuşma sesi türkçe var genede teşekkürler

krbk7860

krbk7860

Üye
arkadaşlar bu garmin gps progremını kullanımı ücretli mi ben yükledim her girişte TL olarak hesabımdan düşüyor.bu konu hakkında bilgisi olan var mı ?? ücretsiz kullanılmıyor mu bu program?? yada ücret tarifesi nedir??
ücretsiz kullanabilmen için telefondan gerekli ayarları yapman lazım. ayarların nasıl yapılacağı forumda var.:oke:

mellihyurdemi

mellihyurdemi

Üye
beyler sürüm yine 5.00.50... yazı karakteri falan bi tuhaf hiç bir fark yok bence onu kullanın sadece son haritayı kullanın o daha ii... poiler falan daha ii şekilde yerleştirilmiş

jonturk55

Üye
yav bu programı açtım dil türkçe olmuyor yada yapamadım.ancak 5800xm de menüde cıkış veya back vetya geri yok::)) telefonu kapatarak cıkabiliyorum.yardım ederseniz sevinirim

milestone

milestone

Üye
programın Türkçe desteği vardır arkadaşlar..ilk kurulumda dil ayarlarından Türkçe seçeneğini seçmeniz gerekir..

Hocam bu mesajınız üzerine programı kaldırıp telefonu ve hafıza kartını formatladıktan sonra programı yeniden kurdum,,, programda 3 dil seçeneği var biri ingilizce diğer ikisi uzak doğu ... Türkçe dil desteği ola setupu nerden bulabiliriz?

chat_in_turk

Üye
mrb. öncelikle arkadaşım paylaşımın için çok teşekkürler. şuan indiriyorum. kurunca muhtemelen bende soru soracağım. yalnız 5.00.50 den kalma bi problemim var. 00.40 da şarjı fazla yemesin die tsrautostart.exe yi xplorer dan kapatıyorduk. 5.50 yi kurunca ben bunu ne kadar kaldırırsam kaldırayım xplorer i açtıımda kapanmadıını görüordum. telefonu kapatıp açmadan da kapanmıordu. hatta tekrar tekrar garmini açtıımda birden fazla tsrautostart.exe açık kalıordu. garminin ayarlarındaki arkaplanda çalıştır seçeneğini hayır yaptıımda problem çözülmüor. acaba bu sürümde düzelior mu bilmiorum. merak ettiim şu: acaba 5.50 sürümünde sizlerde bu tsrautostart.exe kapatılabilior muydu yoksa bu sorun tek bende mi var. bilginiz varsa yardım edebilir misiniz.
bu arada eagles arkadaşım 50. sürümü çok güzel anlatmışsın. keşke ilk öğrendiim zamanlarda senin bu yazın olsaydı o zamanlar neler çektiimi hatırlıyorumda yanıyorum. nese çok uzattık tşkkrlr herkese :)

--------------- Ekleme ---------------

Hocam bu mesajınız üzerine programı kaldırıp telefonu ve hafıza kartını formatladıktan sonra programı yeniden kurdum,,, programda 3 dil seçeneği var biri ingilizce diğer ikisi uzak doğu ... Türkçe dil desteği ola setupu nerden bulabiliriz?

ewt arkadaşlar bende kurdum 3 dil seçenei var. bende 00.50 vardı. onu sildim problemli die baştan kuranlar için türkçe seçenei yok. 00.50 kurup üzerine kurmanız gerekio sanırım bi kez de öle denicem

Buyur abi bu benim telefondaki garmin klasörü komple bunu kendi hafıza kartına kopyala,ozaman olması lazım bende türkçe çünki:
nurikazma arkadaşım senin bu dediini yaptım garmin açılmıor. sıfırdan kurmuştum 60 ı. sonra snin bu dosyalara göre birebir deiştirdim açılmıo şuanda. trkçe için tek çözüm muhtemelen seninde yapmış olduun gibi 5.00.50nin üzerine .sis dosyasını kurmak olcak galiba.

3 saatlik uğraştan sonra sonunda 5.00.50 yi kurup üstüne 5.00.60 ın sis dosyasını kurdum. herşey normal. hem türkçe hemde dil hatası yok. hakkında kısmında da versiyon 00.60 olarak yazıo. türkçe isteyenler önce 00.50 yi kurup sonra üzerine yüklesinler başka türlü olmuo. 3 saatlik bu tecrübemde her yazılanı denedim. kolay gelsin herkese. şarj problemini bilen varsa yardımlarını beklerim. arka planda çalıştır devre dışı gereken dosyaları da sistemden sildim. ama hala tsrauoto start açık kalıo ve kapanmıo. her açtıımda 1 tane daa eklenio. iice sinir bozucu olmaya başladı. her garmin den sonra aç kapa yapıorum. oda şarjımı tamamen bitirio.

asalman84

Üye
ellerine sağlık nuri
yalnız ben programda daha önceden kaydettiğim bi yere gitmek istediğimde program kapanıo
bi arkadaşımda daha oluodu ama 60 versiyona geçince düzeldi dio
ama bende düzelmedi bi yardım edersen sana zahmet :)
bu arada tel 5800 xm

krbk7860

krbk7860

Üye
ellerine sağlık nuri
yalnız ben programda daha önceden kaydettiğim bi yere gitmek istediğimde program kapanıo
bi arkadaşımda daha oluodu ama 60 versiyona geçince düzeldi dio
ama bende düzelmedi bi yardım edersen sana zahmet :)
bu arada tel 5800 xm
programın dilini ingilizce yapıp gideceğin yerleri kaydedersen atma sorunu olmuyor. Türkçe menüde gideceğin yerleri kayıt edip sonra oraya gitmek istediğinde proğram kapanıyor. garminde bu sorun var. Kullanabiliyorsan en iyisi ingilizce dilinde kullanmak.Forumda bununla ilgili gerekli açıklamalar var.:oke:

etoo77

Üye
arkadaşlar konumlarıma kaydettiğiniz yerden sizi atıyorsa konumlarımı şu şekilde kaydedebilirsiniz.

rota için adresi bulduğunuzda git demeden önce sağ altta seçenekler kısmından konumlarıma kaydederseniz program kendisi kaydediyor ve daha sonra konumlarımda rotaya direk tıkladığınızda programdan atmıyor ben öle kullanıyorum bir sıkıntı yaşamıyorum bilginize

ahmetkirmizi

Üye
linkler ölü

futbol123

futbol123

Üye
link kırık yenilermisiniz?

bay kıytırık

bay kıytırık

Üye
arkadaşlar garmin arabistan hatitası lazım lürtfen garmin sitesini degil uplaod sitesi verinn yada yazın

vsezer_2004

Üye
ellerine sağlık kardeşim...
bende 5.00.50 var direk üstüne kurcam sis dosyasıyla bir önceki sis dosyasını silebilirim herhalde.

mhmt157

Üye
linklerde sorun var

hackerol58

hackerol58

Üye
link ölmüş

crop

Üye
rapid linki 10 indirme limitini geçmiş açılmıyor, yenilersen memnun olurum dostum...

Üst Alt