mrb. öncelikle arkadaşım paylaşımın için çok teşekkürler. şuan indiriyorum. kurunca muhtemelen bende soru soracağım. yalnız 5.00.50 den kalma bi problemim var. 00.40 da şarjı fazla yemesin die tsrautostart.exe yi xplorer dan kapatıyorduk. 5.50 yi kurunca ben bunu ne kadar kaldırırsam kaldırayım xplorer i açtıımda kapanmadıını görüordum. telefonu kapatıp açmadan da kapanmıordu. hatta tekrar tekrar garmini açtıımda birden fazla tsrautostart.exe açık kalıordu. garminin ayarlarındaki arkaplanda çalıştır seçeneğini hayır yaptıımda problem çözülmüor. acaba bu sürümde düzelior mu bilmiorum. merak ettiim şu: acaba 5.50 sürümünde sizlerde bu tsrautostart.exe kapatılabilior muydu yoksa bu sorun tek bende mi var. bilginiz varsa yardım edebilir misiniz.
bu arada eagles arkadaşım 50. sürümü çok güzel anlatmışsın. keşke ilk öğrendiim zamanlarda senin bu yazın olsaydı o zamanlar neler çektiimi hatırlıyorumda yanıyorum. nese çok uzattık tşkkrlr herkese
--------------- Ekleme ---------------
Hocam bu mesajınız üzerine programı kaldırıp telefonu ve hafıza kartını formatladıktan sonra programı yeniden kurdum,,, programda 3 dil seçeneği var biri ingilizce diğer ikisi uzak doğu ... Türkçe dil desteği ola setupu nerden bulabiliriz?
ewt arkadaşlar bende kurdum 3 dil seçenei var. bende 00.50 vardı. onu sildim problemli die baştan kuranlar için türkçe seçenei yok. 00.50 kurup üzerine kurmanız gerekio sanırım bi kez de öle denicem
Buyur abi bu benim telefondaki garmin klasörü komple bunu kendi hafıza kartına kopyala,ozaman olması lazım bende türkçe çünki:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
nurikazma arkadaşım senin bu dediini yaptım garmin açılmıor. sıfırdan kurmuştum 60 ı. sonra snin bu dosyalara göre birebir deiştirdim açılmıo şuanda. trkçe için tek çözüm muhtemelen seninde yapmış olduun gibi 5.00.50nin üzerine .sis dosyasını kurmak olcak galiba.
3 saatlik uğraştan sonra sonunda 5.00.50 yi kurup üstüne 5.00.60 ın sis dosyasını kurdum. herşey normal. hem türkçe hemde dil hatası yok. hakkında kısmında da versiyon 00.60 olarak yazıo. türkçe isteyenler önce 00.50 yi kurup sonra üzerine yüklesinler başka türlü olmuo. 3 saatlik bu tecrübemde her yazılanı denedim. kolay gelsin herkese. şarj problemini bilen varsa yardımlarını beklerim. arka planda çalıştır devre dışı gereken dosyaları da sistemden sildim. ama hala tsrauoto start açık kalıo ve kapanmıo. her açtıımda 1 tane daa eklenio. iice sinir bozucu olmaya başladı. her garmin den sonra aç kapa yapıorum. oda şarjımı tamamen bitirio.