Garmin Mobile XT v6.0.10 (Unsigned)

Sponsorlu Bağlantılar

MaxiFan

MaxiFan

Üye
Programı dün gece yükledim baya uğraştım ve sonunda kullanmaya başladım gerçekten oldukça ayrıntılı ve profosyonel yapılmış bir yazılım

yanlız şu sesli yol tarifindeki sesi hiç beğenmedim çok basit olmuş konuyu paylaşan arkadaşa teşekkürler :oke:
 


degirmenci01

Üye
sonunda c6-01 için yeni yazılım çıktı onu yükleyince garminde sorunsuz çalışmaya başladı şu anda hem 5800 hemde c6-01 de radarlarda dahil hiçbir sorun olmadan çalışıyor paylaşan arkadaşların emeğine sağlık
 
ibibiq

ibibiq

Üye
link açılmıyor hata veriyor başka server bulamadınızmı gidip dandik siteye yüklediniz yav
 

SiLenT hiLL

Üye
evet linkler çalışmıyor!!!
 

bakkalcık

Üye




Dosyalar:


ya da

Tüm Dosyalar Tek Link:




Kurulum Kılavuzu:

  • İndirmiş olduğunuz Garmin Mobile XT v6.0.10 - Ana dizin.rar dosyasını herhangi bir yere açın.
  • Ardından indirdiğiniz gmapsupp.img isimli harita dosyasını, açmış olduğunuz ana dizin klasörünün içinde bulunan Garmin klasörü içine atınız.
  • Daha sonra indirmiş olduğumuz Garmin Mobile XT v6.0.10 - IMEI Converter isimli uygulamayı çalıştırarak, karşımıza gelen ekrana IMEI numaramızı yazıp Convert butonuna basıyoruz. Bastıktan sonra Your Garmin Unit ID bölümünde beliren kodu kopyalıyoruz.
    Kopyaladığımız bu kodu herhangi bir yerde açtığımız not defterinin içine yapıştırıp, açtığımız not defterini uzantısıyla beraber sw.unl ismiyle kaydediyoruz.
  • Şimdi, indirmiş olduğumuz Garmin Mobile XT v6.0.10 - Generator uygulamasını çalıştırıyoruz ve bir adım önce kopylamış olduğumuz Your Garmin Unit ID kodunu ekranın üstünde yer alan Enter your Unit ID here bölümüne yapıştırıyoruz. Ekranın en altında bulunan Select Map Product bölümünden Custom Mapset'i seçin. Açılan ekrandaki MapID Code bölümüne 848 yazıp ok butonuna basın. Son işlem olarak ekranın en altındaki Generate butonuna basın.
  • Şimdi de, Your map unlock code bölümünde beliren uzun kodu kopyalayınız. Kopyaladığımız bu kodu herhangi bir yerde açtığımız not defterinin içine yapıştırıp, açtığımız not defterini uzantısıyla beraber gmapsupp.unl ismiyle kaydediyoruz.
  • Oluşturduğumuz sw.unl ve gmapsupp.unl dosyalarını açmış olduğunuz Garmin Mobile XT v6.0.10 - Ana dizin içindeki Garmin klasörü içine atınız.
    İçine gmapsupp.img, sw.unl ve gmapsupp.unl dosyalarını attığımız ana dizin klasörünün içinde bulunan Garmin, private, resource ve sys klasörlerini olduğu gibi depolama moduyla bağladığımız telefonun hafıza kartı bölümüne kopyalıyoruz.
  • Son adım olarak, indimiş olduğumuz Garmin Mobile XT v6.0.10.sis uygulamasını telefona kurarak telefonumuzu bir kez yeniden başlatıyoruz.




Kullanım Kılavuzu:

  • Yukarıdaki tüm adımları eksiksiz ve doğru bir şekilde yaptıysanız, uygulama sorunsuz şekilde açılacaktır.
    Açılan ilk ekranda, Sorumluluk bildirimi'ni kabul edin. Karşınıza gelen seçenekleri istediğiniz şekilde seçin.






  • Daha sonra aşağıdaki resimde görülen anlaşma ve bildirimi kabul edip ilerleyin.






  • İyi kullanımlar.

dostum link kırık
 
serinaga

serinaga

Üye
Link kırık kardeş ...
 
b_gundem

b_gundem

Üye
bugun itibari ile link calısıyor suan indiriyorm ben
 
CONNECTED7

CONNECTED7

Üye
iyi çok güzelde haritayı tara deyince donup kalıyo ya beni sinir ediyo yoksa 4 yıldır kullanıyom sayesinde beni cezalardan kurtardı tek sıkıntısı harita içinde gezemiyoruz yoksa 10 üzerinden 10.
 

aymaviolsa

Üye
ARKADAŞLAR.
bende 6220c var, sanırım symbia s60v3. bende Garmin Mobile XT v5.00.50 kurulu.

bu v6.0.10 üst versiyonmudur benim cihazda çalışırmı??
[h=2][/h]
 
ycg35

ycg35

Üye
Biraz sorun çıkarttı ama sonunda sağlam bi şekilde kurabildim az öncede test ettim emeğine sağlık gayet güzel çalışıyor :)
Nokia E63 + Nokia Kablosuz GPS Modül LD-3W ile çok iyi oldu çokta güzel oldu modülüde daha yeni bugün almıştım :D
 

okancicek

Üye
5800xm kurdum no maps hatası veriyor silip tekrar kopyaladım ama duzelmedi cozum bilen varmı
 

abuzerefendi

Üye
Arkadaşlar sürüm 6,00 var bende. telefon ise n97 bu sürümde yeni adres ekliyoruz o adrese gitmek için o adresi seçersek garmin kapanıyor program bizi atıyordu. onun dışında herşey çalışıyordu. bu sürümde bu hata giderilmiş mi?
 

turan46

Üye
ben her yöntemi denedim ama hala sertifika hatası veriyo c5-00 telefonda ne yapmalıyım yardımcı olurmusunuz lütfen...
 
memoli6767

memoli6767

Üye
ben her yöntemi denedim ama hala sertifika hatası veriyo c5-00 telefonda ne yapmalıyım yardımcı olurmusunuz lütfen...

kardes senin tlf Hacklimi eger degilse diger versionunu yükle mesela buradada olmasi gerekir
Garmin v5.00.60 yükle arasinda degisik bir sey yoktur
 
sayfer

sayfer

Üye
C5-03 de kullanan varmı ? Sorunsuz çalışıyormu ?
 
llovell

llovell

Üye
n8 de calısırmı bu bende 5.50 versıyonu varda
 
CONNECTED7

CONNECTED7

Üye
Arkadaşlar sürüm 6,00 var bende. telefon ise n97 bu sürümde yeni adres ekliyoruz o adrese gitmek için o adresi seçersek garmin kapanıyor program bizi atıyordu. onun dışında herşey çalışıyordu. bu sürümde bu hata giderilmiş mi?
valla devam ediyo ben onun verdigi konumum01 ve ya 02 yi adını degiştirmiyom çözümü öyle buldum.
 

canduzgun

Üye
bende haritayı indirdim nokia 701 symbian belle (nokia belle) yüklü telefonuma kurmaya çalıştım ancak sertifika hatası veriyor, kurulum doğru yapıyorum çünkü garmin 5.0 olanı bir çok telefona sertifikalayıp kurdum ancak bu yeni belle ye uyum sağlamıyor galiba, ayrıca eski garmin 5.0 olan yazılımı nokia 701 e kurdum kurulum sorunsuz oldu haritayı açınca adres arama seçeneğinde klavye ekrana gelmiyordu, onu da başka bir arkadaşın önerisi ile tuş klidi düğmesini kapatıp açınca klavyenin geldiğini görerek çözdüm ama her seferinde bunu tekrar yapmak gerekiyor, bu işleme gerek kalmadan nokia 701 için sorunsuz çalışabilecek bir garmin sürümü bilen varsa paylaşırsa memnun oluruz umarım benim yazdıklarımda birilerinin işine yarar
 

i-gencer

Üye
N8 E kurdum sonra restart yaptım ve telefonun yazılımı çöktü.. açıldıktan sonra yükleniyor ve ekran kararıyor.suite te görmüyo yeni versiyonu kurmak için.artık kvk dan yeni versiyon attıracam.
 


Üst Alt