Garmin Mobile XT v5.00.60 + Son 2010.01 Haritası + Türkçe + ilacı...

Sponsorlu Bağlantılar

muratonik

Üye
Arkadaşlar yardımcı olabilirmisiniz. 5.00.60 kurdum ancak hoşuma gitmedi 5.00.50 versyonu kurdum tamam güzel ancak bundada telefonu her acıp kapattığımda program yeniden kuruluma geciyor dil ayarlarını falan tekrar yapmak gerekiyor kayt ettiğim konumlar falan herşey siliniyor bunu telefonda kalıcı hale nasıl getirebilirim yani her actığımdayeni kurulum olmadan nasıl kullanabilirim.

jonjoy

Üye
linkler ölü

ungood20

ungood20

Üye
link tazelenmeli

--------------- Ekleme ---------------

emeğine sağlık

xxoneanac

Üye
teşekürler....

Revengeful

Emekli Yönetici
teşekkürler:emzik:

kaancan112

Üye
Teşekkürler

MJoRaYuLuN

MJoRaYuLuN

Üye
Garmin Hotfile link ölü
Rapid linkide ölü

the_doctorr

the_doctorr

Üye
bnde 50 versiyonu vardı bunu üstüne kurdum oldu arkadaşlar. teşekkürler :)

heroman33

heroman33

Üye
sadece zshare linki çalışıyor. diğer linkler GeberiK :gun1::sukur:
:sahan2:

oceannet

Üye
linkler ölü

kurt42

Üye
bana bu programın tüm Avrupa haritaları lazım arkadaşlar, yardımcı olabilir misiniz ?

talattaskin

Üye
Linkler ölmüş...

H.SAHİN

H.SAHİN

Üye
Linkler ölmüş

mrcorbaci

Üye
ellerine sağlık:evet:

sananesanan

Üye
arkadaşım linkle bir ilgilenebilirmisin
Hata

Bu dosya, ne bir Premium Hesap veya Kollektörü hesabına ve ayrılan bu nedenle sadece 10 kez indirilebilir.
Bu sınıra ulaşıldığında.
/ Onu Collector's Hesabı veya dosyayı yeniden upload onun bu dosyayı indirmek için uploader ya içine bu dosya transferi gerekiyor. Dosyayı daha sonra Collector's Hesabı taşınmış olabilir. Uploader tıklamak daha fazla bilgi almak için dosya silme bağlantı ihtiyacı var.

pccopath

pccopath

Üye
Sağolasın. Linkleri kullanarak indirdim ve kurdum. Türkçe de yaptım ama garminin genel sorunu olan konumlara gidememeyi halledemedim. Yine de ellerine sağlık.

kurt42

Üye
diğer ülkelerin haritası yok mu ?

xmy

Üye
ilac dediğiniz ne anlama geliyo ilacsız olan nasıl oluyor birde öyle vermişsiniz? birde program demo mu free mi? emeğine sağlık arkadaşım.

Ricochet

Ricochet

Üye
linkler kapalı

commandos07

Üye
harita linki çalışmıyor sadece harita kaldı yüklersem olacak galiba yardımlarını bekliyorum

Üst Alt