Garmin Mobile XT v5.00.60 + Son 2010.01 Haritası + Türkçe + ilacı...

Sponsorlu Bağlantılar

EbiXa

EbiXa

Üye
    Konu Sahibi
ben bu programı bir türlü çalıştırmayı başaramadım, ne yaptıysam no maps yazıyor...

Kardeşim sw.unl veya gmapsupp.unl dosyalarını oluştururken yanlış birşeyler yapmış olabilirsin,bu konudan birdaha aşamalara bak bence:http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...son-2010-01-haritasi-turkce-ilaci-337073.html
Veya şundan olabilir,programı kurduktan sonra açık alanda programı açıp yer tespiti yaptır,bazen ilk kurulumda haritayı göstermiyor konumu buldurunca geliyor.

milestone

milestone

Üye
Kardeşim sw.unl veya gmapsupp.unl dosyalarını oluştururken yanlış birşeyler yapmış olabilirsin,bu konudan birdaha aşamalara bak bence:http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...son-2010-01-haritasi-turkce-ilaci-337073.html
Veya şundan olabilir,programı kurduktan sonra açık alanda programı açıp yer tespiti yaptır,bazen ilk kurulumda haritayı göstermiyor konumu buldurunca geliyor.

Evet arkadaşım, sorun benden kaynaklı... dediğin gibi açık arazide yer tespiti yaptırdığımda çalıştırabildim.... yardımlarınız ve paylaşım için çok teşekkür ederim... program gayet güzel çalışıyor....

bedir_53

Üye
ya bende no maps dio onu nasıl yapıcam map dosyasını nere atıcam :D

EbiXa

EbiXa

Üye
    Konu Sahibi
ya bende no maps dio onu nasıl yapıcam map dosyasını nere atıcam :D
gmapsupp.img dosyasını direk hafıza kartındaki garmin klasörüne kopyalıyosun kardeşim,eğer sw.unl ve gmapsupp.unl dosyalarını doğru oluşturduysan programı açık alanda açıp yer tespiti yaptır harita gelicektir ozaman.:evet:

aa-tolga

aa-tolga

Üye
yalnızca sis dosyasını kurun.N97 ve X6 daki yatay ekrandaki bölünme problemi düzeliyor bu versiyonda.
bende reis gibi dil tam cıkmayınca silmiştim.

omerozel34

omerozel34

Üye
teşekkürler şuan indiriyorum

Mcfly81

Üye
Değişiklik olarak ne var 5.0.50 versiyona göre birde bende kurulu direk kursam sis dosyasını ayarlarım bozulur mu

esturgi

esturgi

Üye
Değişiklik olarak ne var 5.0.50 versiyona göre birde bende kurulu direk kursam sis dosyasını ayarlarım bozulur mu

ayarların bozulmaz bende direk kurdum

aslında ben pek bi fark göremedim misal konumlarıma birini istediğiniz isimle kaydettiğinizde uygulamadan atıyordu hala atıyor :)

surrera911

Üye
teşekkürler

poweruserx

Üye
dili Türkçeye çeviremedim seçeneklerde cıkmadı nasıl yapabilirim.

milestone

milestone

Üye
emeğin için teşekkürler,rapidshare linkinde problem var arkadaşım,

poweruserx

Üye
oldu ama gps i bulamıyor cihaz :(

milestone

milestone

Üye
gps bulması için açık alanda biraz beklemen şart, aynı sorun bende de olmuştu çünkü....
Programı bende türkçe menü yapamadım, türkçe menü için ne yapmamız lazım yardımcı olabilirmisiniz?

sperman2

Üye
bunun bir önceki sürümüne göre farkı ne

poweruserx

Üye
ben çözdüm fakar
1. Türkçe olmuyor.
2. Diğer sürümüyle arasındaki fark nedir?

birde şu sorunum var

ilk ekrandan NEREYE yi tıkladıktan sonra kaydettiğim KONUMLARIMDAN herhangi birini seçtiğimde program direk kapanım Telefonun kendi ana ekranına dönüyor bunu bir türlü çözemedim. Telefon nokia 5800 ExM

golgeduman

Üye
Arkadaşlar bende v5.0.50 versiyonu mevcuttu. sonra denildiği gibi sadece .sis dosyasını karttaki direk root'un altına attım ve telefondaki dosya yöneticisinden bu dosyayı çalıştırdım ve yükledim. Buraya kadar herşey tamam.
fakat ses dosyasının olmadığını farkettim. ben de normal kurulumu extract ettim bir klasöre. burdaki voice klasörünün telefonumda olmadığını gördüm. bunu pcdeki bu voice dosyasını teldeki garmin klasörüne kopyaladım.
fakat türkçe yine yoktu. ben de v5.0.50 versiyonundaki arşivimdeki voice klasöründeki türkçe yazan dosyayı telimdeki voice klasörüne kopyaladım.
sorunum şu an yok.
tavsiye ederim.

milestone

milestone

Üye
o klasörü bizimle paylaşman mümknmü acaba?

pala6

Üye
Arkadaşım , öncelikle emeğine sağlık.
Bende Garminin eski sürümü kurulu. Onu güncellemek için sis dosyasını kurmak derken " GarminMobileXT.sis" i mi indireceğiz. Kurmak derken detaylı anlatırsan sevinirim. Telefonun acemisiyim de. : ((

achilles194

Üye
arkadaşlar bu garmin gps progremını kullanımı ücretli mi ben yükledim her girişte TL olarak hesabımdan düşüyor.bu konu hakkında bilgisi olan var mı ?? ücretsiz kullanılmıyor mu bu program?? yada ücret tarifesi nedir??

Üst Alt