Garmin Mobile XT v5.00.60 + Son 2010.01 Haritası + Türkçe + ilacı...

Sponsorlu Bağlantılar

parsreis

Üye
Buyur abi bu benim telefondaki garmin klasörü komple bunu kendi hafıza kartına kopyala,ozaman olması lazım bende türkçe çünki:

verilen linkte ki programı kurdum, çoğu arkadaşın şikayetçi olduğu türkçe dil bende de gelmedi, Senin verdiğin linkteki dosyaları indirip, karta yükleyince türkçeleşti ama yarım yarım yamalak oldu, çoğunlukla menüde sadece ikonlar var türkçe yazılar yok. Buyurun ekran resimlerim:

milestone

milestone

Üye
tamamen türkçe + türkçe ses garmin v5.00.60 klasörün içindeki dosyları telefonunuzun hafiza kartına atın,

cimbomemre

cimbomemre

Üye
link patlamış. 5.00.60 sis dosyası indircektim :S

fmyaman16

Üye
Arkadaşlar bu sürümün v50.00.50'den bir farkı yok. Tek farkı Tayvan için çıkarılan sürüm olması. O yüzden dil seçeneklerinde Türkçe bulunmuyor. v50.00.70 de çıktı mesela. Bu versiyonda başka işletim sistemleriyle çalışan cihazlar için

recrec_0342

Üye
linkler ölmüşşş arkadaşlarrr

milestone

milestone

Üye

bu link sapasağlam çalışıyor,

grafikedy

grafikedy

Üye
Linkler geberik

parsreis

Üye
tamamen türkçe + türkçe ses garmin v5.00.60 klasörün içindeki dosyları telefonunuzun hafiza kartına atın,

arkadaşım verdiğin linkte ki sürüm türkçe ama 5.00.50 olanı. Biz 5.00.60 sürümünün türkçesini arıyoruz.

coke019-23

coke019-23

Üye
arkadaşlar harita sıkıştırılmış olduğu için çok kasılıyor.

dede0680

Üye
Arkadaşlar Konumlarımdaki bir yere git dediğimde sürekli kapanıyor ve konuyu baştan sona okudum fakat çözemedim. Adım adım bilen bir arkadaş varsa anlatırsa sevinirim. Cihaz Nokia 5800, teşekkürler.

pconline1979

Üye
Ben kurdum. 6710 v5.00.50 olanda kitlenirdi.
Şimdi kitlenme kalmadı. Gelen yeni harita 30 mbkadar ufalmış. Sanırım bazı şeyleri çıkarmışlar. POI iyi bulurdu, şimdi bulmuyor.

--------------- Ekleme ---------------

Sanırım bu anlattığım tamamen bütük küçük harf sorunu. Ufak harfle buluyor, başı büyük harfle başlayınca bulmuyor. Garip bir durum, çıkamadım işin içinden.

sedisedisedi1

Üye
teşekkürler

dr_gorunmez

Üye
arkadaşlar haritayı ve sis dosyasını indirdim
ANCAK.........kurulum için garmin root klasörünü içeren linklerin hepsi ölmüş yeniden upload eder misiniz....

muratonik

Üye
arkadaşım sadece sis dosyasını yükleyerek yeni versyona gecmeye kalkdım eskisi 5.00.30du yenisini yükleyince yazılar sacmalamaya basladı yerleri karıştı bu sorunu nasıl halledebilirim yardımcı olursan sewinirim

ckamacu0131

Üye
emeğe saygı

oktay1010

Üye
bunu yükleyen arkadş linklere bi baksın ölü bunlar

donquijot

Üye
maalesef linkler ölmüş:(

hozyazici

Üye
teşekkür

ilkturk82

ilkturk82

Üye
linkler pert kimse yokmu????

defacto66

Üye
hooop öldürmüşünüz linkleri beaaa!!! bi bakınız lütfen....

Üst Alt