Garmin Mobile XT v5.00.60 + Son 2010.01 Haritası + Türkçe + ilacı...

Sponsorlu Bağlantılar

EbiXa

EbiXa

Üye
    Konu Sahibi
Garmin Mobile XT v5.00.60 + Son 2010.01 Haritası + Türkçe + ilacı...

Merhaba arkadaşlar forumda baktım garmin'in 5.00.60 versiyonu verilmemiş,benimde elimde uzun zamandır vardı,paylaşmak istedim.
İçerisinde son çıkan harita 2010.01 ,türkçeleştirme dosyaları ve ilacı mevcuttur.

Kurulumu:

-GarminMobileXT_5_00_60_S60_TW dosyasını açıyoruz,sıkıştırılmış dosya olduğu için bir klasöre açarak hafıza kartına kopyalıyoruz,

-Ardından türkçeleştirme klasöründeki dosyaları hafıza kartına kopyaladığımız garmin klasörüne atıyoruz ve üzerine yazayımmı derse evet diyoruz,

-gmapsupp.img dosyasını hafıza kartındaki garmin klasörüne kopyalıyoruz,

-Programı dosya yöneticisi aracılığı ile kuruyoruz,

-ilçlama işlemini yapıyoruz.lama işlemini uzun zamandır yapmadığım için hatırlayamıyorum,Reis-i Eagles arkadaşımız çok güzel anlatmış,buraya kopyalamak istemedim doğrudan alarak,Burayı tıklayarak Reis arkadaşın konusundan ilçlamayı öğrenebilirsiniz,

-Eğer telefonunuzda 5.00.50 versiyonu veya daha düşük versiyon kurulu ise GarminMobileXT_5_00_60_S60_TW dosyasından çıkan GarminMobileXT.sis dosyasını direk kurarak güncelleme yapabilir başka hiç bir işlem yapmadan kullanabilirsiniz.

-Güle Güle kullanın....:bigstar:

GarminXt 5.00.60 + 2010.01 haritası indirme linki:
1)
2) *** olan yere yazın link böyle olucak

3) (zSHARE)

Yanlızca kurulum Dosyası:

Yanlızca sis Dosyası

• Beğen
Tepkiler: POLAT8124, cellomusti, atraides ve 61 diğerleri

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
Teşekkürler :good:

umarım link ölmez...
:türkiye1:

EbiXa

EbiXa

Üye
    Konu Sahibi
Link ölürse bildirin arkadaşlar hemen upload ederim tekrardan

jeki01

jeki01

Üye
selam teşekkürler arkadaşa lazımdı. sağol.

YuZaRSiFTaN

YuZaRSiFTaN

Üye
ya güzel insan ilac ve haritadan baska kurulum dosyası yokmu onun linklerini ekleyin lütfen reise ait butun linkler ölmüş

EbiXa

EbiXa

Üye
    Konu Sahibi
ya güzel insan ilac ve haritadan baska kurulum dosyası yokmu onun linklerini ekleyin lütfen reise ait butun linkler ölmüş

Buyur kardeşim harita ve ilcsız yanlız kurulum dosyasının linki:

mcemen

Üye
Program arayüzü ingilizce oluyor türkçeleştiremedim ne yaptıysam..?

YuZaRSiFTaN

YuZaRSiFTaN

Üye
Buyur kardeşim harita ve ilcsız yanlız kurulum dosyasının linki:

allah razı olsun mükemmel kusursuz insan teşk beni cok mutlu ettin mevlamda senin gönlünü hos eylesin inş :oke:

EbiXa

EbiXa

Üye
    Konu Sahibi
allah razı olsun mükemmel kusursuz insan teşk beni cok mutlu ettin mevlamda senin gönlünü hos eylesin inş :oke:

Amin inşallah :)

--------------- Ekleme ---------------

Program arayüzü ingilizce oluyor türkçeleştiremedim ne yaptıysam..?

Kardeşim Türkçeleştirme klasöründeki dosyaları hafıza kartına kopyaladığın garmin klasörüne kopyalayınca olması lazım ama :bilmm

krbk7860

krbk7860

Üye
Amin inşallah :)

Kardeşim Türkçeleştirme klasöründeki dosyaları hafıza kartına kopyaladığın garmin klasörüne kopyalayınca olması lazım ama :bilmm

5.00.50 versiyonu kurulu ise yalnızca telefona GarminMobileXT.sis dosyasını direk kurarak güncelleme yapabilirsin. ayarlarla falan uğraşmak zorunda kalmazsın.:oke:

dgdizayn

dgdizayn

Üye
Sadece sis dosyasının linki yokmu acaba

GarminMobileXT.sis (4.94 MB)

EbiXa

EbiXa

Üye
    Konu Sahibi
Sadece sis dosyasının linki yokmu acaba
En sonda sadece kurulum dosyası diye verilen linkteki dosyada var zaten ama genede vereyim kardeşim,buyur:

YuZaRSiFTaN

YuZaRSiFTaN

Üye
süpersin sen mubarek ya :)

ya bunun turkcesi yokkkkk :(( ingilizce ve japon dilinden baska bir dili yok turkce yüklenmezmi buna :(

EbiXa

EbiXa

Üye
    Konu Sahibi
süpersin sen mubarek ya :)

ya bunun turkcesi yokkkkk :(( ingilizce ve japon dilinden baska bir dili yok turkce yüklenmezmi buna :(

Buyur abi bu benim telefondaki garmin klasörü komple bunu kendi hafıza kartına kopyala,ozaman olması lazım bende türkçe çünki:

carsisamet

Üye
Merhaba arkadaşlar ben 5800 aldım ve garmini yüklemeyi başardım. Fakat dil seçimi yapmaya geldiğimde türkçeyi buluyorum ama sonraki seçimini yapamıyorum
yardım lütfen şimdiden teşekkürler

ilkertunca

ilkertunca

Üye
teşekkürller paylaşım için. peki 5.00.50 sürümüne göre ne farkı ne acaba?

YuZaRSiFTaN

YuZaRSiFTaN

Üye
Merhaba arkadaşlar ben 5800 aldım ve garmini yüklemeyi başardım. Fakat dil seçimi yapmaya geldiğimde türkçeyi buluyorum ama sonraki seçimini yapamıyorum
yardım lütfen şimdiden teşekkürler

http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...-5800-xpressmusic-garmin-kurulumu-240732.html

burayı gözden gecir ve telefonunu tekrar pc ye bagla depalama sec ve bu resimdekilerini aynen takib et olacaktir cünkü senin yüklediğin versiyon dokunmatikler icin degil ama bu linke tıklayıb uygulamaları aynen yaparsan dokunmatik sisteme göre yapacaktır kolay gelsin :oke:

EbiXa

EbiXa

Üye
    Konu Sahibi
vallahi ufak tefek geliştirmeler ,hata gidermeler olsa gerek

milestone

milestone

Üye
ben bu programı bir türlü çalıştırmayı başaramadım, ne yaptıysam no maps yazıyor...

Üst Alt