Yeni Nokia tel alacağım önerileriniz ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DirtyNiqqa

DirtyNiqqa

Üye
    Konu Sahibi
Yeni Nokia tel alacağım önerileriniz ?
Arkadaşlar yeni tel almayı düşünüyorum. Şimdiki tel im Samsung D900i..pek memnun değilim bozuldu zaten...Samsung almayı bir daha da düşünmüyorum.. Herneyse dağıtmayım konuyu fazla :ehe

Sizdeki teller hangileri ve görüşleriniz nelerdir?
Ayrıca dokunmatikler hakkında bilgi verir misiniz çabuk bozuluo diyolar..öyle mi ?
Bu arada tel önerilerine N97 falan yazmayın haaa çok param yok şuan :D

Kardeşimde Nokia 6300 var onun hakkında düşüncelerinz nelerdir? Sizce iyi bir tel midir? Benim kamera 3.2 mp oldugu için 2 mp e düşüşte çok kötü olacak gibi..Ama nokia nında 3.2 leri pahalı biraz bnm için...
Evet arkadaşlar max 400 liraya güzel, kullanışlı, kamerası güzel olan , sürgüsüz olan bir tel önerebilirmisiniz?

cucu54

Üye
Şu an Apple kullanıyorum daha önce N95 8GB vardı iphone çok kullanışlı ve mükemmel bir alet yapabilecekleri hayal gücü ile sınırlı denebilir. Biraz merakın varsa şiddetle tavsiye ederim. 3G falan almana gerek yok ilk versiyon ile son versiyon arasında (3GS) sadece hız farkı var. Ama illede NOKIA olsun diyosan sürgüsüne falan bakma N95 al. Kolay bozulan alet değildir ve SAMSUNG ile kıyaslanamaz bile...

DirtyNiqqa

DirtyNiqqa

Üye
    Konu Sahibi
Hmmm..Dokunmatik güzel de işte apple alamam şuan. Kötülerinden de almak istemiyorum dokunmatiklerin..SamsungStar falan diyorlarda Samsung hiç düşünmüyorum. Kapaklı istemiyorum ya ne olursa olsun. yinede sağol ilgilendiin için.

Neverex

Üye
2.el bir cep telefonunda başkası parana uymuyor ama bir para eklerim dersen sıfır cep telefonun öneririz sana.

Perfect!

Üye
Sony Ericsson T700
bunu alabilirsin ama nokia istiyorsan o biraz zor
2. el bulursun

masterayfox

masterayfox

Üye
6300 kamerası bence dahaiyi d900 den iki telefonuda kullanmıstım simbian telefonum olmasıns40 da banayeter diyorsan alabilirsin

DirtyNiqqa

DirtyNiqqa

Üye
    Konu Sahibi
Sony Ericsson T700
bunu alabilirsin ama nokia istiyorsan o biraz zor
2. el bulursun
Sony pek güzel değil diyorlar ama T700 güzel midir? Kötü bi yanı var mıdır?

6300 kamerası bence dahaiyi d900 den iki telefonuda kullanmıstım simbian telefonum olmasıns40 da banayeter diyorsan alabilirsin
Ama bakıyorum çekipte D900i daha güzel geliyor bana.. 6300 simbian mı ? s40 en kötüsü mü ?

2.el de düşünüyorum ama korkuom kötü cıkar diye..

Hadi önerileri bekliyorum 1 milyon kişiyiz şurda 3 kişi mi önem veriyor :)

masterayfox

masterayfox

Üye
6300 simbian değil s40 işletim sistemine sahip bana sorarsan n79 almanı öneririm sıfırı 500-550 tl civarında

DirtyNiqqa

DirtyNiqqa

Üye
    Konu Sahibi
Hmm.. dokunmatiklere merak sardım şimdi ya. dokunmatik düşünüom. samsung wifi.. nasıl sizcE?

Devil_In_Side

Devil_In_Side

Üye
kamera sı iyi olsun demişisn ben samsungun çekimlerinin iyi olduğunu fazla sanmıyorum lens yüzünden

masterayfox

masterayfox

Üye
Hmm.. dokunmatiklere merak sardım şimdi ya. dokunmatik düşünüom. samsung wifi.. nasıl sizcE?

suan fiyatı uygun ve özellikler bazkımndan iyi telefon 5800 fiyatı 500 tl civarı senmax 400tl istiyordun ama 0 bulamassın doğru dürüst dokunmatik telefon ikinci el alıcaksan baska önerilerim olur sana

DirtyNiqqa

DirtyNiqqa

Üye
    Konu Sahibi
wifi yi sordum 450 dedi telci. alabilirm ya max 400 dediğime bakma sen :D wifi de de 3g ykmus ama :/

franklinda

franklinda

Üye

Burayı incele bence ikinci linkdeki 5800 fiyatlarını incele en iyi alabileceğin bu vede dokunmatiğe heves sarmışsın nokia demişsin uygun fiyat istemişsin kamera 3.2 mp demişsin hepsi + 3g mevcut. Hemde sıfır + 8gb hafıza kartı verenlerde mevcut ama başka bir marka alsanda fiyat gözle görünür şekilde değişmeyecektir.

futbol123

futbol123

Üye
u800 al

asigsasi

asigsasi

Üye
Ben symbian tavsiye etmem nokia 6600 slide al derim çok kullanışlı çift kameralı 3g li 3.2 megapiksel li veya azdaha ucuzunu istersen nokia 3120 classic al

-efşan

-efşan

Üye
n79 derim başka bişey demem

Perfect!

Üye
5730 kendim almayı düşünüyorum sanada öneririm.yada 5800 olabilir.fiyatı daha uygun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt