Turkcell'i Eleştiriyorum Çünkü; Görüşlerinizi Paylaşın

Sponsorlu Bağlantılar

Konuyu Destekliyorum

• Evet

Kullanılan: 71 68.9%
  • Hayır

Kullanılan: 32 31.1%

• Kullanılan toplam oy
    103

bungee

Üye
Ben açıkcası vodafone kullanıyorum. Bence en ucuzu vodafone. Günde 1 ytl'ye şebeke içi sınırsız kim konuşabiliyor?

Turkcell çok pahalı. Hiç bedava kontör, konuşma süresi verdiğini görmedim.

Kim ne derse desin tek hattım VODAFONE. :heyo:

piri.reis

piri.reis

Üye
Ben açıkcası vodafone kullanıyorum. Bence en ucuzu vodafone. Günde 1 ytl'ye şebeke içi sınırsız kim konuşabiliyor?

Turkcell çok pahalı. Hiç bedava kontör, konuşma süresi verdiğini görmedim.

Kim ne derse desin tek hattım VODAFONE. :heyo:

hoşgeldiniz hocam.

vodafone ve siz?
düşünemiyorum bile.

bungee

Üye
Geldik. Bakalım buralarda neler varmış. Dün mahmut kardeşim çağırmış. Burada hesap da vardı, bir bakayım dedim.

Burada kanaute'ye ihtiyaç yok herhalde, olursa ayarlarız bir şeyler, haberiniz olsun:naughty:

piri.reis

piri.reis

Üye
sizden 1 ay sonra üye olmuşum bende buraya.

mahmuta orda yamuk yapmışlar. çok üzüldüm ama yapabileceğimiz birşey yok.

burda şimdilik kanauteye ihtiyaç yok. ihtiyaç olursa çağırırız hemen gelir zaten.

bungee

Üye
Bu arada mahmut'un öteki hesabını snaqe şikayet etti galiba. Güle güle gibisinden bir smiley koymuş. Neyse, 7 gün çabuk geçer.

Buralar durgun galiba, sabahtan beridir canım sıkıldı, 10 dakikada bir F5 yapıyorum, ama yine de kimse bir şey yazmamış oluyor.:hmmm

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
vodafone u tek geçerimmm

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
Bu arada mahmut'un öteki hesabını snaqe şikayet etti galiba. Güle güle gibisinden bir smiley koymuş. Neyse, 7 gün çabuk geçer.

Buralar durgun galiba, sabahtan beridir canım sıkıldı, 10 dakikada bir F5 yapıyorum, ama yine de kimse bir şey yazmamış oluyor.:hmmm

Hocam çok teşekkür ederim geldiğiniz için :) Sizi burada görmek çok büyük güzellik :)
Ben de ne oldu anlamadım ama süre 14'e yükseldi. Sebebi çok komik gerçekten de. Burası daha da güzel olacak diye umuyorum :) Her şey daha güzel olacak :) Yeter ki siz yanımızda olun :)

bungee

Üye
Hocam çok teşekkür ederim geldiğiniz için :) Sizi burada görmek çok büyük güzellik :)
Ben de ne oldu anlamadım ama süre 14'e yükseldi. Sebebi çok komik gerçekten de. Burası daha da güzel olacak diye umuyorum :) Her şey daha güzel olacak :) Yeter ki siz yanımızda olun :)

Ooooo moderatör gelmiş.:ehe Sevimlican çok sevindi sen gittin diye. Arada gireriz artık buraya da. Pek farklı bir şey göremedim ben ama olsun artık.:allalla:

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
:) Sevinir tabi sevimlican adından belli :D
Hocam değişik bir şey yok ama beraber yapacağız :) Güzel bir şeyler düşünüyorum :)
Benim Moderatör olmam bir şeyi değiştirmiyor, güzel paylaşım yapan asıl daha değerlidir, yani siz :)

byilmazZ

byilmazZ

Üye
favorim: avea - mobilöğrenci her sms 1 kontör, 10 dakikası 2 kontör, 39 kontör verince= 5000 sms

piri.reis

piri.reis

Üye
Ooooo moderatör gelmiş.:ehe Sevimlican çok sevindi sen gittin diye. Arada gireriz artık buraya da. Pek farklı bir şey göremedim ben ama olsun artık.:allalla:

birisi moderatör mü dedi :)

bungee

Üye
Çağırıyorum kanaute'yi!!!:nono::nono::nono:

:ehe

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
:) kanaute nerde :) Onu da görmek isteriz kanaute bizim herşeyimiz :)

bungee

Üye
Kanaute'yi ihtiyaç halinde çağırırız. Önemli olan sevimlican şimdi. Onu muhakkak getirmek lazım. Tabi bu iş siz, sayın moderatörlere düşüyor.

Hatta piri.reis sen çağırma, tksharmely çağırsın:box:ehe

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
Kanaute'nin geleceği günü dörtgözle bekliyorum :)
Evet hocam sevimlican'ın kesin gelmesi lazım :) Ama ben nasıl çağırayım ki giriş yapamıyorum bence Bilal abi çağırsın :D

piri.reis

piri.reis

Üye
çok geç isimli arkadaşımız bu foruma da üye ve buradaki adı "çok"

yakında sevimlicanda gelir. belki buralardadır.

vodafone bölümüne bakmak lazım

bungee

Üye
Oooo yandık desenize:@

Sonunda ben kuracam bir forum, istediğimi alacam o olacak.:ehe

bungee

Üye
Konu turkcell'i tartışmak, dağıttım valla konuyu. Kusura bakmayın, moderatörler kızacak şimdi.:ehe:ehe:ehe

Üst Alt