piri.reis
Üye
Konu turkcell'i tartışmak, dağıttım valla konuyu. Kusura bakmayın, moderatörler kızacak şimdi.![]()
yok kızmam.
sadece 14 güne gönderirim

Konu turkcell'i tartışmak, dağıttım valla konuyu. Kusura bakmayın, moderatörler kızacak şimdi.![]()

siz de bi hat kullanıyorsunuz demediğiniz bırakmadınız memnun değilseniz operatör değiştirirsiniz
baktınız bütün hatlar aynı gsm telefon kullanmazsınız o kadar
arkadaşım sen hat kullanmasını bilmiyosun muhtemelen Turkcell de [önceden Kampuscell' di] şimdi ki tarife ismi ile söyliyeyim Bizbize Kampus. Sen günde her mesajı 1 kontöre at Bizbize Kampuslüler 3 ücretli mesajdan sonra gece 24' e kadar ücretsiz mesaj atsınlar sen 10 dksı 2 kontöre konuş Bizbize Kampuslüler 10 dk sı 1 kontöre konuşsunlarfavorim: avea - mobilöğrenci her sms 1 kontör, 10 dakikası 2 kontör, 39 kontör verince= 5000 sms
ilginiz için çok tşk ederim yazdıklarımı okuyup araştıran arkadaşlar göreceklerki yazdıklarımla ne kadar haklıyım bana hak veeceklerYorumunuzu zevkle okudum ve gerçekten de çok güzel yorumlarda bulunmuşsunuz. Söylediklerinizde çok haklısınız![]()
@murat83 yazınızı soluksuz okudum ve kesinlikle katılıyorum. Mantık Turkcelli göstermekte fakat insanlar bunu anlayamamakta
Rekabet olan bir piyasada mal bedeli tespiti firmanın kendi elindedir, ben en iyiyim der, yüksek fiyat koyar, alır veya almazsınız, bu da sizin özgürlüğünüz. Ama kazandıkları büyük paralar yetmiyormuş gibi hırsızlığa ortak olmaları tek kelime ile iğrenç. Konuyu açayım;
Yurtdışında yaşıyorum, hazırkart kullanmak kolay geliyor. Sekiz ay kadar önce yurtdışından internet bankacılığı aracılığı ile Türkiye'ye geldiğimde hazır olsun diye 250 kontür yükledim. Telefonu açıp kontrol ettim kalanla birlikte 301 kontür olmuş, kapattım telefonu. Bir ay kadar sonra bir işlem için gerekti kartı açtım, ama işlemi yapamadım, zira yalnızca 11 kontür kalmıştı kartta, şok oldum tabii hiç açmadığım telefondan 300 kontürün yok olduğunu görünce. Hemen müşteri hizmetlerini arayıp durumu anlattım, "Siz ....... şirketi ile anlaşma yapmışsınız onlar 50 şer 50 şer kontör çekmişler" cevabını aldım. "Yahu kardeşim ben yurtdışında yaşıyorum, ne anlaşması, Turkcell'den yollanan reklam mesajlarını bile açmıyorum bu tür tuzakları çok duyduğumdan, kontürlerim aracılığınızla çalınmış resmen.." dedim, ama "Biz bir şey yapamayız, telefonunu verelim o şirketle görüşün" demezler mi! Telefonunu bile biliyorlar soyguncuların. "Soyguncular benim muhatabım değil, giden gitmiş, anlaşılan bir şey yapamayacağım, ama talimat veriyorum, konuşmalarım, mesajlarım dışında
kimse için kontür düşmeyin hesabımdan, hiç bir tür anlaşma yapmadım, yapmayacağım" dedim, "Biz bir şey yapamayız, o şirketle görüşün" demezler mi tekrar. Sinirden patlayıp bir güzel kalaylayıp kapattım telefonu ve bir daha Turkcell kullanmamaya yemin ettim, o kartı da yaktım. Türkiye'ye geldiğimde öğrendim ki bütün operator şirketler bu tür soygunlara aracılık ediyorlarmış. Turkcell dışındakilerin roaming (Yurtdışı dolaşım) hizmetleri de çok kötü olunca mecburen Turkcell kartı aldım yeniden. Şimdi kesinlikle fazla kontör yüklemiyorum, asgari miktarı yüklüyorum hep. Böyle daha pahalı geliyor, ama tekrar soyulursam fazla kontör gitmez diyorum. Her telefonu açtığımda hemen kalan kontüre bakıyorum acaba gene soyuldum mu diyerek, azaba bakın. Bu soygun tezgahı hakkında kimsenin bir şey yapamamısına da inanamıyorum, internette bezeri yüzlerce şikayet okudum, ama engellenmiyor nedense.
Liberal ekonomi kurallarına evet, ama liberal soyguna hayır demeyi öğrenmeliyiz diye düşünüyorum.
Sağlıcakla,
bence turkcell 1 numara
Arkadaşım söylediğinde kesinlikle üzerine basarak diyorum bir hata var kesinlikle madem kardeşim o şekilde fatura geldi itiraz hakkı diye bişey var itiraz edin hem müşteri hizmetleri kesinlikle öyle söz olarak fatura değişemez ödemeniz gerekiyor gibi kaba saba kelimeler konuşmaz demiyorum kesinlikle konuşamaz Turkcell için müşteri memnuniyeti ön plandadır öyle kaba saba fatura değişemez ödemeniz gerekiyor demez. İsteyen arkadaş varsa arasın 4440535 dalga geçer gibi konuşsun Müşteri Hizmetlerine siz kaba saba konuşun size ne kadar sakin cevap verecek seyredin, öyle vodafone müşteri hizmetleri gibi sizi azarlamaz.... Bayi çalışanı olarak Tarif ettiğiniz ardışık numaralı hattan çok sattım bir tanesinden sizin dediğiniz şekilde hiçbir şikayet gelmedi.arkadaşlar mrb..
türkcell süper ikili paketi kullananların dikkatine ;
bu tarifeli hattı satarken 2 numara birbiriyle aylık 3000 dak 7,5 lira +ötv+kdv =9,5 lira en fazla ödeyeceksiniz başka bir numara yada operatör aramadığınız sürece gelebilecek en fazla fatura hat başına 9,5 ytl diye satıyorlar. ben yaklaşık 2 ay önce aldım bu hatları paketten 2 numara çıkıyor son numaralar ardışık şekilde ilk önce ikili yazıp biyerlere mesaj atılıyor sonra vergi yazıp biyerlere mesaj atılıyor neyse tarife başlıyor bu şekilde . 1 ay kullandım ve sadece bu iki numara sadece birbirini aramasına rağmen o bahsedilen 3000 dak kota aşılmamasına rağmen gelen faturalar
64.00 ytl birisi 120,00 ytl diğeri bu terbiyesizlik yetmiyor bu faturaların ikisinide ödemediğimden hatlar 1 hafta sonra aramalara kapanmasına rağmen yani 2. ay hiç kullanılmamasına rağmen 2. ay tekrar 25,00 lira ayrı ayrı 2 hat için tekrar fatura geliyor. müşteri hizmetleri bu konuda kesinlikle yardımcı olamıyor faturaların dökümünü görebildiklerini farklı bir opr. veya numara aranmadığını doğruluyor ama bu fatura değişemez ödemeniz gerekiyor diyebiliyorlar sadece......
Lütfen arkadaşlar bu hataya ben düştüm sizlerinde canı yanmasın söylenenlere kanmayın dikkatli olun