Turkcell'i Eleştiriyorum Çünkü; Görüşlerinizi Paylaşın

Sponsorlu Bağlantılar

Konuyu Destekliyorum

• Evet

Kullanılan: 71 68.9%
  • Hayır

Kullanılan: 32 31.1%

• Kullanılan toplam oy
    103

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
Ne oluyor burada :) Kim kime kızıyor dokunmayın bungee hocama :)

matrak274

Üye
dostum bu ilk senin başına gelen bir olay değil.
muhtemelen sonuncusuda sen olmazsın.. bunun adına hırsızlık diyorlar...
sen bunu fark ettin , birde bunu fark etmeyen milyonlarca insanları düşün..
hep mantık bu: biri olmaz ise diğeri. sonunda kar eden kişi aynı .. hesabına kontürü yükleseler bile senin müşteri hizmetlerine aramak için harcadığın 2 kontür bile yeter onlara..
lütfen takibimizi sürdürelim...
geçmiş olsun..

zafeer

Üye
bende turkcell kullanıyorum ama turkcell in yanında bide avea alcam tv seyredebilmek için kanal başına 1.99 ytl bütün kanallar 10ytl tavsiye ederim isteyene

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
TV izlemek içim TV'li telefonları tavsiye ederim :)

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
siz de bi hat kullanıyorsunuz demediğiniz bırakmadınız memnun değilseniz operatör değiştirirsiniz
baktınız bütün hatlar aynı gsm telefon kullanmazsınız o kadar

arkadasa katılıyorum ben 8 senedir turksel kullanıyorum cok memnunum diger operatorlerden her zaman bi adım önde herseyiyle

derici

derici

Üye
arkadaş bende türkselden şikayetçiyim. benim evden hiç çekmiyor nedeni yakında baz istasyonu yok ondan istanbul bayrampaşa yıldırım mahallesi hayretki ne hayret

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
Turkcell Müşteri Hizmetlerine durumu iletin, sizinle mutlaka ilgileneceklerdir.

murat_83

murat_83

Üye
favorim: avea - mobilöğrenci her sms 1 kontör, 10 dakikası 2 kontör, 39 kontör verince= 5000 sms
arkadaşım sen hat kullanmasını bilmiyosun muhtemelen Turkcell de [önceden Kampuscell' di] şimdi ki tarife ismi ile söyliyeyim Bizbize Kampus. Sen günde her mesajı 1 kontöre at Bizbize Kampuslüler 3 ücretli mesajdan sonra gece 24' e kadar ücretsiz mesaj atsınlar sen 10 dksı 2 kontöre konuş Bizbize Kampuslüler 10 dk sı 1 kontöre konuşsunlar

Ayrıca Numara Taşınabilirliği (MNT) ile bi kaç bişey yazmak istiyorum :

Numara Taşınabilirliğini en çok isteyen Operatörler Vodafone ve Avea bu sistem ile kendilerinin önde olacakları en çok kayıbın Turkcell'den olacağını düşünmüşlerdir Numara Taşınabilirliğinin kendileri yönünde abone akışını sağlayacaklarını düşünmüşlerdir. Ama önümüzdeki günlerde gerçek rakamlar açıklandığında hangi operatörün Numara Taşınabilirliğinde kimin önde olduğunu göreceğiz... Eminimki diyemiyorum çünkü çok eminim Diğer operatörlerden Turkcell'e geçiş daha fazla bunun belli başla ana sebepleri var...

Turkcell sistemsel olarak diğer operatörlerden daha kaliteli bir sisteme sahip bunun gerçekliğini bu konu hakkında araştırma yapan arkadaşlar göreceklerdir Vodafone dünya devi olarak geçine dursun Turkcell 3G ihalesini daha önce bu ihaleyi almıştı aslında ama bazı durumlardan dolayı ertelenmişti ertelenme sebebi de diğer operatörlerin bu sistemininin hali hazırda olmamasıdır. Turkcell zaten bu sistemini KKTC de kullanmaya yaz aylarının başında başlamıştır zaten aylık ilk 10 dksı bedava olarak
Türkiye de 3G ihalesinin A Lisansı ile alan operatör olarak diğer operatör çalışanlarımı diyeyim artık kimlerse A Lisansı ile B lisansı arasında hiçbir fark yok demişlerdir. A Lisansının kendileri alsa farkı olacaktı teknoloji fukaraları,,, Vodafone ilk turda çekilmekle akıllılık etti denilmektedir. Vodafone B lisansını almamıştırki Avea ve Vodafone arasında çekilen kura ile Almıştır Vodafone B Lisansını C lisansıda gelebilirdi Kura ile,,, (A lisansında B lisansının yapamayacağı özellikler vardır. A Lisansı daha geniş bir banta sahiptir.)

Yani kısacası Turkcell gerek teknolojik altyapısı gerek kalitesi ile diğerlerini sektöründe 3'e katlamayı başarmıştır. Vodafone 5 dk 1 kontör der reklamlarında ama genellikle 5 dk olmadan hat kesilmiştir telefonu iki tarafta kapatmadan,,, vatandaşın hattından çoğu kez bilinmedik yere kontörler eksilmiştir. ses kalitesi düzgün değildir. %99 kapsama alanımızda der ama yolculuk yapanlar bilirler çekmediğini,,, aradığınız numara doğru olduğu halde aradığınızda vodafone kayıtlı böyle bir numara yok der bi kaç defa ararsınız o zaman düzgün arar...

Avea ise bir mesaj gönderirsin 3-5 saat hatta daha uzun sürede ulaşmaz karşı tarafa mesajlarınız,,,, Avea konuştursa konuştursa beleşci memuru bedava konuşturur diyebilirim çekmediği yer çoktur ve derki Türkiyenin %99'u kapsama alanımızda alakası yoktur.. çekmediği yer çoktur.. bazı işyerlerinin bir yerinde çeker bir yerinde çekmez evlerde de öyle,,,

Turkcellde bu sorunlarla ilgili yakından uzaktan bişeylerden bahsetmek mümkün değildir. ses kalitesi çekimi mükemmeldir en çekmez dediğiniz dağda bayırda çeker...

Numara Taşınabilirliği ile tüm operatörlerde kampanyalar birbirini ardınsıra takip ediyor. Hergün yeni bir kampanya çıkıyor. Ücret tarifeleri incelendiğinde birbirinin aynı diyebileceğimiz bir şekilde; o halde neden kalitenin yanında olmayalım Tüm kullanıcı dostu servisleri ile ses kalitesi çekimi ile interaktif uygulamaları isteklerinize tam karşılıksız cevap vereilecek bir müşteri hizmetleri ile Turkcell ile konuşmanızı tavsiye ederim... Eğer hattınız Turkcell ise dikkat edin tüm kampanyaları takip edin emin olunki konuşmalarınızı bedavaya getirebilirsiniz. Hattını yeni alandan tutunda belli bir süre Turkcell kullanıcısı olan aboneye kadar çeşitli kampanyaları ile Turkcell Türkiyenin değil gerçekten Dünyada parmak ile gösterilebilecek bir Operatördür.

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
Yorumunuzu zevkle okudum ve gerçekten de çok güzel yorumlarda bulunmuşsunuz. Söylediklerinizde çok haklısınız :oke:

murat_83

murat_83

Üye
Yorumunuzu zevkle okudum ve gerçekten de çok güzel yorumlarda bulunmuşsunuz. Söylediklerinizde çok haklısınız :oke:
ilginiz için çok tşk ederim yazdıklarımı okuyup araştıran arkadaşlar göreceklerki yazdıklarımla ne kadar haklıyım bana hak veecekler ;)

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
Kesinlikle hak veriyorum. Son 3 hafta içerisinde Turkcell'den 240 Kontör kazandım.
Bugün müşteri hizmetlerini aradım, TonlaKazan için üye yaptığım arkadaşımdan 2 aydır ÇalerkenDinlet için 24 kontör kesilmiş, durumu belirttim ve arkadaşımın hattına 25 kontör yüklendi.

Hangi operatör yapıyor bunu, ya da yapar.

canti_1

Üye
Türkcell'in beğenmediğim noktası "Faturalı Bireysel" kullanıcılara değer vermemesi. Yıllardır hep ezilen, itilen olduk. Tarifelker göreceli oalrak kontorluden daha pahalı. Bedava görüşmeniz var derler, ama ne kadar bedava kaldığını göremeyiz, aylık 11 lira ver 3 saat vereyim derler ama hangi tarihler arasında geçerli olduğunu söyklemez. Daha birçok konuda yolunacak hindi sanmaktadır bizleri kendileri.

POWER

POWER

Üye
@murat83 yazınızı soluksuz okudum ve kesinlikle katılıyorum. Mantık Turkcelli göstermekte fakat insanlar bunu anlayamamakta :)

murat_83

murat_83

Üye
@murat83 yazınızı soluksuz okudum ve kesinlikle katılıyorum. Mantık Turkcelli göstermekte fakat insanlar bunu anlayamamakta :)

görünen köy kılavuz istemezki ama değilmi

çok çok teşekkür ederim ilginiz için :thumbup:

motans

motans

Üye
Rekabet olan bir piyasada mal bedeli tespiti firmanın kendi elindedir, ben en iyiyim der, yüksek fiyat koyar, alır veya almazsınız, bu da sizin özgürlüğünüz. Ama kazandıkları büyük paralar yetmiyormuş gibi hırsızlığa ortak olmaları tek kelime ile iğrenç. Konuyu açayım;

Yurtdışında yaşıyorum, hazırkart kullanmak kolay geliyor. Sekiz ay kadar önce yurtdışından internet bankacılığı aracılığı ile Türkiye'ye geldiğimde hazır olsun diye 250 kontür yükledim. Telefonu açıp kontrol ettim kalanla birlikte 301 kontür olmuş, kapattım telefonu. Bir ay kadar sonra bir işlem için gerekti kartı açtım, ama işlemi yapamadım, zira yalnızca 11 kontür kalmıştı kartta, şok oldum tabii hiç açmadığım telefondan 300 kontürün yok olduğunu görünce. Hemen müşteri hizmetlerini arayıp durumu anlattım, "Siz ....... şirketi ile anlaşma yapmışsınız onlar 50 şer 50 şer kontör çekmişler" cevabını aldım. "Yahu kardeşim ben yurtdışında yaşıyorum, ne anlaşması, Turkcell'den yollanan reklam mesajlarını bile açmıyorum bu tür tuzakları çok duyduğumdan, kontürlerim aracılığınızla çalınmış resmen.." dedim, ama "Biz bir şey yapamayız, telefonunu verelim o şirketle görüşün" demezler mi! Telefonunu bile biliyorlar soyguncuların. "Soyguncular benim muhatabım değil, giden gitmiş, anlaşılan bir şey yapamayacağım, ama talimat veriyorum, konuşmalarım, mesajlarım dışında
kimse için kontür düşmeyin hesabımdan, hiç bir tür anlaşma yapmadım, yapmayacağım" dedim, "Biz bir şey yapamayız, o şirketle görüşün" demezler mi tekrar. Sinirden patlayıp bir güzel kalaylayıp kapattım telefonu ve bir daha Turkcell kullanmamaya yemin ettim, o kartı da yaktım. Türkiye'ye geldiğimde öğrendim ki bütün operator şirketler bu tür soygunlara aracılık ediyorlarmış. Turkcell dışındakilerin roaming (Yurtdışı dolaşım) hizmetleri de çok kötü olunca mecburen Turkcell kartı aldım yeniden. Şimdi kesinlikle fazla kontör yüklemiyorum, asgari miktarı yüklüyorum hep. Böyle daha pahalı geliyor, ama tekrar soyulursam fazla kontör gitmez diyorum. Her telefonu açtığımda hemen kalan kontüre bakıyorum acaba gene soyuldum mu diyerek, azaba bakın. Bu soygun tezgahı hakkında kimsenin bir şey yapamamısına da inanamıyorum, internette bezeri yüzlerce şikayet okudum, ama engellenmiyor nedense.

Liberal ekonomi kurallarına evet, ama liberal soyguna hayır demeyi öğrenmeliyiz diye düşünüyorum.

Sağlıcakla,

murat_83

murat_83

Üye
Rekabet olan bir piyasada mal bedeli tespiti firmanın kendi elindedir, ben en iyiyim der, yüksek fiyat koyar, alır veya almazsınız, bu da sizin özgürlüğünüz. Ama kazandıkları büyük paralar yetmiyormuş gibi hırsızlığa ortak olmaları tek kelime ile iğrenç. Konuyu açayım;

Yurtdışında yaşıyorum, hazırkart kullanmak kolay geliyor. Sekiz ay kadar önce yurtdışından internet bankacılığı aracılığı ile Türkiye'ye geldiğimde hazır olsun diye 250 kontür yükledim. Telefonu açıp kontrol ettim kalanla birlikte 301 kontür olmuş, kapattım telefonu. Bir ay kadar sonra bir işlem için gerekti kartı açtım, ama işlemi yapamadım, zira yalnızca 11 kontür kalmıştı kartta, şok oldum tabii hiç açmadığım telefondan 300 kontürün yok olduğunu görünce. Hemen müşteri hizmetlerini arayıp durumu anlattım, "Siz ....... şirketi ile anlaşma yapmışsınız onlar 50 şer 50 şer kontör çekmişler" cevabını aldım. "Yahu kardeşim ben yurtdışında yaşıyorum, ne anlaşması, Turkcell'den yollanan reklam mesajlarını bile açmıyorum bu tür tuzakları çok duyduğumdan, kontürlerim aracılığınızla çalınmış resmen.." dedim, ama "Biz bir şey yapamayız, telefonunu verelim o şirketle görüşün" demezler mi! Telefonunu bile biliyorlar soyguncuların. "Soyguncular benim muhatabım değil, giden gitmiş, anlaşılan bir şey yapamayacağım, ama talimat veriyorum, konuşmalarım, mesajlarım dışında
kimse için kontür düşmeyin hesabımdan, hiç bir tür anlaşma yapmadım, yapmayacağım" dedim, "Biz bir şey yapamayız, o şirketle görüşün" demezler mi tekrar. Sinirden patlayıp bir güzel kalaylayıp kapattım telefonu ve bir daha Turkcell kullanmamaya yemin ettim, o kartı da yaktım. Türkiye'ye geldiğimde öğrendim ki bütün operator şirketler bu tür soygunlara aracılık ediyorlarmış. Turkcell dışındakilerin roaming (Yurtdışı dolaşım) hizmetleri de çok kötü olunca mecburen Turkcell kartı aldım yeniden. Şimdi kesinlikle fazla kontör yüklemiyorum, asgari miktarı yüklüyorum hep. Böyle daha pahalı geliyor, ama tekrar soyulursam fazla kontör gitmez diyorum. Her telefonu açtığımda hemen kalan kontüre bakıyorum acaba gene soyuldum mu diyerek, azaba bakın. Bu soygun tezgahı hakkında kimsenin bir şey yapamamısına da inanamıyorum, internette bezeri yüzlerce şikayet okudum, ama engellenmiyor nedense.

Liberal ekonomi kurallarına evet, ama liberal soyguna hayır demeyi öğrenmeliyiz diye düşünüyorum.

Sağlıcakla,

Motans arkadaşım bütün opertör şirketleri bu soygunculuğa aracılık ediyormuş demişsiniz şimdi ben burada ortak bir konuya değineceğim. Televizyon izleyen arkadaşlar bilirler film seyrederken reklam izlerken ekranın altında küçük reklamlar görürsünüz. İnternette de aynı sayfaların üstünde altında sağında solunda çeşitli reklamlar görürsünüz. 100 kontör bedava, atıyorum beğendiğin şarkının ismini yaz 3181' e gönder şarkın cebine gelsin,, hatta bir aralar şöyle bişeyler çıkmıştı..Msn'desiniz ve çok iyi bildiğiniz arkadaşınız sohbet edeceksiniz bi bakarsınız ondan bir yazı gelir ....com.tr gir ben 100 kontör kazandım inanmıyorsan gir bak...[ama o arkadaşınız yazmaz onu, sebebini aşağıda anlatacağım.] Girersiniz bakarsınız sizi bir sayfaya yönlendirir Numaranızı giriverirsiniz ne olacak bişey mi olacak diyebilirsiniz, sizi sadece numaranızı girme ile abone yapıverir. Birde Msnini gir seni engelleyeni gör türünden sahtecilik vardır. Burda da sizden telefon numaranızı girmeniz istenir bir kaç sayfa sonrasında siz msn adresinizi girersiniz ya, msn kişi alırlar aslında engelleyeni görmeniz ile ilgili bir durum yoktur. Msn kişi listenizi alır ve sanki siz yazıyormuşsunuz gibi konuştuğunuz kişiye ....com.tr ye gir ben 100 kontör kazandım inanmassan sende bak böyle böyle düşünsenize sizin kişi listenizden başkalarına, başkalarına derken derken milyolarca kişiye uzanır vs.vs. bunlar uzar gider. Bunlarla ilgili operatörleri suçlamak bana göre yanlış Abone suçu kendinde aramalı nedeni ise ordaki reklamlarda gördüğünüzü bedava sanmanızdandır. 100 Kontör Bedava reklamlarına numaranızı girmeniz sizi bilmeden oraya abone yapıverir... Sanırsınız ki 100 kontör gelecek,,, ama o küçük küçük yazıları okumazsınız önce sizden kontörler ister içeriği alın ister almayın haftalık olarak hattınızdan alınır. Bu tür uygulamaları az önce dediğim gibi çeşitleri uzarda gider vs.vs. Telekomünikasyon sektöründe çalıştığım için bunları çok iyi biliyorum öyle yazıyorum.. Bunda operatörleri suçlayacak bir durum yok sizin operatörünüz olsa bu reklamları almazmısınız yada işinize geleni, operatörler bundan kazanç sağlamaktadırlar. Anlattığınız olayda Müşteri Hizmetlerinin size aktardıkları da aynen o şekilde değildir. Size gayet güzel anlatmışlardır olayı... Müşterinin bize gelişide sizin anlattığınız gibidir, Müşteri ağzı ile anlatıyorum... Evde çocuk oynamış ya bi yere abone yapıvermiş kontör yüklüyorum konuşmadan bitiyor,,,, ya bi yere girdik çıkamıyoruz bi çıkarıver,,, televizyonda yazıyodu ya 100 kontör bedava diye abone edivermişler ne yapcaz kontörler gidiyor vs.vs. uzar gider... Birde müşteri 1 ay kontör yüklememiştir. haftalık atıyorum 25' er kontörden 100 kontör eder yüklediğinde abone olduğu ilgili yer hatta kontörü bulur bulmaz bummm kontörler gitti. Sonrasında az önce anlattığım gibi müşteri geri gelir az önce kontör yükledim konuşmadan bitti. Olayın aslına indiğimizde anlattığım türde reklamlara bi şekilde abone oluvermenizden kaynaklaklanmaktadır. Bunda kesinlikle üzerine basarak söylüyorum. Abonenin birebir hatası vardır yoksa ben 5 yıldır bu sektördeyim ve 7 yıldır cep telefonu kullanıcısıyım ama bende neden olmuyor yada bilinçli cep telefonu kullanıcılarında neden olmuyor.

twinger

Üye
arkadaşlar mrb..
türkcell süper ikili paketi kullananların dikkatine ;
bu tarifeli hattı satarken 2 numara birbiriyle aylık 3000 dak 7,5 lira +ötv+kdv =9,5 lira en fazla ödeyeceksiniz başka bir numara yada operatör aramadığınız sürece gelebilecek en fazla fatura hat başına 9,5 ytl diye satıyorlar. ben yaklaşık 2 ay önce aldım bu hatları paketten 2 numara çıkıyor son numaralar ardışık şekilde ilk önce ikili yazıp biyerlere mesaj atılıyor sonra vergi yazıp biyerlere mesaj atılıyor neyse tarife başlıyor bu şekilde . 1 ay kullandım ve sadece bu iki numara sadece birbirini aramasına rağmen o bahsedilen 3000 dak kota aşılmamasına rağmen gelen faturalar
64.00 ytl birisi 120,00 ytl diğeri bu terbiyesizlik yetmiyor bu faturaların ikisinide ödemediğimden hatlar 1 hafta sonra aramalara kapanmasına rağmen yani 2. ay hiç kullanılmamasına rağmen 2. ay tekrar 25,00 lira ayrı ayrı 2 hat için tekrar fatura geliyor. müşteri hizmetleri bu konuda kesinlikle yardımcı olamıyor faturaların dökümünü görebildiklerini farklı bir opr. veya numara aranmadığını doğruluyor ama bu fatura değişemez ödemeniz gerekiyor diyebiliyorlar sadece......

Lütfen arkadaşlar bu hataya ben düştüm sizlerinde canı yanmasın söylenenlere kanmayın dikkatli olun

__HeadshoT__

Üye
bence turkcell 1 numara

evet pahalılık ve adam kandırmada 1 numara ustune diyecek yok
acayip her şeye kontor istıyo
kayserili midir nedir:D
öğrencıler için en ideal vodafone ve awea , vodafone çekmıyo ama sımdı 100 knt alana 100 knt bedava
ama en ideal avea ; )

murat_83

murat_83

Üye
arkadaşlar mrb..
türkcell süper ikili paketi kullananların dikkatine ;
bu tarifeli hattı satarken 2 numara birbiriyle aylık 3000 dak 7,5 lira +ötv+kdv =9,5 lira en fazla ödeyeceksiniz başka bir numara yada operatör aramadığınız sürece gelebilecek en fazla fatura hat başına 9,5 ytl diye satıyorlar. ben yaklaşık 2 ay önce aldım bu hatları paketten 2 numara çıkıyor son numaralar ardışık şekilde ilk önce ikili yazıp biyerlere mesaj atılıyor sonra vergi yazıp biyerlere mesaj atılıyor neyse tarife başlıyor bu şekilde . 1 ay kullandım ve sadece bu iki numara sadece birbirini aramasına rağmen o bahsedilen 3000 dak kota aşılmamasına rağmen gelen faturalar
64.00 ytl birisi 120,00 ytl diğeri bu terbiyesizlik yetmiyor bu faturaların ikisinide ödemediğimden hatlar 1 hafta sonra aramalara kapanmasına rağmen yani 2. ay hiç kullanılmamasına rağmen 2. ay tekrar 25,00 lira ayrı ayrı 2 hat için tekrar fatura geliyor. müşteri hizmetleri bu konuda kesinlikle yardımcı olamıyor faturaların dökümünü görebildiklerini farklı bir opr. veya numara aranmadığını doğruluyor ama bu fatura değişemez ödemeniz gerekiyor diyebiliyorlar sadece......

Lütfen arkadaşlar bu hataya ben düştüm sizlerinde canı yanmasın söylenenlere kanmayın dikkatli olun
Arkadaşım söylediğinde kesinlikle üzerine basarak diyorum bir hata var kesinlikle madem kardeşim o şekilde fatura geldi itiraz hakkı diye bişey var itiraz edin hem müşteri hizmetleri kesinlikle öyle söz olarak fatura değişemez ödemeniz gerekiyor gibi kaba saba kelimeler konuşmaz demiyorum kesinlikle konuşamaz Turkcell için müşteri memnuniyeti ön plandadır öyle kaba saba fatura değişemez ödemeniz gerekiyor demez. İsteyen arkadaş varsa arasın 4440535 dalga geçer gibi konuşsun Müşteri Hizmetlerine siz kaba saba konuşun size ne kadar sakin cevap verecek seyredin, öyle vodafone müşteri hizmetleri gibi sizi azarlamaz.... Bayi çalışanı olarak Tarif ettiğiniz ardışık numaralı hattan çok sattım bir tanesinden sizin dediğiniz şekilde hiçbir şikayet gelmedi.

Üst Alt